Uitstekend snel , terzake kundig en klantvriendelijk contact

Ik werd zowel telefonisch als per mail uitstekend geholpen.

Heel prettig en persoonlijk.

Ons gesprek met de verkoper Klaas Land te Leeuwarden was als zeer prettig te noemen. Klaas had snel door dat wij niet van gladde verkooppraatjes hielden. Wij van eerlijkheid en openheid hielden en dat heeft hij voortreffelijk gedaan. Het gesprek liep natuurlijk, persoonlijk en vertrouwd. Luisterde goed naar onze wensen en dacht efficiënt mee. Zeker een aanrader wanneer je een no-nonsens deal wil sluiten.

Goed geregeld/geholpen. Mooie keuken & badkamer

We zijn fantastisch geholpen bij Brugman Leeuwarden met zowel onze nieuwe keuken als badkamer, en het ziet er ook heel mooi uit.

Mooi sanitair, maar de service en planning kan beter

Brugman levert mooi sanitair, maar de klantgerichtheid laat te wensen over. De ingeschakelde aannemer had het ons inziens veel te druk, daardoor ging het fout bij de planning. Ook is tijdens de montage schade veroorzaakt aan ons huis, waarbij onduidelijkheid ontstond over de afwikkeling ervan. Al met al zijn we wel tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet.

vriendelijk en behulpzaam

goed en vakkundig

Geweldig geholpen

Goed ontvangen aardige mensen vakkundig geholpen en mooie prijs

Enthousiast, tijd voor consument

Vrijblijvende informatie waarbij de consument volledig inzage heeft in planning, financiën en materialen. Geen verrassingen. Ruime keuze in materialen. Advies in techniek en materiaalkeuze.

Fijne keukenwinkel.

Mooie winkel en voldoende keukens te bewonderen. Ze gaan ook echt met de trends mee. Super!

Zeer goed en vakkundig geholpen

Maurice Vis heeft als adviseur zich enorm ingezet en heeft ons voorzien van zeer deskundig en grondig advies.

Deskundig, goed materiaal, goede montage, professioneel

We kregen in de winkel deskundig advies. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van alle materialen. De montage is heel netjes gebeurd. Duidelijke planning, goed overleg en het eindresultaat is volledig naar tevredenheid.

Goed geholpen

18 jaar geleden badkamer gekocht. Heel tevreden dus nu ook weer een upgrade gemaakt voor badkamermeubels. Goed geholpen en tevreden over de snelle levering.

geweldig

Super geholpen en kundig en vriendelijk

Prettig en vertrouwd

Wij zijn erg goed geholpen door Brugman met het uitkiezen van onze badkamer en keuken. Er werd naar onze wensen geluisterd en er werd met ons meegedacht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en over de gehele ervaring :)

Top service en advies

In de winkel zijn we al super fijn geholpen. Er wordt goed mee gedacht en alles wordt dubbel gecheckt. Daarnaast waren de medewerkers die de spullen kwamen brengen ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben alles keurig binnen gezet met veel zorgvuldigheid. Top service van zowel het showroom personeel als de bezorgers. Wij denken er zeker aan om terug te komen bij brugman mochten we de badkamer of keuken in de toekomst willen aanpakken.

Erg vriendelijk,meedenkend en klantgericht

Wij hebben de medewerkers van brugman keukens en badkamers Leeuwarden echt meegemaakt als vakbekwaam en zeer klantvriendelijk. Wij zijn erg tevreden met het resultaat

goed geholpen

Plezierig onderhoud met aannemers en mooi product afgeleverd

We zijn zeer blij met het resultaat. Erg mooi geworden. Geen 10 omdat er een klein ongelukje was met de deur en wat verfschade was (zelf opgelost). Verder prima.

Super service en montage

Nadat onze keuken geplaatst was, zijn ze vlot nog kleine oneffenheden op komen lossen. Van winkel t/m montage en herstel, super goed !

Een man een man een woord een woord!

Mooie materialen goede adviezen uitstekende precieze installatie monteur, Stucadoor en tegelzetter.

Deskundig vakmanschap met oog voor de klant

Erg tevreden over het team in Leeuwarden. Klaas heeft ons vorig jaar een prachtige keuken verkocht en daarom zijn we weer bij Klaas geweest voor de badkamer. samen met zijn team hebben ze ons zeer deskundig geholpen. Vooral het doorvragen wat en waarom we iets mooi vonden was erg fijn. Hierdoor konden we op verschillende momenten andere keuzes maken, die weldoordacht waren. Daarnaast vinden we Klaas gewoon een fijne vent!

Alles perfect geregeld en verlopen

Wij wachten nu nog op een monteur voor de afzuigkap en het vervangen van de beschadigde kast.

Er werd goed ingespeeld op onze wensen wat hopelijk resulteert in een prachtige nieuwe luxe badkamer

Tot nu toe zeer tevreden over de gang van zaken. Nu hopen dat de levering van de materialen en plaatsing ook zo verloopt.

Prettig en deskundig

Erg goed geholpen door Klaas Land.

Bij Klaas Land geweest voor onze 1e keuken. Na stap voor stap onze wensen door te nemen kon er een mooie 3D tekening worden gemaakt. Klaas is heel erg meedenkend en heeft ons alle mogelijke opties voorgelegd, een echte professional.

Uitstekend meedenkend bedrijf afspraak is afspraak

Badkamer is bezig aan het ontstaan men is met motage bezig. Tot nu toe tevreden!

De Centrale 13

8924 CZ Leeuwarden

Over Brugman Keukens & Badkamers Leeuwarden

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Leeuwarden kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.