Gewoon goed.

Indertijd bij aankoop van badkamer-renovatie, werd met wat verkoop-druk aangespoord tot aankoop. Edoch nog steeds tevreden met aankoop.

Ze belde een half uur van tevoren dat ze kwamen Hebben alles netjes afgeleverd Waren heel vriendelijk Goed verzorgd door Brugman

Helemaal top

Het verkoop gesprek met Marcel Janssen was top en de begeleiding tot de levering kan ik iedereen aanraden. Ook nadat bleek dat er een doos is achtergebleven in het magazijn heeft de bedrijfsleider er voor gezorgd dat het binnen 24 uur geleverd kon worden. Wij zijn erg blij dat we met Brugman in zee zijn gegaan

Tot nu toe uitstekend (winkel advies en levering)

Enige opmerking die er is is dat er een afspraak wordt gemaakt voor de levering van het materiaal en dat alles binnen 5 dagen gecontroleerd moet worden op gebreken of beschadigen terwijl de door jullie ingeplande aannemer pas 7 dagen later een start gaat maken met de renovatie van de badkamer. Als ik dat had geweten had ik het materiaal levering meer naar de afspraakdatum met de aannemer verplaatst zodat hij dat binnen de 5 dagen had controleren.

Faire info en grote kennis van verkoper Robin

Geloofwaardig en krijgt meteen t gevoel dat hij goed meedenkt en informeert en heeft grote kennis van alle producten en geeft t gevoel dat je niet belazert wordt!!

Prachtige badkamer, helemaal naar onze wens en keurig afgewerkt.

Vanaf het uitzoeken van de badkamer tot de levering en installatie werd alles goed door Brugman begeleid. Na de bestelling van de badkamer, had ik toch nog twijfels over de wastafel. we zijn nog een keer terug geweest en hebben nog een andere wastafel gekozen. Wat weer gevolgen voor de onderkast had, maar het kon wel. En achteraf zijn we hier heel blij mee. De levering en plaatsing vond plaats op de afgesproken dagen. Het contact met de aannemer verliep goed en werd door Brugman tijdens het proces ook gecontroleerd. Er was wekelijks telefonisch contact. De badkamer en toilet beneden zijn door (Oekraïense) vakmensen verbouwd en alles is prachtig afgewerkt. De communicatie was soms wat lastig, maar dan was de aannemer goed bereikbaar om als tolk te fungeren. Helaas hadden we wel een lekkage onder de vloer, maar ook deze is snel verholpen zonder dat je er iets van ziet. Kortom: wij zijn erg tevreden. 3 kleine minpuntjes: het afval heeft lang voor de deur gestaan voordat het werd afgevoerd. De douchedeur klemt iets aan de bovenkant, moet mogelijk nog iets beter afgesteld worden. En in de keuken hadden we door de lekkage wat waterschade aan het plafond. Dat hebben we zelf opnieuw geschilderd.

Bijzonder goed

Bereikbaarheid Geduldig Begripvol Ondersteunend

Alles goed geregeld

Gewaardeerd als klant

Prettig

Geweldig geholpen we mochten zelf mee lunchen.

Geen negen tot vijf mentaliteit!

Wij zijn al meerdere malen bij Brugman in Hoofddorp geweest omdat wij een groot vrijstaand huis moeten inrichten. Het personeel is iedere keer weer even vriendelijk en geduldig, ook als we al voor de 3e keer de keuken en badkamers willen veranderen in een andere kleur. Er heerst geen 9 tot 5 mentaliteit! ga zo door!

Goed.

LS, De badkamer en toilet zijn uitstekend geinstalleerd door Aad Vermeij ( de tegelkanjer) uit Voorhout. Deze man is nog een echte ouderwetse vakman, denkt met je mee en wijzigingen zijn geen probleem. Minder ben ik te spreken over BEN die de materialen aangeleverd hebben. De lijm en specie aangeleverd in zakjes waren vochtig geweest. Deze waren niet meer te gebruiken en moesten vernieuwd worden. Dit is niet bij ons gebeurd want bij aankomst is alles opgeslagen in de woonkamer. Van de 11 zakjes voegmortel hield ik er 3 over en ook nog 3 dozen tegels. Ik had gelezen dat er niets retour wordt genomen maar toch even gebeld omdat ik vind dat er wel erg ruim met snij-verlies is gerekend. Op mijn vraag wat er dan besloten wordt als er een fout wordt gemaakt in de berekening van materialen, kreeg ik het antwoord: “Dat is dan jammer voor u maar we nenem absoluut niets terug” Ik snap best dat je wat overhoud, de ene keer wat meer dan de andere keer maar dit vind ik niet kunnen. Het kleurverschil kan niet de aanleiding zijn want tijdens transport was een pak tegels beschadigd en werd een paar weken later een nieuw pak geleverd. Jammer van deze ervaring, want voor de rest zijn we best tevreden. Met vriendelijke groet, Aad Bossers

Goede ervaring

een keuken kopen is een hele fijne ervaring bij Brugman, alles prima geregeld tot zover.

Prima geholpen

Hoewel we niet van plan waren om bij Brugman een keuken te gaan kopen, toch de winkel in Hoofddorp bezocht. We zijn hier "uitstekend" geadviseerd en geholpen door Robin van Laar. Na een vervolgafspraak hebben we onze droomkeuken bij Brugman besteld. Hoewel je over Brugman wisselende reviews leest, herken ik verhalen over opdringerig en pushen absoluut niet en kan ik Brugman Hoofddorp van harte aanbevelen.

Een goed verlopen renovatie van mijn badkamer en toilet

Nvt

Prima gedaan !

De combinatie van koop met montage is ons heel goed bevallen. We zijn volledig ontzorgd en onvolkomenheden werden buiten ons om opgelost. Het werk begon eerder dan gepland en werd schoon en in showroom staat opgeleverd.

Goed geholpen, geduldige verkoper

Prima geholpen

Netjes en professioneel geholpen. Meedenkend

Net voldoende

Mijn ervaring deze maal niet positief. Bij met badkamer mede dank aan Ferry onze aannemer harde werker en werkt zeer secuur. Voor de rest jammer dat je de ruim bestelde wandtegels niet kan terug sturen. Wat moet ik met 3 pakketten die over zijn die liggen over 20 jaar nog in de berging. En de opmerking van altijd handig als er wat stuk gaat dit is mijn 3 e badkamer nog nooit meegemaakt. Nee was altijd zeer tevreden over Brugman jaren geleden een keuken bij jullie gekocht en nog steeds blij mee maar nu zou ik nooit meer wat bestellen bij Brugman .Zou zeer klantvriendelijk zijn als jullie dit wel zouden doen teveel bestelde spullen terug nemen .

Installatie is vlot en keurig verlopen.

Prima vakmensen, werken netjes en ruimen de boel ook op. Harde werkers.

Fantastische service.

Goede begeleiding en ze nemen echt de tijd voor je om alles te doorlopen, en wil je nog een keer kijken in de showroom, dan lopen ze nogmaals alles na en desnoods passen ze je hele badkamer weer aan, als je wat anders hebt gezien wat je toch mooier vindt.

Cominucatie verliep prima. Bezorgers waren zeer behulpzaam.

goede service

Tijdens plaatsen badkamer kregen we regelmatig telefoontjes om te vragen of alles naar wens gaat en als er iets niet helemaal liep volgens de verwachting werd daar vaak snel actie op ondernomen

Is goed

Een zeer goede monteur dacht goed mee met het probleem

Zeer goed advies in H'dorp, maar helaas op 2000 euro verschil niet tot een deal kunnen komen.

Zeer goed advies gekregen in Brugman Hoofddorp. Fantastische verkoper met zeer goede adviezen en een creatief ontwerp. Helaas is de deal niet rondgekomen, Brugman heeft de deal op 2000 euro laten gaan, verdere onderhandeling was helaas niet meer mogelijk.

Kruisweg 785 C

2132 NG Hoofddorp

Over Brugman Keukens & Badkamers Hoofddorp

Bij Brugman Hoofddorp vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.