Aankoop proces is goed verlopen

Onze ervaring met het samenstellen en aankopen van de nieuwe keuken is naar wens verlopen. Ditzelfde geldt voor het inmeten, dit is geheel volgens afspraak verlopen. Wij verwachten dat ook de plaatsing goed zal verlopen.

Dik tevreden

Levering en montage volgens afspraak, keuken keurig en vakkundig geplaatst en erg vriendelijke medewerkers. Dikke pluim.

TEVREDEN

Geheel tevreden,

Zeer snel informatie gekregen in de zaak in Groningen

Op zoek naar een artikel, gevraagd in de zaak in Groningen, advies gekregen, gebeld naar de service afdeling en klaar. Prima geregeld

ontzettend goede service

snelle afhandeling van de klacht en vervanging van het product zonder verdere kosten terwijl volgens de garantie voorwaarden er een eigen risico aan vast zat.

Vanaf advies tot montage vlekkeloos traject

Fijne adviezen van Marcel van Diepen, duidelijk een adviseur met veel ervaring die ons daardoor goed heeft geholpen. Tussendoor steeds een heldere communicatie en tenslotte een vlotte en keurig afgeleverde montage door Mark. Kortom, een aanrader.

Goede uitleg

Vriendelijk meedenkend personeel

Snelle en goede afhandeling

Met ons probleem in de winkel in Groningen gevraagd naar een oplossing voor een nieuwe thermostaatkraan. Goed meegedacht door verkoper en het telefoonnummer gegeven om dit via de service op te lossen. I.p.v. een complete nieuwe thermostaatkraan (serie niet meer te leveren) een nieuwe cartouche besteld en gekregen. Snelle levering en probleem opgelost

Van A tot Z goed gegaan. Van de monteurs die de keukens plaatsen hebben ze de beste naar mij gestuurd. Wat een kanjer, nog bedankt Gert. Ik wacht nog op een verbindingsstukje maar met de ervaring die ik heb zal dit zeker goedkomen.

Uitstekende service

Nieuwe keuken en sanitair gekocht. De verkoper nam de tijd voor ons en we zijn erg blij met het resultaat.

Vriendelijke ontvangst

We hadden een afspraak gemaakt en zijn correct geholpen, goed advies eveneens gegeven.

alles prima geregeld

van aankoop keuken tot plaatsen is alles goed geregeld. Prima communicatie per mail en telefonisch. Wij zijn zeer tevreden.

Prima geholpen

Oplossingen gezocht voor een klein probleem en dat is prima gelukt

Tot volle tevredenheid

zoals je verwacht

Het was makkelijk een afspraak te maken en ik werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip dat de mannen zouden komen. Het waren prettige monteurs die het probleem snel konden verhelpen

Bijna super

Een keuken gekocht bij eiko sieverts, en vroeg om een goeie review. Bij deze tot op dit moment ben ik meer dan tevreden (al is het een grote inverstering) Werd netjes begeleid voor een keuze en wat er wel en niet kon. Nu nog even afwachten of ik na installatie nog O tevreden ben maar daar ga ik wel van uit. Voor een aankoop van een keuken raad ik ze zeker aan

Zeer correct en zorgvuldig

Zeer goed geholpen bij het samenstellen van de badkamer. De spullen zijn zorgvuldig afgeleverd.

Positief

Prima service en komen de afspraken na.

Verwachting overtroffen!

Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan de oplevering alles tot in de perfectie geregeld Alle tijd en aandacht voor onze wensen, goed meegedacht met een prachtig resultaat als gevolg. Speciale dank voor de monteur (Martin Veenhoven). Prettige persoon en niet snel tevreden. Vakman in hart en nieren!

We hebben een keuken gekocht bij Brugman Groningen. Alles perfect geregeld. Goed en volledig geadviseerd! En waar andere bedrijven hun afspraken niet kunnen nakomen ivm Corona, lukt het Brugman wel. Alles geleverd volgens afspraak en geplaatst. Zeer tevreden met een prachtige resultaat.

Alles is perfect verlopen, zowel verkoop als inmeten.

De verkoper is een topper. Maak een afspraak en vraag maar naar Sjouke Jan.

Vriendelijk, behulpzaam, goede prijsafspraken.

Vriendelijke ontvangst, alle tijd, meedenken over het plan, goed advies, nette prijsafspraak.

Kan niet beter

snel, perfect

Goede aftersales

Na een moeizame oplevering van de badkamer, was ik aangenaam verrast door de aftersale van Brugman. Niets anders dan complimenten!!!

keurig op tijd, alles op de verdieping gebracht en met mij gecontroleerd en gevraagd of we tevreden waren

Peizerweg 82

9727 AK Groningen

Over Brugman Keukens & Badkamers Groningen

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Groningen kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.