Er is heel goed meegedacht

Verkoopster heeft heel goed meegedacht. Nu de installatie afwachten, maar wij hebben er vertrouwen in.

Wij hebben zeer goede ervaringen met Brugman Keukens Zoeterwoude

Prima ervaringen

Zo goed

Alles prima en goed geregeld goed contact

Goed, zeer gedetailleerd en meedenkend

Ik heb eind 2020 een badkamer gekocht bij Brugman Zoeterwoude. Tegen de tijd dat het materiaal geleverd wordt, heb je de badkamer die je gekocht hebt, niet meer helemaal op je netvlies. Ik kreeg echter tussendoor enkele wijzigingen door b.v. de radiator die ik gekocht had was in capaciteit te klein voor de ruimte. Dit soort hulp waardeer ik zeer. Ik had een uitgebreide lijst met artikelen die ik gekocht had. Vantevoren kreeg ik een uitgebreide video met aanwijzingen en opmerkingen over de levering. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Ook de aflevering van de spullen was heel zorgvuldig. De aannemer die de badkamer inbouwt is ook zeer zorgvuldig. Ieder dag komt er een andere vakman. Kortom zeer tevreden

zeer tevreden en blij

Bedrijf Huntink heeft de badkamer zo ontzettend mooi en netjes gemaakt. Ben heel blij en trots. Mooie spullen geleverd door Brugman en alles netjes op de afgesproken tijd en datum. Ging heel goed zo. Van begin tot het eind!

Prettige en deskundige advisering en afhandeling

Zowel bij aankoop als bij levering van de goederen deskundige en servicegerichte mensen.

Super mooie keuken en perfecte service

Super goed geholpen in de showroom tot perfecte montage. We hebben een keuken die helemaal naar ons zin is!

Zeer tevreden over het eindresultaat. De planning van de levering en uiteindelijke montage werden keurig van te voren gemeld. Prima communicatie.

Prima ervaring, zeer tevreden

Goede ervaring met Brugman in Zoeterwoude, Duidelijke communicatie, goede begeleiding en levering precies volgens afspraak. Klein defect aan de levering werd onmiddellijk opgepakt en in overleg afgehandeld.

prima service en afhandeling.

Na enkele jaren gaat zo'n keuken toch een beetje rammelen, slecht sluitende deurtjes enz. Na de kleine servicebeurt sluit alles weer prima. goed gedaan!

Dik tevreden!

Wij hebben 2 jaar geleden bij Brugman een badkamer aangeschaft en recent een keuken. Beide verkopers zeer vakkundig, meedenkend, vriendelijk en flexibel. Prijs-kwaliteit ook dit in orde. Op uitvoering wordt controle uitgevoerd.

Zeer prettig steeds te woord gestaan. uiterst vriendelijk personeel. zeer tevreden

Tot nu toe heel blij met jullie

Goed geregeld en alles doen wat afgesproken is

Heel erg goed op alle punten!

Bij binnenkomst direct al een goed gevoel . Zeer deskundig geholpen en geadviseerd door Michelle Dekker op een heel gezellige manier zonder dat je druk voelde om uiteindelijk te moeten kopen! Alle beloftes waargemaakt !

IJs en weder dienende aflevering......

Inderdaad, tijdig gebeld en vlot afgeleverd. Een prima prestatie omdat de straten bedekt waren met een laag ijs. Alles onbeschadigd naar binnen geglibberd! Dissonant: Aannemer komt een week later dan afgesproken!!

Zijn heel hulpvaardig

De dames zijn heel hulpvaardig aan de telefoon. Alleen, wat ik moet hebben is helaas nog niet gelukt. Maar, wanneer de winkel weer geopend is ga ik er wel naar toe om het uit te leggen en het te laten zien. Is volgens tekening ook niet erg nauwkeurig aan te geven.

Zee prettige verkoopadviezen en de montage is professioneel en dienstverlenend!

Wij zijn zeer tevreden over onze badkamer en wc. Van de verkoop tot en met de levering en de montage. Alles werd netjes achtergelaten. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Het was alleen jammer dat er wegens drukte zoveel tijd tussen koop en montage zat. Maar voor de rest: prima badkamer en wc en vriendelijke service.

Prima!

Tot nu naar tevredenheid verlopen. Maar de volgende week komt de aannemer pas. En hij is wel belangrijk!

Duidelijk en snel opgelost

Probleem uitgewerkt en opgelost.

Vriendelijke en competente medewerkers

Fijn geholpen om tot een goede beslissing te komen en vervolgens nog kunnen bijstellen

Er werd goed geluisterd en meegedacht!

Duidelijke informatie en er werd ook de tijd genomen om alles op een rijtje te zetten!

Vervanging badkamer

Ik ben zeer tevreden over de ruime keuze, adviezen en realisatie van de nieuwe badkamer. Alles verliep meer dan naar wens, vlotter dan ik dacht. Tijdens de werkzaamheden werd diverse keren door Brugmans geïnformeerd hoe het ging. Aannmemer en andere werklui zijn proffesionals die netjes, zorgvuldig te werk gaan. Vrijwel geen stof in huis gehad. Het resultaat was echt top en boven verwachting. Ook de verkoper in de winkel had de juiste attitude, niet te amicaal of opdringerig, maar professioneel en rustig voorzien van alle info, top!

Bij Brugman Zoeterwoude hebben wij onze badkamer vandaan. De aankoop was een prettig ervaring, we zijn toentertijd heel goed geholpen. Wel enige pressie om meteen te tekenen, maar wij waren toch al van plan om hier de badkamer aan te schaffen, dus geen probleem. De bestelde badkamer is na acht jaar nog net zo mooi als toen wij deze aanschaften. De service die wij kregen op de Ben onderdelen is prima, maar wij hebben toch spijt dat we geen Grohe genomen hebben, omdat we nu al diverse keren problemen hebben gehad met het doorspoelmechanisme van het toilet, de douchekraan die lekte, de thermostaat van de douchekraan en het fonteinkraantje in het toilet. Dat is al best veel in acht jaar tijd. Dat is een minpunt helaas.

prima organisatie

goeie ervaring in showroom en service

zeer goed

zeer prettig

Hoge Rijndijk 195

2382 AJ Zoeterwoude

071 589 2086

Over Brugman Keukens & Badkamers Zoeterwoude

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Zoeterwoude kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.