Fijn contact met de medewerkers.

Als we een probleem hebben wordt dit vrij snel opgepakt.

Mooie keuken, keurig geplaatst en er wordt meegedacht totdat de keuken helemaal is geïnstalleerd.

Zeer positief, vooral ook over de begeleiding vanuit Brugman Nijmegen.

Mooie badkamers en vriendelijk personeel

Mooie badkamers en vriendelijk personeel

Echt een verkoper met hart voor de klant

Goed meedenken en kijken wat mogelijk is. Prettig in contact

goed bedrijf en goede adviesen

geen

Bezorging van de keuken is goed en op tijd uitgevoerd vriendelijk personeel. Montage ploeg hebben buiten een kleine vloerschade goed en snel werk geleverd. Monteur mate griepverwachting en elektra was een vakman

Goede voorlichting en heeft verstand van zaken

Geen commetaar

snel en vakkundig opgelost ,echt aan te bevelen.

Een bedrijf waar je van op aan kan.

Goede service en het meedenken in wat in mijn situatie passend is voor mijn keuken. Daarnaast was Kevin goed bereikbaar bij onduidelijkheden en vragen na het inmeten. Prettige klantbehandeling en contact Het enige wat erg jammer is, is dat er geen 3d mogelijk is met de kleuren die ik uitgekozen had. Dat vindt ik in deze tijd toch eigenlijk niet meer kunnen.

Prima geholpen tot na de betaling.

Na een heel vriendelijk en goed gesprek, mooie tekeningen, een een goede prijsafspraak hebben we een mooie keuken uitgezocht. Helaas ging het daarna mis, elke x telefoon dat er weer iets niet te leveren was… op-zich werd dit nog netjes opgelost.. de bezorging liep prima alles werd lekker snel binnen gezet maar helaas bleek later dat er een foute achterwand bij zat, de bezorgers hadden alles goed gecontroleerd zeiden ze. En een beetje slordig dat ze facturen van andere klanten bij ons achter laten. Vervolgens kwam het plaatsen: ivm ziekte van een monteur werd het ineens een dag later, hiervoor moest ik een dag extra vrij zien te regelen (wat helaas niet gratis is). De volgende dag komt er een zzp-er aardige man maar was alleen terwijl de keuken volgens de verkoper door 2 personen van eigen personeel in 1 dag geplaatst zou worden dit werd nu 2,5 dagen ,we hebben €1700,- betaald voor het plaatsen maar aangezien deze monteur alleen was moest ik zelf best veel mee helpen, daar betaal je toch niet voor..na een klachten mail mbt extra vrij nemen en compensatie in de kosten voor plaatsing hebben we nooit een reactie op gehad. Na ruim een maand kwam de juiste achterwand, deze is geplaatst zonder netjes af te werken helaas.. we hebben hierover geen contact gezocht met het hoofdkantoor omdat dat totaal geen zin heeft.. eerdere klachten zowel via mail als telefonisch wordt niets mee gedaan.. Al met al een mooie keuken maar service van het hoofdkantoor en verkoper achteraf is helemaal klote!! Ik was in herverdelen zeer positief over brugman maar dat is na deze koop 180graden omgedraaid, volgende keer gaan we naar een ander in de hoop op betere afhandeling.

Gedegen en goed

Gedegen en goed

Goed geholpen.

Wijn zijn goed geholpen door de verkoper.

Goede snelle service van de service afd Brugman badkamers

Goede ervaring maar….

Goede ervaring alleen nalevering duurt erg lang.

Zeer klantvriendelijk, geduldig denken goed mee

Wij zijn op een zeer prettig manier geholpen door Daan Aminetzah met het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. We zijn goed door hem geadviseerd hij nam echt alle tijd en we hebben onze droombadkamer gevonden.

mooie keuken en compleet en onbeschadigd geleverd

Fijne mensen, behulpzaam en er wordt met je meegedacht.

in alle opzichten een goede levering

we zijn met name erg tevreden over de monteur die de plaatsing voor zijn rekening nam ( meedenken en het maken van praktische oplossingen )

Perfecte zakelijke maar toch persoonlijke service

Geweldig goed geholpen en mee gedacht door de verkoper/adviseur.

een goed team van mensen die ons een prachtige keuken hebben geleverd.

Genoeg tijd en uitleg gehad bij het samenstellen van de keuken en de apparaten. Duidelijke uitleg over de levering van de keuken. Vaak telefonisch en schriftelijk contact gehad over de levering. Vakkundige medewerker die de keuken in zijn eentje in korte tijd plaatste. De dag daarna werden de apparaten vakkundig aangesloten. Al met al een prettige ervaring van hoe alles gelijk goed kan gaan.

vakkundig, vertrouwenswekkend, meedenkend, pro-actief

mijn ervaring met Kevin is dat hij vakkundig, vertrouwenswekkend, meedenkend, pro-actief uitstraalt en is.

super

Goede voorlichting / meedenkend /zeer vriendelijk/goede uit leg over de keuken. Gewoon een goede keukenman.

Geweldige ervaring bij eerste tekening badkamer

Wat werd ik goed begrepen door de adviseur daan Samen hebben we mijn droom badkamer getekend Hij dacht mee en zelfs zijn collega’s waren eeg aardig en betrokken

Mooi maar niet praktisch, advies kon professioneler.

Toch wat minder tevreden over aantal zaken, advies/voorlichting had completer gekund. * 1. Zielig dun straaltje uit de kraan, dacht iets met waterdruk. Loodgieter laten bekijken, blijk ik , zonder dat ik dat wist, een waterbesparende kraan te hebben. *2. Vloerverwarming, wat ik graag wilde, werd mij ernstig afgeraden. Nu toch spijt mijn wens doorgezet te hebben. *3 na douchebeurt staat mijn badkamer blank… toch andere douchewand/ regendouche slimmer geweest?

Prima geholpen

Op alle vlakken goed geholpen. Prettige communicatie en goede vakmensen.

Wijchenseweg 168

6538 SX Nijmegen

Over Brugman Keukens & Badkamers Nijmegen

Bij Brugman Nijmegen vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en even je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.