Super blij met de nieuwe keuken!

Na vele ontwerpen, kwamen we uit op de juiste! Ons doel was: werkplek creëren in de keuken en voldoende opbergplek. Met nog wat tips van de aannemer over de indeling van de keuken op de nieuwe plek in huis, kwamen we met Brugman tot het schiereiland met hoge kasten en de koffiebar. Budgettair hebben we nog even zitten wikken en wegen om daarmee uit te komen, daar kregen we alle tijd en ruimte voor. En toch uiteindelijk gekozen voor de kwaliteit en daarbij de middelen gevonden om de droomkeuken te kunnen realiseren. Ook de levering en opbouw verliepen vlotjes en werd met veel zorg gedaan. Kortom super blij met de nieuwe keuken!

Prima oplevering.

Zeer prettige en vakkundige werkmannen, de baas had een uitstekende begeleiding over de werkzaamheden.

Goed advies en uitstekende uitleg

De medewerkers gaven ons bij het kopen van een nieuwe badkamer, wc en keuken zeer goed advies en uitleg. Zeer behulpzaam.

Alles netjes afgeleverd

2 Zeer vriendelijk jonge mannen, die alles op de plaats hebben gezet, waar wij het wilde Samen alles gecontroleerd, papieren in orde gemaakt.

Vriendelijk personeel

Ben uiterst tevreden over de professionele aanpak ze denken met je mee.

Goed, maar wel enkele kleine opmerkingen.

Over het algemeen tevreden. Goed er zijn altijd wat puntjes, ook hier niet anders. Eigenlijk wordt alles goed begeleid en gecheckt. Probleempjes worden opgepakt. De verkoper van de keuken deed zijn uiterste best voor een optimale klanttevredenheid. De verkoper van de badkamer daarentegen had er gedurende het gehele proces niet echt veel zin in, hij kwam o.a. afspraken niet na. (.wij moesten ons telkens melden). Meest vervelende was zijn opmerking dat we na ongeveer 5,5 uur onderhandelen de kleine lettertjes maar hadden moeten lezen, nadat tijdens de opname door de aannemer enkele forse meerprijsjes naar boven kwamen. Uiteindelijk heeft de vestingsmanager in Heerlen veel goed gemaakt, waarvoor dan wel mijn complimenten. Ook maakten de vriendelijke dames in de zaak en telefonisch veel goed. Keuken binnen de gestelde termijn geleverd en geïnstalleerd. Badkamer worden de gestelde 3 weken overschreden. Echter de kwaliteit van installatie en afwerking is dusdanig goed dat we deze overschrijding op de koop toe nemen.

Vaklui aan het werk!

Zeer klantgerichte benadering vanaf het moment van bezoeken van de showroom tot aan de nazorg.

Nette winkel voor iedereen

Of je een kleine of grote badkamer hebt. De showroom geeft je de gelegenheid om voor elke grootte van badkamer een idee te krijgen danwel keuze te make

Zeer accuraat en oplettend

Nazorg en begeleiding uitstekend en zeker alle lof voor verkoper Jeremy van der hoek uit filiaal Heerlen voor zijn inzet.

Van begin aankoop tot oplevering super tevreden

Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen Tot het moment dat de keuken daadwerkelijk opgeleverd is, zijn wij super content over de manier van communiceren en de afhandeling. Zowel de verkoper als de bezorging en montage verliep super en naar wens. Iedereen was erg vriendelijk

Het voortraject biedt in ieder geval een goed verwachtingspatroon

We hebben een keuken besteld, deze zal binnenkort geleverd en gemonteerd gaan worden. Hierover kan ik dus nog niks zeggen maar aan het traject vooraf zal het in ieder geval niet liggen. vriendelijk personeel en behulpzaam.

Zeer deskundig vakmanschap

Zeer goed endeskundig afvies. Zeer betrokken bij de aankoop.

Prettig

Klantgericht en niet verkoopgericht. Samen op zoek naar oplossingen

Tevreden klant

Het ontvangst is zeer goed dat maakt het verschil met de concurrenten voor ons was dat doorslaggevend om voir de derde keer bij jullie een keuken te kopen

Geweldig personeel

Van hoofdkantoor brugman slechte service Dit in tegendeel van het personeel filiaal Heerlen. Zéér behulpzaam en ook als er een probleem is zeer hulpvaardig en meedenkend vooral Jeremi Super bedankt jullie allemaal top service

Goede service en een rap tempo.

Ik in snel een afspraak maken, werd vakkundig geholpen, de prijs was uitstekend en de dag na de ondertekening was de technische tekening al gemaakt. Alles naar wens tot nu toe.

Wij zijn erg goed geholpen.

Grote keuze, nemen de tijd. Niets is te lastig, beantwoord elke vraag.

Eindresultaat goed, op een opmerking na.

Bij het leveren bleek het verkeerde blad te zijn bezorgd. Een fout van de verkoper. Uiteindelijk het blad behouden, om verder rompslomp te voorkomen, maar hierin wordt je door Brugman niet gecompenseerd met een vergoeding voor het ongemak. Dit vinden we een gemiste kans. Ondanks dat de rest allemaal klopte, zou ik daarom jullie niet aanbevelen.

Goede afspraken die nagekomen worden en professioneel werk geleverd.

Goede afspraken die nagekomen worden en professioneel werk geleverd.

Vriendelijk , snel en zeer vakbekwaam.

Zoals gezegd : vriendelijk, snel en zeer vakbekwaam voor het montagedeelte maar ook voor het aansluitgedeelte. 1 klein minpuntje : het afvoeren van het karton en het piepschuim moet je zelf doen. Dit is vooraf niet medegedeeld..

Vriendelijke en behulpzaam personeel.

Werd keurig te woord gestaan en deskundig geholpen. Monteur op afgesproken tijdstip aanwezig en netjes de klachten opgelost en afgehandeld.

Prettig en deskundig geholpen

Wij hebben een badkamer gekocht bij Brugman Heerlen. Wij werden prettig en deskundig geholpen bij het maken van keuzes en zijn tevreden over de kwaliteit.

Fijn contact en afspraken zijn nagekomen

Jeremy van Secura-afbouw heeft de opdracht volgens verwachting uitgevoerd. Ik kan Jeremy aanbevelen!

Fijne gesprekken gehad met de verkoper zodat we tot de realisatie van een prachtige keuken kwamen

Perfecte begeleiding van begin tot eind, onze prachtige keuken is geplaatst en past geweldig bij onze nieuwe tegelvloer die we ook bij Brugman Heerlen gekocht hebben…..een echte aanrader

In de Cramer 166

6412 PM Heerlen

Over Brugman Keukens & Badkamers Heerlen

Bij Brugman Heerlen vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.