Netjes & prima resultaat

Renovantie badkamer en toilet werd uitgevoerd zoals afgesproken.

Goed geholpen, en als er iets niet klopt wordt dat goed opgevangen.

Zeer professioneel

Mijn ervaring is zeer positief Kunt echt merken dat het vakmensen zijn Die graag mee willen denken. Ook erg vriendelijk naar klanten toe Met goeie ideeen.

Goed advies en ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen

Prettig adviesgesprek. Goed advies. Ruime keuze. Aantrekkelijke prijzen. Goede nette bezorging. Excellente installatie.

Prettig en deskundig

Prettige sfeer in de zaak en terzake kundige adviezen.

Fijne winkel

Mooie keukens en zeer vaardige en behulpzame verkoper (Wesley). Steeds zorgvuldige communicatie. We zijn benieuwd naar het resultaat

Goed, maar er waren verbeterpunten

Ik zou in het vervolg nogmaals bij Brugman bestellen, maar met name de communicatie tussen de aannemers zou veel beter kunnen. Er zijn verschillende zaken niet doorgegeven met betrekking tot het inmeten van de keuken. Hierdoor heeft alles veel meer geld en tijd gekost dan oorspronkelijk de begroting leek. Dit wilde ik juist voorkomen door het meerwerk via Brugman te laten doen. De 'fouten' zijn uiteindelijk op eigen initiatief rechtgezet door de monteur. ps: er ligt hier al weken een trui die maar niet wordt opgehaald. Al met al toch een goede ervaring.

Goed meegedacht en blij met het resultaat

De medewerker van Brugman heeft me goed geholpen. Hij besprak meerdere opties, kon me adviseren en had geduld als ik toch weer iets wilde aanpassen in de weken dat we ermee bezig waren. De mannen die kwamen leveren (dag 1) deden dat heel zorgvuldig en dachten goed mee over hoe alle spullen het beste konden staan. Diegene die alles gemonteerd heeft (dag 2), deed dat snel en vakkundig. Sommige dingen pakten wat anders uit (onvoorzien) en dan overlegde hij goed met mij. In 8 uur tijd een hele keuken gezet! Tot slot kwam een loodgieter dingen aansluiten (dag 3). Dat gebeurde ook snel (uurtje) en ik kreeg goede uitleg.

Meedenkend en vriendelijk

Oktay Erdemir is een top adviseur en verkoper. Denkt mee, zorvuldig en vriendelijk.

Warrige offertes

Vele fouten en onduidelijkheden in de offertes.

Voor de 2e keer een keuken uitgezocht. Fantastisch geholpen en meegedacht. En het eindresultaat ook top.

Het was een moeizaam proces

We zijn regelmatig in de showroom geweest. We zijn daar vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het feit dat we zo vaak daar zijn geweest had een minder fijne reden wat ons betreft. Na bezoeken en dus gesprekken over de badkamer met nieuwe afspraken, moest dat achteraf geregeld worden herzien. Omdat iets niet leverbaar was, technisch niet mogelijk was enz. We hebben de indruk dat de verkoper niet veel verstand van zaken had. We weten ook dat het een ingewikkelde kwestie is, zo'n badkamer. En waren daarom naar een o.i. gerenommeerd bedrijf gegaan. Maar dat is ons tegengevallen. Zelfs de aannemer is met nieuwe suggesties gekomen mbt de douchekraan. Uiteindelijk hebben we een mooie badkamer, maar het heeft veel frustratie in de weg er naartoe opgeleverd. Ik beveel wel het bedrijf aan, want we zijn tevreden over het eindresultaat, maar niet met deze verkoper en het maken van een plan.

Prettige koopbeleving

Goed geholpen. Hele proces is prettig en goed verlopen. Erg blij met de keuken!

Goede service, werd goed geluisterd, probleem werd direct adequaat opgelost.

Recent is onze badkamer geplaatst door Brugman. Er was en defect aan het soft close systeem van het toilet. Hierover contact opgenomen, probleem werd serieus opgepakt en de volgende dag lag het materiaal om e.e.a. te herstellen in de brievenbus.

Uitstekent

Super fijne winkel En aardige mee denkent helpenden medewerkers

Goede service. Je wordt prima geïnformeerd. Verkoper denkt met je mee.

Ondanks wat teleurstellingen, uiteindelijk zeer tevreden!

In mei hebben we, nadat we een aantal keukenzaken hadden bezocht, de beslissing genomen dat we voor Brugman zouden gaan. We zijn goed geholpen door Wesley, die ons echt meenam in het gehele proces. Zo kregen we tips & tricks waar je als leek normaal misschien niet snel aan denkt. Maar die wel cruciaal kunnen zijn. In eerste instantie een tekening gemaakt. En de kleuren uitgekozen voor het blad en de frontjes. Even laten bezinken en daarna nog een afspraak voor eventuele aanpassingen. Het enige waar we niet over te spreken waren, was dat het blad wat in de showroom stond, niet leverbaar was. Dus moesten we een ander blad uitzoeken. Op zich keuze genoeg, dus een ander blad gekozen. En gingen we, nadat we hadden getekend, tevreden naar huis. Enkele dagen later kregen we echter telefoon dat er een paar puntjes waren, waaronder dat de vriezer (we hadden alle apparaten van AEG) niet leverbaar was, maar dat werd vanuit Brugman ge-upgrade naar een Siemens, prima. Daarna kwam de mededeling dat ook dit aanrechtblad niet leverbaar was. En of we zsm terug naar de showroom konden om een nieuw blad uit te zoeken. Aangezien we de gehele keuken al hadden betaald, was dit wel een ontzettende domper, dat onze eerste keus, en nu dus ook de tweede keus niet leverbaar was! Dus zat er niks anders op dan een nieuw blad uit te kiezen. Uiteindelijk overwogen wat we wilden, de hele boel afblazen en rustig op zoek te gaan naar iets nieuws (een blad is best cruciaal voor de algehele look van de keuken), of een keuze te maken in het huidige assortiment. we hebben gekozen voor het laatste en een nieuw blad uitgekozen. Dit was wel even spannend, want er was alleen een staaltje, en dus geen blad in de showroom. Gelukkig viel het bij de levering ontzettend mee en vonden we dit blad ook heel mooi! Al met al ontzettend tevreden over het geheel, de verkoop, levering (alle 6 de apparaten compleet) en vooral de montage. We hebben een prachtige keuken en zijn zeer tevreden!

goed geholpen heel tevreden

heel klantvriendelijk en meedenkend.

Goed geholpen

We hebben een badkamer uitgezocht. Zijn heel goed geholpen.

Nemen alle tijd voor het uitzoeken van een keuken.

We hebben uren gezeten om samen tot een juiste combinatie te komen voor onze nieuwe keuken. En..omdat we tot laat in de middag hebben gezeten, werd er ons een kopje erwtensoep aangeboden wat een heerlijke verwelkoming was. Jaren later hadden we problemen met onze kraan en deze is zonder problemen of moeilijk doen netjes vervangen.

Afspraken zijn helder en worden ook nagekomen.

Plezierige behandeling, niet opdringerig, informatief. Denken met je mee. Niet echt goedkoop maar wel waar voor je geld.

Geruststellend gevoel.

Dat alles goed geregeld is en dat je ook echt dat gevoel krijgt dat het goed komt. Alles klopt. Alles wordt meerdere malen gecontroleerd en gecommuniceerd . De montage door een aannemer loopt ook via Brugman. Alles is perfect gelopen.

Goede adviezen

Alle afspraken goed nagekomen. Montage team op een enkel foutje goed werk geleverd. Klein beschadiging aan de vloer goed afgehandeld.

Goede service en mooie producten

Kevin heeft ons uitstekend geholpen ook de aanpassingen aan de keuken waar geen enkel probleem

Geweldige keuken! Goede verkoop/bezorg/montage service.

Prachtige keuken gekocht met super service

Wijchenseweg 168

6538 SX Nijmegen

Over Brugman Keukens & Badkamers Nijmegen

Bij Brugman Nijmegen vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en even je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.