Niet lang helle mijnheer Stef belle

Alle vragen zijn door Stef vakkundig beantwoordt.

Zowel de afspraken als het nakomen er van uitstekend.

Duidelijke realistische voorlichting, geen poespas

Door verkoper Omar ruim de tijd genomen, goed overleg over wensen en mogelijkheden

Een beetje rommelig

Redelijk

Bezoek aan winkel prettig ervaren, niet opdringerig.

Bezoek aan winkel prettig ervaren, niet opdringerig.

Zeer aanbevelenswaardig, vriendelijke en goede adviseurs

Goede advisering, prettig contact

prima klantenservice

komen afspraken heel goed na, klantenservice is top. een minpuntje het installeren van de keuken was slordig plinten niet vastgezet, contactdozen niet teruggezet. Bij melding klantenservice andere installateur gestuurd en dit was een topbedrijf, alles netjes opgelost.

Toch prima opgelost

Ondanks dat er een verkeerde kast geleverd was en het contact via de winkel(lees : de verkoper die als contact dient) is na contact met de klanten service ons probleem naar behoren opgelost. Het contact met de winkel was nadat de koop gesloten was niet bepaald alleen prettig verlopen. Tijdens een gesprek over een eventuele aanpassing voor levering, ontstond aan de kant van Uw medewerker irritatie over een opmerking van mij, waar ik tot de dag van vandaag niet van bewust ben. Pas bij contact met Uw klantenservice had ik het gevoel dat men mij ook echt wilde helpen. Professioneel en vriendelijk. Achteraf jammer dat ik voor de drie weken waarop wij hebben moeten wachten op de juiste kast door ons een koeler aangeschaft moest worden die in de kamer kon staan.

Vrijwel geheel zonder zorgen naar een nieuwe badkamer

Na een uitgestelde start (3 weken later vanwege een aannemer wisseling) redelijk probleemloos naar een nieuwe badkamer.

Afhandeling van problemen niet opgelost van het een komt het andere

Afhandeling van problemen zijn niet opgelost. Van het een komt het andere,

Zeer tevreden over zowel de vriendelijke uitleg, service en nakomen van de afspraken

Heel goed geholpen met het uitzoeken van de mooie badkamer. Vriendelijke verkoper met geen dwang voor verkoop, en alle beloftes nagekomen. Zelfs nadat we vergeten waren dat we nog een tegoedbon hadden van onze zoon die een keuken gekocht had bij hun, dit zeer fijn opgelost voor zowel ons en onze zoon. Zeer tevreden dus en beveel hun zeker aan

Vriendelijke en prima geregeld

De levering wordt op uitstekende manier aangemeld, en steeds gecontroleerd telefonisch. De levering van materialen gebeurde volgens aangekondigd tijdsvenster en is uitstekend.

tot en met de verkoop prima !

We hebben een mooie keuken samengesteld met de verkoper. Maar toen wij informeerden of een kastje nog aangepast kon worden ivm een buiten kraan was dit erg lastig en ontstond er een heel vervelend gesprek, dit gesprek werd door een medewerker van Brugman Heerlen afkapt > dit was overigens niet "onze" adviseur. Tijdens het plaatsen bleken de scharnieren van een kast de werking van de laden te blokkeren, wat door de monteur verholpen moest worden. En als sluitstuk bleek de koelkast van 102cm niet in de kast te passen waardoor we nu op een kleiner model (88cm) terug gezet worden. U begrijpt dat we hier niet blij mee zijn. Deze moet trouwens nog geleverd worden.

Opzich prima enkel de aankoop van de showroom zaken

De verkoop en afhandeling van de showroom zaken was een minder goede ervaring. Hier kan Brugman zeker nog verbeteren.

Eindresultaat zeer goed

Tijdens de uitvoering zijn er een paar zaken niet goed gegaan, maar dit is allemaal in een later stadium hersteld kunnen worden.

Een droomkeuken die aan alle verwachtingen voldoet

Een professioneel advies, waarin men nadenkt over alle mogelijkheden om je droomkeuken te verwezenlijken. Het design en de lijnen die niet onderbroken worden, de keuzes in werkbladen en het meedenken over de juiste functionele apparatuur heb ik erg gewaardeerd. Samen kom je tot een geweldig resultaat. De keuken is strak geplaatst en straalt absolute kwaliteit uit. Een droom in mijn eigen huis.

Bedrijf is vakbekwaam

Uitstekende service en afhandeling .

De kracht zit m in de samenwerking

Bij het plannen van de levering was nog niet duidelijk wanneer de bouw van mijn appartement daadwerkelijk geleverd zou worden. Met veel geduld heeft Brugman deze datum twee x verzet. Toen het geleverd werd, hebben de medewerkers ter plekke nagedacht over een zo’n efficient mogelijke levering en stalling. Dat werd uitgevoerd. Sympathieke mannen die duidelijk loyaal zijn aan hun werkgever vanwege een flinke portie klantvriendelijkheid.

goede ervaring

heel goed

We werden vooraf gebeld om zo uit te leggen wat we graag zouden willen. Op deze manier kregen wij bij het eerste gesprek al een mooi ontwerp te zien van hoe de keuken gebouwd zou kunnen worden. Door de vele opties, konden wij een keuken samenstellen die helemaal aansluit bij onze wensen. Daar zijn we heel blij mee.

De telefonische en schriftelijke communicatie verliep uitstekend! De klacht werd zeer professioneel opgepakt en afgehandeld. Het kleine kapotte onderdeel was niet op voorraad en had een lange levertijd. Daarop werd onmiddellijk besloten, het gehele apparaat te vervangen. Er werd snel een afspraak gepland en de monteur was erg deskundig en snel klaar! Prima service dus!

kundige vakmensen die luisteren naar de klant en daar alle mogelijkheden op afstemmen

Door naar de wensen van de klant te luisteren en daar de mogelijkheden op af te stemmen werd een op maat gemaakte keuken geleverd. Zelfs bij de montage, indien nodig, werd er met mij overleg gepleegd over eventuele kleine aanpassingen

Zeer tevreden over service, levering en montage

Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Er wordt voldoende tijd genomen bij het samenstellen van de keuken. Niet opdringerig. Kortom zeer tevreden.

Van A tot Z, alles naar behoren verlopen!

Een aantal maanden geleden de keuken al uitgezocht bij Brugman Heerlen, niet wetende dat wij het naderhand een aantal keren hebben moeten verplaatsen vanwege vertragingen. Dit was geen enkel probleem. Zeer aardige verkoper, die niet opdringerig was en op alle vragen een duidelijk antwoord gaf. Telefonisch contact gehad in de tussentijd over betalingen, leveringen en montage. Verliep allemaal perfect, niets op aan te merken. De klantenservice was ten alle tijden ook goed bereikbaar. Levering volgens schema, aardige chauffeur en heeft alles netjes neergezet in de woonkamer. Montage meer dan perfect. Zeer vakkundig personeel en vriendelijk. Nooit verwacht dat montage zó strak kon zijn. Heel erg tevreden mee. Voor ons dus waren de zaken met Brugman Heerlen dus fijn verlopen.

Zeer ontevreden over verkoper

Achteraf wel tevreden over afloop van plaatsing keuken maar niet tevreden over agressieve verkoop en foutieve informatie! Bv verkoper ging in keukenla staan.... deze zou behoorlijk wat gewicht kunnen dragen! Naderhand kwam servicemonteur en zei dat dit niet de bedoeling was en een slechte verkoper was... etc Nogmaals uiteindelijk is alles goed gekomen en de service achteraf is super!

In de Cramer 166

6412 PM Heerlen

Over Brugman Keukens & Badkamers Heerlen

Bij Brugman Heerlen vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.