Tot nu toe zijn wij correct ontvangen, rondgeleid en geadviseerd

De showroom is groot met veel opties. Wij zijn vriendelijk ontvangen, rondgeleid, geadviseerd en hebben inmiddles een binnen die wij hebben geaccepteerd. De uitvoering moet nog plaatsvinden!

Geen woorden voor, top service.

Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, alles ging heel soepel en makkelijk, en ben ook nog is zeer tevreden met mijn nieuwe keuken.

Vriendelijke verkoopster met kennis van zaken

Na het rondkijken in de showroom in wateringen, hadden we duidelijk keuze stress. De verkoopster wist snel te achterhalen wat precies onze wensen waren en liet mooie combinaties zien

Keuken staat er netjes in

De mannen werkte netjes en correct, en waren beleefd, en gaven goede adviezen.

in één keer helemaal goed

Onze ervaring is erg positief. Van de planning tot de installatie alles klopte. De voorbereiding bij Brugman was heel goed en precies, Elk detail is besproken. De installateur was erg precies en stemde veel dingen met ons af. Er vielen zodoende geen lijken uit kasten. Het eindresultaat was dan ook precies zoals we het wilden hebben. Ook de zorg rond de installatie door Brugman werd als positief ervaren, het kontakt per mail, het bezoek van Brugman tijdens de installatie, geeft je het gevoel dat Brugman tijdens het hele proces aanwezig is. Je hoort bij dit processen vaak dat men na de aankoop overgeleverd is aan de installateur. In ons geval was daar compleet geen sprake van.

Héél goed!

Van afspraak in de winkel tot aan de planning en bezorging van alle artikelen is alles exact volgens plan verlopen. De 2 mannen die alles gebracht hebben waren op tijd , vriendelijk en efficiënt!

Kundig, snel en zeer meedenkend

Ons oog viel gelijk op een bepaalde keuken. De volgende dag konden we al terecht voor een offerte. Bij samenstelling van de opstelling werd op prettige wijze meegedacht in de keuze. Ook bij het eindgesprek hadden we deze ervaring

zeer positief

goede communicatie, veelvuldige controle of alles goed loopt. prima resultaat

Netjes

Winkel ben ik netjes geholpen door Ray alleen miste ik dat het aansluiten op een andere dag was. Compliment naar Ray dacht zeer goed mee naar onze wensen! Bezorging! Keurig zoals eerder aangemeld! Montage diepe buiging! Zoals eerder aangegeven.

Van begin tot het einde goed

Vanaf het offerte moment in wateringen tot het moment van plaatsing. Goed in de winkel goed geholpen, goed advies en er werd meegedacht in de opties. Tussen de aankoop en plaatsing van de keuken, goed contact met de klantenservice, werden oven alles goed en op tijd geïnformeerd. Levering , plaatsing, ophalen van restafval allemaal volgens afspraak, uitgevoerd door vakmensen die wisten wat ze deden.

Heel blij met prachtige keuken.

In de winkel heel goed en geduldig geholpen door Tamara. Samen een mooie keuken uitgezocht. Klantenservice is top. Iedere keer snelle reacties gehad, vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. De bezorgservice en monteurs zijn heel zorgvuldig en netjes.

Uitstekend geholpen, prima service, vakwerk montage

30 jaar na onze keuken, nu een nieuwe toilet besteld. Waar je bij anderen niet eens werd geholpen was het bij Brugman een prima ervaring. Er werd volop meegedacht en uiteindelijk kon het nieuwe toilet nog voor de Kerst worden gerealiseerd, mede dankzij Willem Zuijderwijk voor de montage en uitstekende begeleiding van de afdeling Planning. Vakwerk. Volgende keer zeker weer Brugman.

Secuur en heel netjes

Fijn contact en veel contact

Uitstekende ervaring

Prettig contact, denken goed met je mee en kijken naar de beste mogelijkheden. Absolute aanrader!

Perfect geregeld!

Alles was van A tot Z goed geregeld. Vanuit Brugman en de aannemer was er goed contact over de voortgang van de badkamer. De samenwerking liep helemaal gesmeerd met als eindresultaat een schitterend mooie badkamer!

Niet goedkoop maar ook goed!

Na lang wikken en wegen en diverse keuken leveranciers bezocht te hebben zijn we bij Brugman goed geslaagd. Mooie kwaliteit keuken, schitterende inbouw apparatuur en probleemloze uitvoering qua levering en montage. Er was een probleem met een spoelbak maar daar heeft Brugman werkelijk heel veel moeite gedaan om dit op te lossen. Je betaald wel wat maar de Value for money is goed.

vriendelijk en deskundig

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam bij uitzoeken en noodzakelijke zaken en deskundig.

Helemaal goed!

Verkopen goede merken. Vakkundig advies gekregen. Kortom fijn geholpen.

Goed advies over onze nieuwe keuken

Wij kregen goed advies en Tamara luisterde naar onze wensen. We hebben een mooie keuken met bijbehorende apparatuur uitgezocht en nu deze geplaatst is zijn we helemaal blij.

geweldig geholpen van begin tot eind

Brugman wateringen heeft zeer vriendelijk personeel aan het werk. Supergoed geholpen met het uitkiezen van onze keuken. Levering en montage was ook top, ik zou brugman bij iedereen aanbevelen.

correcte behandeling en levering

Fijne verkoper met goede adviezen, levering op tijd, snelle plaatsing, en mooi resultaat! Een minpuntje is de afspraken voorbereidende werkzaamheden, daar werden onnodige werkzaamheden geadviseerd. Uiteindelijk was er een heel kleine aanpassing nodig wat enorm veel geld heeft gekost, maar je kunt er dan niet meer onderuit.

Goed en snelle service

Wij zijn erg tevreden met brugman keukens- badkamers

Uitstekende service

Wordt bijna direct gereageerd snelle terugbel actie.

Reserveonderdeel direct nageleverd door klantenservice: top

Ik wilde een reserveonderdeel van mijn Brugman douchecel nabestellen. Direct werd mbv een onderdelentekening juiste onderdeel gevonden en nabesteld. Goede en snelle service.

Prachtige badkamer

Over het gehele project super tevreden. De betrokkenheid van Brugman badkamers was ook heel fijn en de monteurs hebben een prachtig resultaat geplaatst.

s-Gravenzandseweg 25

2291 PE Wateringen

Over Brugman Keukens & Badkamers Wateringen

Bij Brugman Wateringen vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en even je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.