Professioneel en heel klantvriendelijk

Professioneel advies, heel klantvriendelijk, afspraken worden exact nagekomen, vaste contactpersoon bij Brugman tijdens de uitvoering vd werkzaamheden, als er iets is wordt dat gelijk opgelost, voor de installateur die ze hebben voor de badkamer geldt hetzelfde, keurig op tijd elke dag, je weet precies waar je aan toe bent, ze plakken alles af voor die tijd, geen ruige donders, er wordt zorgvuldig gewerkt en ze stemmen alles af, zeer zeer tevreden over alles.

Moezame start maar geweldig eindresultaat

De start van de klus was vervellend i.v.m. miscommunicatie over de datum van levering en verkeerde tekening afgegeven aan de aannemer. De informatie verstrekking d.m.v. mail, brieven en bellen is best veel maar geeft wel duidelijkheid. Uiteindelijk is het resultaat boven verwachting geworden.

Super tevreden over de begeleiding door Brugman!

In augustus 2024 hebben wij onze badkamer uitgezocht bij Brugman Groningen. We zijn hartelijk ontvangen en zeer goed geadviseerd, waarbij goed is geluisterd naar onze wensen. Uiteindelijk is na enkele uurtjes rondstruinen in de showroom een badkamer gespecificeerd, die volledig aansluit bij wat wij wilden. De badkamer is in februari 2025 geplaatst door Aannemersbedrijf Tol en ook die samenwerking verliep prima. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

Professioneel en snel

De badkamer en toilet zijn goed en snel gerenoveerd. Het contact met alle partijen verliep goed en soepel. Er werd meerdere malen gecheckt of alles naar wens is en of alles goed was afgeleverd. We zijn hier zeer tevreden over! Het is helemaal naar wens en zelfs dat overtroffen. De badkamer en toilet voelen aan als een echt luxe hotel.

Helemaal goed, we zijn erg blij met onze Brugman keuken.

Fijne service, we hebben het contact met de medewerkers van Brugman keukens als zeer prettig ervaren

Het enige is dat de verkoper uit filiaal Groningen naar ander filiaal bleek vertrokken en daardoor de communicatie iets lastiger werd. Is later weer recht getrokken.

Goed en duidelijk

Goed en duidelijke uitleg over wat je krijgt en wat je mag verwachten, diverse opties worden aan tafel besproken en getoond.

Goed geregeld

Van begin tot eind uitstekende service. Er werd meegedacht met de indeling van de keuken, alle werkzaamheden voorafgaand aan de nieuwe keuken (oude keuken slopen, leidingen verleggen, stucen en verven) kon ik uit handen geven. In 1 dag is mijn nieuwe keuken geplaatst, en ben zeer tevreden met hoe het eruitziet. Toch altijd spannend, maar blij dat ik voor Brugman heb gekozen.

Zeer goede ervaring met Brugman

Vanaf het uitzoeken t/m de montage verliep alles naar wens. Uitzoeken ging erg vlot. Bezorging verliep keurig. De monteur die kwam installeren dacht goed mee (wij zijn vrij lang, dus keuken iets hoger geplaatst dan was ingemeten e.d.). De gehele keuken was compleet. Wij zijn er tevreden met het resultaat!

Prachtige tegels gevonden en erg goed geholpen in de winkel en met de aflevering.

Altijd laagdrempelig contact, heel fijn.

Groot assortiment en deskundig personeel

Dankzij mondelinge reclame kwamen we bij Brugman terecht. Het personeel is vriendelijk, deskundig en neemt onze wensen en klachten serieus!

Oplossing van het probleem direct zonder gedoe.

Brugman en Bosgraaf: Prima combi voor renovatie van wc of badkamer.

Bij Brugman zijn we naar tevredenheid en vakkundig geholpen. De mannen van Bosgraaf Montage leveren prima werk af, ze hebben goede ideeën, staan open voor suggesties en zijn vriendelijk in de omgang.

Alle tijd

Gezellig en lekkere koffie

Ontzorgd

Voldoende informatie en uitleg, over wat je wilt, en wat er kan. Het uiteindelijke plan is uitvoerbaar en betaalbaar. Ik ben heel tevreden!

Goed geregeld prachtige keuken!

Ik ben heel blij met men keuken. Hij is heel mooi. Het waas fijn dat er flexibiliteit was toen de levering van mijn kant uitgesteld moest worden. Bij de levering was mijn straat niet goed bereikbaar en daar hebben ze een goede oplossing voor gevonden. De montage was netjes. Alles was heel fijn !

Eerlijk verhaal met mooi eind resultaat!

Voor het eerst een nieuwe badkamer uitgezocht. Samen met de verkoper ons wensen in een model gegoten. Zeer tevreden over het proces. Ook bij het niet leverbaar zijn samen opzoek naar een goed alternatief. Vriendelijke en welkom gevoel in de zaak. Het is niet gratis maar je krijgt er veel voor terug! Zeker rondom plaatsing en levering van de materialen. Top service waarbij geregeld gecontroleerd wordt of alles naar wens verloopt. Ze waren zelf een week eerder klaar dan gepland.

Uitstekend montagebedrijf!

De ervaring met het montagebedrijf R.Kor uit Meeden was uitstekend. Prima planning, goede informatie en altijd direct contact met de eigenaar door de week en in het weekend.

Helemaal tevreden

Brugman doet dit proces erg zorgvuldig. Uitgebreide gesprekken over de wensen en daarna een zorgvuldige controle of alles kan zoals bedacht is. Het installeren is uitbesteed aan vakkundige mensen. We hebben veel mensen over de vloer gehad voor alle deel taken, maar alles was zeer goed op elkaar afgestemd. Kortom het is een hele investering, maar daar krijg je een goed product voor. Er zijn altijd kleine dingetjes in de uiteindelijke oplevering. Deze worden allemaal goed opgepakt. Kortom: helemaal tevreden.

Vriendelijke, vakbekwame en energieke verkoper

Ondanks dat wij niet van voornemens waren een keuken bij Brugman te kopen heeft Brugman dankzij een vriendelijke, vakbekwame en energieke verkoper, ons een keuken verkocht. Wij kregen volop de tijd om over de aankoop na te dunken en werden niet onder druk gezet. Zelfs na de 5e x bezoek aan de winkel bleef de verkoper meedenken om tot de beste oplossing te komen met als resultaat een prachtige keuken met een scherpe prijs!

zeer slechte afterservice. reageren alleen bij online klachten

We hadden een showroomkeuken gekocht bij brugman en enigsinds aan laten passen. Echter, ivm een cooker hadden we een minder diepe lade besteld. In februari doorgegeven en veel te diepe gewone lade achter gelaten in Groningen (bij Mario, bedrijfsleider). In juni zou hij al de klantenservice opdracht hebben gegeven. Echter is het stil, er gebeurd helemaal niets. De la heb ik niet meer nodig en wil mijn geld terug. Zo ingewikkeld hoeft het niet te zijn. Het kost mij wel heel veel tijd. Het is oktober ondertussen. Ik ben echt woest.

Erg goed

Goed geholpen

Als jong persoon die haar eerste keuken en badkamer ging uitzoeken ben ik heel goed geholpen. Het kan nog al veel zijn als je het voor het eerst doet en Conny heeft me perfect bijgestaan!

Klasse badkamer

Van begin tot eind goede communicatie van het uitzoeken tot aan het plaatsen. Het afbouwen en installeren was in zeer goed overleg en de monteur kwam met goede suggesties. Alles met alles zijn wij zeer tevreden hoe alles is verlopen. Ook tijdens de installatie werden wij vanuit het hoofdkantoor gebeld of alles naar wens liep. ook kwam er iemand langs om te kijken hoe alles verliep. In een woord klasse .

Peizerweg 82

9727 AK Groningen

Over Brugman Keukens & Badkamers Groningen

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Groningen kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.