Een zeer goede ervaring gehad met Brugman keukens

Fijn geholpen, deskundig advies, wordt met je meegedacht, erg vriendelijk.

Goed gedaan

Snel, duidelijk en resultaat gericht. Binnen ons budget

Tevreden klant

Fijn gesprek bij de verkoper, goede communicatie tussen aankoop en levering en keuken is netjes gemonteerd.

Koop hier nooit uw badkamer of keuken!

Koop nooit uw badkamer of keuken bij Brugman. In het verkoop gesprek kan alles en is niks een probleem. Zodra het gemonteerd moet worden loop je overal tegen aan en schuiven ze alles af. Verreweg van service gericht denken.

Prettig geholpen, keurig afgeleverd.

We zijn goed geholpen en de montage vakkundig uitgevoerd. Leuke werknemers. Goede kwaliteit wat keuken betreft.

Prima advisering en dienstverlenend

Geweldige keuken gekocht!!

Erg leuk contact met Collin onze keuken verkoper. Hij dacht met ons mee, gaf ons waardevolle tips en gaf ons ook aan over een bepaalde keus goed na te denken. Al met al een hele goede ervaring. Ook de nazorg is top! Wij zullen zo weer een keuken bij Collin kopen! Super service! Bedankt! Enige puntje van kritiek, de dame in de winkel was die avond al in de chill modus (lees onderuit gezakt op de stoel met voeten op een andere stoel). Prima; maar als er klanten in de winkel zijn lijkt het me gepast om een actieve houding aan te nemen.

instellen radiator.

voor mij onbegrijpelijke handleiding. Stuur a.u.b. een monteur om deze klus te klaren.

Prima advies en goede service

Vanaf de eerste afspraak goede contacten gehad en prima advies gehad.

Slechte nazorg

Beste toekomstige klanten van Brugman keukens, Want daar is een review per slot van rekening voor bedoeld. In begin maart 2021 een prachtige keuken geleverd gekregen. Helaas pas in september, een half jaar later af gekomen!!! Omdat er één plankje na besteld werd. Daar hebben wij maanden op moeten wachten. Eerst op het plankje. Daarna op de monteur. De hele bovenkant van de keuken. (plinten) moest nog gemonteerd worden. We hebben maanden tegen een zilverkleurige afzuigkap buis aan gekeken. Het heeft ons vele appjes, telefoontjes en emails gekost om onze keuken alsnog klaar te krijgen. De winkel zelf, Brugman keukens Hengelo stuurde ons iedere keer door naar de klantenservice. Waar ze niet echt klant vriendelijk zijn. De keuken zelf zijn we nu erg blij mee en is ook goed gemonteerd. Maar bestel niets extra's na. Want dan kan je er maanden op wachten. Het is ook erg jammer dat er nooit spontaan contact met ons is opgenomen. Een beetje nazorg was wel op z'n plaats geweest. Maar als je eenmaal de hele keuken hebt betaald, (en dat moet voordat de keuken geleverd wordt) moet je het verder zelf maar uitzoeken.

Ze denken met je mee en zetten je ook aan het denken zodat je tot de beste oplossing komt

Van sommige dingen weet je wat je wil en van andere dingen weet je niet wat er allemaal kan. Ze laten je uitgebreid zien wat er allemaal kan en wat de consequenties van bepaalde keuzes zijn, waardoor je uiteindelijk tot de beste oplossing voor je budget uitkomt. De adviseurs van Brugman weten van de hoed en de rand en je wordt bovendien bijzonder vriendelijk geholpen. Een aantal jaar geleden ook al hier geweest voor een keuken in mijn vorige huis en dat ging precies zo en ook de werkzaamheden werden super uitgevoerd: in 1 x goed en op tijd. Ik ben niet voor niets weer teruggekomen!

Prima geholpen met een goed advies

Leuke, vriendelijke en klantgerichte benadering van de verkoper Peter Spijk

Vriendelijk kwaliteit en correctie staan voorop

Snelle service Vriendelijk personeel zowel in de winkel als de bezorging

Super blij met onze prachtige badkamer

Wij kijken terug op een prettige samenwerking waarin werd meegedacht door de verkoopster en ook de uitvoering door de aannemer tot een prachtig resultaat hebben geleid.

tot een heel goed eindresultaat gekomen, echt een aanrader

tot een heel goed eindresultaat gekomen, echt een aanrader

Deze heb ik u in een mail gestuurd

Zie de mail die ik gestuurd heb. Op de vraag aanbevelen? Ja, maar denk heel goed na voordat je tekent. Er is geen consumentenbescherming!

Alles is heel goed verlopen (van advies in winkel t/m aflevering)

Het begon al met ons bezoek aan de winkel: goed advies gekregen en direct besloten om de keuken te kopen. In de periode tussen aankoop en montage, nog meerdere malen contact gehad met de verkoper met verschillende vragen. Zeer netjes ter woord gestaan en geholpen met beantwoorden van de vragen. Levering van de keuken is ook heel goed verlopen. Niets beschadigd en alles was aanwezig, perfect! De montage zelf verliep al heel voorspoedig. 7 Uur begonnen, 15:00 uur helemaal klaar (inclusief aansluiten afvoer water, etc). Als ik dan toch een minpuntje moet benoemen: jammer dat de overgebleven verpakkingen (karton, plastic, afval mbt montage) niet meegenomen worden. Wordt je alles uit handen genomen qua levering en montage, moet je vervolgens zelf nog langs de gemeentewerf ivm de grote hoeveelheden verpakkingen.

Top keuken

Wij zijn aller eerst ontzettend goed geholpen door verkoper Nick Delil. Hij heeft ons veel laten zien en is er ook vaker op terug gekomen zodat we uiteindelijk zeker waren van de keuze. Er werd meegedacht en ingespeeld op onze wensen. Na montage was er nog het e.e.a. dat geregeld moest worden maar ook toen kwam de monteur erg snel langs.

goede service

Snel geholpen en erg klant vriendelijk

Goed en eerlijk geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer

Wat wij prettig vonden, is dat er de tijd voor je genomen wordt. Je kunt rustig eerst oriënteren en vervolgens samen met een adviseur om tafel. Samen rustig bekijken wat de beste indeling is voor de nieuwe badkamer en onze wensen bespreken. Vervolgens hebben we eerlijk advies gekregen om niet voor zwarte kranen te gaan. Wij houden van deze eerlijkheid dat wordt zeer gewaardeerd. Vervolgens iets anders uitgezocht waar we heel blij mee zijn en dat voor een fijne prijs met wel kwaliteitsproducten én garantie.

Enthousiast kennis kwaliteit . Prettige manier van verkopen

Zeer prettige manier van hulp Eerlijk , kennis en meedenkend Zeer tevreden

luistert naar de klant

top

Afspraken worden nagekomen

Goed advies van Nick gehad, hij nam de tijd, ook tijdens de 2e afspraak waarin we de details besproken. Geen gepush om te moeten kopen. (daarom zijn we bij andere zaken weggegaan) Later nog fornuis gewisseld voor een andere, was geen enkel probleem.

top geholpen met een probleem

Al ruim 5 jaar onze badkamer van Brugman, probleem met de showerdouche en goed advies gegeven over wat te bestellen.

Goede ervaring en klantvriendelijk.

Goede ervaring met het bellen van mijn klacht. Werd goed geluisterd en een snelle afhandeling van het probleem. In mijn geval mocht ik op koste van Brugman een loodgieter inschakelen omdat de douche kraan niet meer dicht. Ook deze actie is snel afgehandeld, dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Henk Bleijerveld Borne

Holtersweg 55

7556 BS Hengelo

Over Brugman Keukens & Badkamers Hengelo

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Hengelo vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Hengelo helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.