Prima en snel geholpen

Met een goed gevoel een 2de keuken in 2 jaar gekocht!

vooralsnog goede ervaringen met vriendelijke en vakkundige mensen

goed geholpen, goed advies, meedenkend en 'alles in 1' dienstverlening

Prima.

Alles volgens afspraak geregeld.

Behalve de levering is ook de communicatie met de aannemer perfect geregeld.

Bijzonder

Zo fijn dat iemand in de keuken van 6 jaar oud kostenloos de ladegeleider kwam vervangen.

perfect

Verkopers missen kennis

Ik heb uit eindelijk een prachtige badkamer. Maar de verkopers in de winkel missen de kennis en inzicht van het plaatsen. Ik had een bubbelbad besteld en dat was allemaal geen probleem. Halverwege was dat wel een probleem ivm het badkamer meubel en de motor van de bubbels. Ook hebben wij meerdere keren gezegd dat een groot meubel misschien niet zou passen ivm het bad maar dat zagen de verkopers toch anders. En uiteindelijk had ik toch gelijk. In de winkel zijn geen prijzen zichtbaar wat het wat onoverzichtelijk maakt en je een gevoel van oplichting geeft.

Hele goede begeleiding naar onze droombadkamer

Prima en deskundige begeleiding qua mogelijkheden en materialen. Zo in samenspraak met Brugman Hilversum onze droom badkamer kunnen realiseren!

zeer goed

fijn en zeer goed werk geleverd

Verlengde Zuiderloswal 34

1216 BX Hilversum

Over Brugman Keukens & Badkamers Hilversum

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Hilversum kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.