Erg slecht

fouten maken is menselijk, maar hoe je er vervolgens mee om gaat telt Wij begrijpen dat fouten maken menselijk is en zelfs dat wij extra veel pech hebben gehad. De wijze waarop een bedrijf vervolgens met zijn fout omgaat profileert het als een sterk of zwak bedrijf. Tot op heden is Brugman ons echt flink te kort geschoten in zowel de afhandeling van onze klacht als de communicatie. Het is inmiddels 25 april en sinds 16 februari zitten wij in een langdurig en zenuwslopend traject met de bouw van onze badkamer waarbij het einde nog steeds niet in zicht is. In het kort: 1) Op 9 oktober 2021 zijn wij keurig door een medewerker van Brugman locatie Hoofddorp geholpen. 2) Na het inmeet afspraak heeft de aannemer lang niets van zich laten horen. Een offerte voor het meerwerk bleef tot op het laatste moment uit samen met de planning. 3) 16 februari begonnen zij met het slopen van de badkamer, 3 weken later beviel mijn vrouw van onze dochter waarbij de badkamer nog steeds één grote puinhoop was omdat er van elke soort tegel te kort was geleverd. U kunt zich de nachtmerrie wel voorstellen. 4) De verbouwing heeft uiteindelijk 5 weken(!) geduurd waarbij de badkamer absoluut niet netjes was opgeleverd en de communicatie met Brugman een drama was. 5) Ons gevoel hierin werd bekrachtigd toen wij een maand later lekkage kregen vanuit de badkamer. Verschillende tegels zijn er nu uitgehakt samen met de plafondplaten van de begane grond. Na een moeizaam bouwproces van de badkamer, laat Brugman ons wederom in de steek. Wij zitten nu al dagen met een open gehakte badkamer zonder vooruitzicht. Het ergste is misschien nog dat wij nog niets hebben gehoord over hoe dit nu verder geregeld gaat worden. Achteraf gezien denk ik dat wij zeer geduldig zijn geweest, misschien zelfs té. Echter, is wat ons betreft de maat nu wel vol en willen wij mensen waarschuwen voor dit bedrijf omdat wij dit niemand gunnen. Gr Tim en Rosalynn

Met 'vergeten' kosten een poot uit proberen te draaien

Ik heb een zeer slechte eraring met Azen van Brugman in Hoofddorp. Na ruim een uur voor de eerste afspraak met veel berekeningen kwam er een bedrag op tafel waarvan ons verzekerd werd dat dit definitief was. Bij terugkomst wordt na nog eens een uur ineens gesproken van twijfelachtige vergeten kosten, waardoor we ineens 400 euro extra zouden moeten betalen. Erg slordig van deze schijnbaar incapabele verkoper of erger nog: een verkooptruc om nog wat extra centen te verdienen. Ik raad een ieder af om bij deze zaak langs te gaan.

Prettige ervaring en goed geholpen

In de winkel ziet alles er netjes uit. Tijdens het gehele traject 1 contactpersoon, Mehdi, met wie wij alle onze wensen heel goed konden bespreken en waar ook de perfecte badkamer voor ons is ontworpen. Goed advies gegeven. Erg benieuwd als straks het eindresultaat af is.

goed afgeleverd

netjes en op tijd

Mooie badkamer.

Goeie zaak, met vakmensen. Ook zeer tevreden over de aannemer via brugman. Azen bedankt voor je goede zorgen,we zijn super blij met de badkamer.

top keuken

keurig geholpen, fijne keuken geleverd, gemonteerd.

Super fijne ervaring

Wij kozen voor Brugman Hoofddorp omdat wij daar ooit een badkamer hebben gekocht. Nu was de opdracht ietsje groter; een badkamer, keuken en wc'tje inrichten. We werden uiterst vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd veel tijd in gestoken om aan onze wensen te kunnen voldoen. Wij kunnen niets anders dan met vol lof over deze mensen te spreken. Het zijn allemaal toppers met name Peter de badkamer specialist & Roderick de keuken specialist !!

totaal pakket onder 1 dak

transparantie m.b. tot prijzen kan beter , maak ze zichtbaar en openbaar

Wij ervaren het als zeer positief

Zeer klantvriendelijk en denken met je mee

Buitengewoon prettig contact

Zowel bij het maken van de plannen als bij de levering een heel prettig contact en deskundig advies.

Zijn fantastisch geholpen bij Brugman in Hoofddorp

Dank aan Mehdi die ons heeft geholpen en steeds alles voor ons regelde zodat alles naar wens verliep.

Zorgvuldig en volgens afspraak

Correcte levering, maar wat vooral een compliment verdient is dat de de bestelling hebben aangepast en dat dat allemaal zorgvuldig is gedaan. Complimenten voor de communicatie, ook met de leverancier.

tijd en aandacht besteden aan de klant

uitstekend, vriendelijk, meedenken, kijk altijd met goed gevoel terug

Kwaliteit was goed, de communicatie een stuk minder

Levering + materiaal was prima, de kwaliteit van de aannemer was ook prima, maar de manier van communiseren en het maken van afspraken was erg slecht.

Correct gedrag, juiste expertise, netjes gewerkt.

Prima badkamer, tot je problemen krijgt.

In eerste instantie waren we super tevreden met onze hagelnieuwe badkamer. Niet de goedkoopste, maar wel kwaliteit. Tot na exact een jaar één spiegelkast corrosie in de spiegel ging vertonen; de andere spiegelkast heeft nergens last van. Ook een roestvrijstalen toiletborstelhouder vertoonde corrosie. Komt door slecht onderhoud en vocht... van slecht onderhoud is geen sprake, condens wel, maar niet ten overvloede en is niet zo gek in een BADKAMER! (die overigens prima geventileerd wordt) We krijgen nul op het rekest van Brugman, allemaal onze schuld, geen coulance, helemaal niets.

Prettig verlopende communicatie.

Prima hoe Brugman actief meedenkt over het verloop en de levering van de bestelling. Telefonisch contact hierover verloopt in een prettige sfeer.

Mijn nieuwe keuken in 1 dag klaar!

Onze nieuwe keuken is geleverd en geplaatst. Alles klopte, levering prima en de monteur heeft de keuken in 1 dag geplaatst, heel zorgvuldig en nauwkeurig.

Zeer goed geholpen en perfect geregeld

Zeer goed geholpen door Robin weet waar hij over praat en denkt mee en nog veel belangrijker hij is Niet opdringend

Zeer prettige ervaring

fantastisch

pakketdienst was pakket kwijtgeraakt en toren is er geheel kosteloos weer een pakket opgestuurd. er werd keurig contact gehouden via de mail met mij door Brugman. Chapeau

"Wij" zijn zeer tevreden over het verloop van de aanschaf van onze keuken. Wij hebben op geen enkel moment het gevoel gekregen dat zaken ons werden opgedrongen en gingen dus tevreden de winkel uit. Uiteindelijk hebben we een droomkeuken waarmee we zeer tevreden zijn! Het hele proces straalt veel efficiëntie uit en alle stappen worden keurig doorlopen: kopen, inmeten, aanrecht goedkeuren, bezorgen, plaatsen en als laatste de uitstekende servicemonteur welke de wat dingetjes keurig afrondde.

Goed geholpen en goede service

Hel grote showroom met veel ideeën en keuze mogelijkheid Zeer goed geholpen door contactpersoon Brugman De badkamer is prachtig geworden en alle aspecten zijn met zorg gebouwd gemonteerd en afgemonteerd door vakmensen. Aandachtspunt: Volgens ons kan de doorlooptijd van de verbouwing 30 % korter indien er beter wordt gepland door de aannemer. Tip: Tussen aankoop badkamer en montage badkamer een gesprek tussen klant -brugman - aannemer zodat alles besproken en vastgelegd wordt.

super winkel

helder, duidelijk en met een lach geholpen, prijs en kwaliteit top!

Kruisweg 785 C

2132 NG Hoofddorp

Over Brugman Keukens & Badkamers Hoofddorp

Bij Brugman Hoofddorp vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.