klantvriendelijk, goede snelle afhandeling

Vriendelijk, en vakkundig afgehandeld

Te commercieel

Jammer dat er geen directe communicatie mogelijk is via de mail met de verkoper die mij goed heeft geholpen. Vragen via de mail verlopen nu via een algemeen mailadres. Het lijkt mij meer dan gebruikelijk als ik een een mailadres heb van de verkoper zodat de communicatie beter en sneller loopt!

medewerkers denken goed met je mee als je een idee hebt

we hebben een keuken gekocht, medewerkers denken goed mee en komen ook met ideeën. Alleen het leidingen plan hebben we nog steeds niet ontvangen, ook na een telefoontje niet. Over dit laatste ben ik niet tevreden... Of ik jullie zou aanbevelen weet ik dus nog niet

Verkoop ging stroef

Verkoper zijn we niet tevreden over,hield zich niet aan de afspraken en reageerde geïrriteerd op onze vragen. Mondelinge afspraken herinnerde hij zich niet. Coad heeft heel goed werk geleverd,en ook de montage van de keuken is uitstekend gegaan. We wachten nog op een paar dingen die niet geleverd zijn,maar gaan er van uit dat dit goed komt.

Fantastisch

Goed geholpen, er werd meegedacht, er werd in mogelijkheden gedacht of er nou een groot budget beschikbaar was of een veel kleinere had ik niet het gevoel dat het verschil maakte

Service was perfect

Na 4 jaar kreeg ik een defecte thermostaat kraan. Brugman gebeld en binnen 2 uur had ik weer een nieuwe kraan. Zo moet service zijn

goede communicatie

Gewoon goed!!

Mijn ervaring met Brugman keukens is goed, duidelijk in de informatie omtrent de levering en plaatsen van de keuken. En goede service in het afwerken van kleine probleempjes die er volgens mij altijd wel zullen zijn!

Nemen uitgebreid tijd voor je, en hebben kennis van zaken.

Zorgvuldige levering van de keuken. Ook de montage zeer professioneel.

Zeer tevreden!!

Na bestelling van de badkamer bij Brugman waren we zo tevreden dat we ook teruggegaan zijn voor de keuken. Wederom een heel leuk en gezellig gesprek gehad! Er wordt goed meegedacht en iedereen is super vriendelijk. Een afspraak bij Brugman voelt als een dagje uit!

Keuken is geheel naar verwachting opgeleverd, zeer tevreden over de afhandeling van opleverpuntjes

zorgvuldig en klantgericht

zorgvuldig en klantgericht

Goed onthaal met vriendelijke medewerkers.

Denken mee, vriendelijk, vertrouwen. Keuken en badkamer besteld - hopelijk nu ook nog top plaatsers, dan zal ik jullie zeker aanbevelen.

Eind vorig jaar de badkamer besteld en in maart kwam er een plekje vrij waardoor we snel aan de beurt waren. Wat zijn we blij met het resultaat! Alles is super netjes afgewerkt! Brugman neemt elke week contact op om te kijken hoe het ging. Soms was het moeilijk communiceren met de werknemers van de aannemer ivm de taal barrière, er veel heen en weer gebeld soms. Als er even wat vertraging was, zat brugman er meteen achteraan, en werd diezelfde dag of een dag later weer afgehandeld. Al met al zijn we super trots op onze nieuwe badkamer en de service was top!! Dank je wel Brugman! Voor het hele team! Met name aan Willem en Lieke.

wat ik al had gezegd, vriendelijke en professioneel

goed geholpen en meedenkend

Prima helpdesk

Zeer vriendelijk

super alles is perfect geregelt.

vakmensen, zowel aan de telefoon als de mensen die de keuken plaatsen. Echt perfect. Als je geen stres wilt neem je brugman son keukens.

goed, wel wat gecompliseerder door Corona.

Alles is behoorlijk goed verlopen. Een min punt betreft de bovenkast waar de afzuigkap in zit gecombineerd met een kruidenrekje. Ik had toch minstens verwacht dat er een tussenwandje was geplaatst voor afzuigkap, nu is dat geen gezicht wanneer de deurtjes open gaan. Het is uiteraard simpel zelf op te lossen, maar bij een keuken van bijna € 10.000,== is dat toch een misplaatste zuinigheid.

Vriendelijke verkoper in de winkel goed geholpen

Vriendelijke mensen in de winkel de bezorgers heel vriendelijk en hebben alles goed gecontroleerd wat ze geleverd hebben

Prettig, ter zake kundig, meedenkend

Voor mijn nieuwe badkamer ben ik bij Brugman prima geholpen. Het contact verliep soepel. De verkopers wisten wat de mogelijkheden waren, hielpen goed, luisterden naar mijn wensen en kwamen met een goede invulling ervan. Ik voelde me als klant gewaardeerd én geholpen.

Vakkundig en vriendelijk

Wij hebben in mei onze nieuwe keuken aangeschaft bij Brugman in Son. Onze insteek was aanvankelijk om bij verschillende keukenzaken te gaan kijken maar dat kwam er niet van. We werden erg vriendelijk te woord gestaan door Boris. Ondanks het feit dat hij nog maar kort bij Brugman in dienst is, waren wij erg verrast door zijn reeds opgedane kennis van zaken. Hij was serieus en kon zich goed inleven in onze wensen en was niet opdringerig. Klant is koning. Ook de andere collega's die wij kort spraken waren zeer vriendelijk. Brugman heeft een ruime collectie aan keukens tegen een aantrekkelijke prijs dus onze keuze was niet moeilijk. Top!

heel adequaat, professioneel en goed

Bij de aanschaf heel goed geholpen en voorgelicht Tussentijds contact goed Aflevering perfect, alles op tijd en netjes. Montage heel goed, snel en professioneel Contact klantenservice snel en goed

zeer goed geholpen en goede prijs kwaliteit verhouding

zeer vriendelijk personeel en zeer goed geholpen door de verkoper

super klant vriendelijk en prettige service

Willemijn heeft ons uitstekend en oprecht geholpen. Heel blij met onze keukenaankoop

Ekkersrijt 4024

5692 DA Son

Over Brugman Keukens & Badkamers Son

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Son kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.