Fijne service en goed geholpen

Hadden een aantal bedrijven bezocht voor het verbouwen van de keuken. De keuken die we bij Brugman hebben kunnen laten maken was hier veruit het beste.

Azen Rasoul Is een fantastische verkoper

Zijn erg fijn en professioneel door Azen geholpen en te woord gestaan, wij zouden hem zeker aanbevelen !

Vanaf de aankoop tot het opleveren is alles perfect verlopen

Bij het eerste gesprek heerlijk meegegeten met de collega's daar en prettig geholpen. Op een prettige manier heb ik de badkamer en de keuken kunnen samenstellen. De levering, de montage, het tegelwerk, het stucken, het plaatsen van de keuken en alle andere handelingen om de keuken en badkamer op te bouwen waren perfect. Door de monteurs werd goed meegedacht om het nog mooier te maken en er was oog voor symmetrie in het tegelwerk. Er was alleen een verkeerd spotje geleverd voor in de nis, maar ook dit werd goed verholpen. Kortom een hele tevreden klant die iedereen wil aanraden om een badkamer en/of keuken bij Brugman te kopen.

Goed geholpen door Brugman

Verkooptraject is duidelijk. Wel wordt er al direct bij het eerste informatieve gesprek erg gepusht naar verkoop en wordt gevraagd 'vrijblijvend' een handtekening te zetten. Vervolg communicatie is duidelijk en correct. Op vragen wordt adequaat gereageerd en er wordt in sommige gevallen zelfs proactief contact opgenomen. Bij de plaatsing bleek er iets te zijn met de douchecabine, helaas bleek deze niet te monteren met de geleverde onderdelen. Uiteindelijk heeft de aannemer hier zelf een aanpassing in gemaakt na overleg waardoor het nu wel past.

Goed geholpen door Brugman

Zeer deskundig geholpen, van advies t/m montage

Mooi badkamer. Hij is geworden zoals we in gedachten hadden. De montage ervan verliep heel goed.

Badkamer en toilet geheel gerenoveerd

Veel aandacht en geduld bij de keuze in de showroom (Hoofddorp). Planning voor uitvoering door aannemer was goed, echter de aannemer liep iets uit bij zijn vorige klus, dus kregen we van Brugman snel een andere aannemer toegewezen. Alles verliep werkelijk op rolletjes met levering van de spullen. Vriendelijke leverancier werkte zeer prettig en nam alle geleverde spullen nog eens met ons door om eventuele beschadiging vast te stellen. Alles keurig in orde. De uitvoering was prima en de aannemer werkte zeer snel. Binnen 2 weken badkamer boven en toilet beneden gebruiksklaar. Afwerking was prima. Kleine meerwerk zaken werden snel, zonder extra kosten, uitgevoerd door de aannemer. De hoeveelheid tegels was iets te krap berekend door Brugman, maar werd snel geregeld door de aannemer. We zijn blij en tevreden met onze gerenoveerde badkamer en toilet.

Fijne ervaring met Brugman Hoofddorp

Bij Brugman onze badkamer gevonden. Prettige verkoper denkt goed mee met de wensen van de klant en komt ook met eigen voorstellen/ideeën. Goede communicatie bij wijzigingen. Bezorging van de artikelen was zorgvuldig en klantvriendelijk. Tussentijdse (telefonische) controle door Brugman over de werkzaamheden ervaar is als erg prettig.

Correct en duidelijk

Zeer goed ontvangen, nemen de tijd en denken mee. Geven mening en ideeen op detail.

Uitzonderlijke service en aandacht voor de klant

Uitzonderlijk voor deze tijd is dat de logistiek prima verloopt. De bezorgers nemen de tijd, zijn voorzichtig en hebben aandacht voor de klant. Dat de klantenservice daarna contact opneemt om te vragen hoe het is gegaan is weer zo'n uitzondering. Ook het werken met een vast contact persoon geeft vertrouwen voor het plaatsen van de badkamer. Ben onder de indruk van deze processen en de aandacht voor de klant. Ik zie vol vertrouwen het plaatsen van de badkamer tegemoet.

Na veel bellen uiteindelijk goed en naar tevredenheid geholpen.

Kookplaat defect bleek installatieprobleem, stekker was te kort, bij installatie is hierover niets gezegd.... Monteur van Siemens ontdekte dit, maar kon het niet oplossen. Na veel aandringen kwam 4 dagen later een installateur om het probleem op te lossen. Was zo gebeurd, hij is minder dan een kwartier binnen geweest. Ook de voorrijkosten, die Siemens in rekening bracht, hebben we keurig terug gekregen van Brugman.

In één woord geweldig

De verkoper Mehdi heeft een zeer goed plan/ontwerp gemaakt voor onze badkamer wensen. Goed mee gedacht en goede adviezen met betrekking tot indeling en kleurstelling. Inmiddels is de badkamer gerealiseerd door Leenco een geweldige aannemer, met goede vakbekwame medewerkers die snel, netjes en zorgvuldig werk hebben geleverd met een geweldig eind resultaat. Het is nog mooier dan het ontwerp deed geloven.

Vriendelijk en service gericht

De verkoper nam echt alle tijd voor ons. Kwam zelf ook met adviezen en praktische tips. Hij was totaal niet opdringerig, heel prettig.

Deskundig en klantvriendelijke

Mehdi, is een zeer vakkundig persoon. Klant vriendelijk en geeft goed advies en is niet opdringerig. En neemt tijd voor de klant. Ook het ontvangst tijdens onze afspraak was zeer aangenaam.

Keurig geholpen en te woord gestaan,

Helaas veel pech met levering apparatuur en vaak zelf moeten bellen en na ruim n week kan ik nog steeds niet koken vanwege n foutmelding in de kookplaat!! De installateur was erg bereidwillig,maar kon de storing helaas niet oplossen en ben dus afhankelijk van wat er nu gaat gebeuren !!!!!!!

Goed advies en prettige bediening.

Goed advies en prettige bediening.

vakwerk en netjes

Het is een mooie badkamer geworden, alle materiaal op tijd aanwezig en voldoende, monteurs vriendelijk, vakkundig en vragen vooraf wat de bedoeling is.

Keuken is door professionele mensen geinstalleerd, super!

Keuken is door professionele mensen geinstalleerd, super!

Kruisweg 785 C

2132 NG Hoofddorp

Over Brugman Keukens & Badkamers Hoofddorp

Bij Brugman Hoofddorp vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.