Prima keuze met een goede afhandeling

n/a

Goed advies, duidelijk en vriendelijk

Fijne winkel met vriendelijk personeel. Goed geadviseerd zowel op keuken en badkamer gebied. Ik kom er graag.

Zeer slecht behandeld

Zeer slecht behandeld - denk 3x na alvorens hier een keuken te kopen! Wij hebben bij Brugman een losstaande hoogglans kast besteld met een inbouwkoelkast en een combimagnetron. Lijkt vrij rechttoe rechtaan... We kozen ervoor deze kast zelf in elkaar te zetten, dit leek ons niet zo moeilijk en we hebben ruime kluservaring. Maar: geen enkele afmeting van de kast klopt! De wanden zijn te diep waardoor de kast verder van de muur komt te staan dan nodig. Dit was nog wel op te lossen door de zijpanelen naar achter uit te laten steken. Echter, het grootste probleem is de afdekplaat ("deksel"). Deze is in totaal 10 mm te breed (aan beide kanten 5 mm)! Toen we hierachter kwamen zijn we meteen terug gegaan naar de winkel. De verkoper aldaar zei meteen dat dit niet kon kloppen en dat we de klantenservice hiervoor moesten benaderen. Dit hebben we gedaan... De klantenservice blijft volhouden dat het zo hoort en dat we dat ook in de showroom kunnen zien... dit zou "normale marge" zijn... Wij hebben de hele showroom doorzocht, maar dit is natuurlijk echt nergens te zien. Hoogstens 1 a 2 mm oversteek, meer echt niet! Weer terug naar de klantenservice met fotobewijs, maar de klantenservice verandert zijn verhaal steeds (bij onze eerste email zou 5 mm speling *in totaal* normaal zijn, daarna werd het 5 mm *per kant*... Alles om er maar voor te zorgen dat zij niets fout gedaan zouden hebben. Oftewel, je krijgt een keuken die je helemaal niet hebt besteld en waarvan maten niet kloppen. Dus... wil je een fatsoenlijke keuken en niet een waar een plank zomaar een volle centimeter te breed is, ga dan vooral NIET naar Brugman Keukens!

Goeie voorlichting en begeleiding in het traject

goede service,

Persoonlijke wensen verwerken in het keukenplan

Fijn ontvangst in de showroom met een persoonlijk gesprek over invulling en mogelijkheden van eigen wensen in de bestaande keuken. Buiten de standaard kastenmogelijkheden, is er veel aandacht voor design in combinatie met praktisch koken, kortom esthetiek is een belangrijk onderdeel voor een prettige leef-keuken!

Vriendelijke deskundige werknemers

Bij contact opname inzake lekkende kraan, werd meteen gereageerd met advies en planning van afspraak voor monteur.

Zeer goede service

Onze badkamer hebben we via Brugman gekocht. De materialen zijn mooi en prima. Ook de service was oprecht zeer goed. Gedurende de hele verbouwing heeft Brugman de vinger aan de pols gehouden. Alle afspraken zijn 100% nagekomen.

Prettige manier van samenwerken

Het enigste punt van kritiek betreft het feit dat Brugman aangeeft dat ze je helpen van A tot Z maar dat de aannemer welke de werkzaamheden voor Brugman uitvoert vaak komt met zaken welke buiten de installatie vallen.

Heel goed

Zeer te vreden ook na bijna vijf jaar met een klacht,goed af gehandeld

alles prima geregeld

alles werd voor ons geregeld en dat is prima gebeurd

weinig moeite hoeven doen

onderdelen een dag later in huis.

goede service

prima verkoper, nam alle tijd voor uitleg en demonstratie

Een aanbeveling

Prima geholpen zeer aan te bevelen.

Goed geholpen

Meteen antwoord gekregen op mijn vraag. Verder ook per mail geïnformeerd over de bestelling en betaling

Klacht goed opgepakt door Brugman en netjes afgehandeld.

Uit stekend

Duidelijke uitleg over de de mogelijkheid

Top begeleiding, bij het zoeken naar dat “totale plaatje” dat je zoekt

Vriendelijkheid , geduld , vakmanschap, zeer tevreden , zou niet weten wat er beter of anders had gekund of gemoeten in mijn ogen .

geweldig!

zie mijn zojuist geplaatste opmerking

prettig contact en meedenken

we hebben van begin to einde prettig contact gehad. De winkel heeft voor ons actief meegedacht. Bezorging was helemaal correect alleen de montage werdf naar ons gevoel wat afgeraffeld. Hoewel er geen defecten waren was dit het gevoel erbij. Alleen de vaatwasser is naar ons idee niet goed gemonteerd, de rest was prima in orde.

Zeer prettig ontvangen en geholpen

Zeer prettig ontvangen door de heer Jeremy van der Hoek. Hij maakte op basis van onze wensen een mooie en duidelijke tekening. Dat gaf ons de kans om thuis te kijken of we het inderdaad zo wilden. Bij de tweede afspraak hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd en de meubels, tegels en accessoires uitgezocht. Leuk ook dat voor ons iets lekkers bij de koffie klaar lag. Heerlijk om te ervaren dat alles met veel aandacht en rust met de hand getekend wordt. Wij hopen begin volgend jaar een mooie badkamer opgeleverd te krijgen.

zeer behulpzaam en meedenkend

Bij mijn zoon werd alle nauwkeurig gecontroleerd bij de levering. De zorg ende controle zette me aan het denken en ben ook voor een badkamer naar Brugman gegaan. Daar kwam ik in aanraking met een goede service en het meedenkwerk was enorm. Toen ik later wat wilde veranderen was dat een fluitje van een cent. Geen gemaar of iets anders.

Prima winkel voor de aankoop van badkamer of keuken.

Na de ervaring van de aankoop van een badkamer bij Brugman in Capelle a/d IJssel zijn we met goede verwachtingen wederom naar Brugman gegaan. Nu bij Brugman in Heerlen voor de aankoop van een nieuwe keuken Ook deze keer werden we weer vriendelijk ontvangen. .Tijdens het gesprek kregen we ruimschoots de gelegenheid onze wensen en ideeen kenbaar te maken. Dit resulteerde in de aankoop van een nieuwe keuken.

Eerste rondleiding was goed en gesprek

Ons eerste gesprek na de rondleiding was goed we werden leuk ontvangen met koffie en zelfs een appelflap Na de keuken te hebben uitgezocht en getekend was het wachten op een vervolggesprek dat kwam twee weken erna,nog eens alles doorgelopen of het naar onze zin was dat was het ook maar één ding moet me toch van het hart we kregen een kopje koffie en toen mijn man vroeg voor nog een kopje zei de verkoper hoezo je hebt toch al een gehad en hij kreeg ook geen meer en ik had toen het gevoel dat we heel snel de deur uit werden gewerkt zo van de keuken is gekocht daag dit viel me erg tegen

VRESELIJK!!

Vier jaar geleden onze keuken, tegelvloer en badkamer gekocht bij brugman. De tegelvloer is in de gang nog steeds langs de randen niet gevoegd. De badkamer staat meerdere keren per week blank, omdat onze inloopdouche niet aflopend betegeld is. Ook hadden ze donkerbruin voegsel tussen de beige badkamertegels gesmeerd. Dit hebben ze geprobeerd te vervangen door wit voegsel, maar overal komen de donkere voegen te doorschijn. Inmiddels lekkage gehad in de keuken. Offerte opgevraagd voor een nieuwe kast, want voor garantie zijn ze niet thuis, en 2 maanden verder nog geen offerte ontvangen. Het filiaal in Tilburg trekt zijn handen ervan af door te zeggen dat de service vanuit het hoofdkantoor geregeld wordt en het hoofdkantoor is onbereikbaar en reageerd niet op e-mail en offerte aanvragen. Kortom. Wees verstandig en voorkom een hoop ellende en stress door geen zaken te doen met Brugman. Zeer, zeer, zeer slecht bedrijf. Net zoals de hele Mandemakers Groep!!

In de Cramer 166

6412 PM Heerlen

Over Brugman Keukens & Badkamers Heerlen

Bij Brugman Heerlen vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.