Super advies gekregen!

Alle tijd en aandacht heel fijn geholpen!

Wij hebben de gesprekken en de voortgang met de medewerker Daan Kompier als zeer prettig ervaren.

Netjes en op tijd

Belletje vooraf met tijdstip aankomst. Levering netjes op 1e verdieping met controle van de breekbare spullen. Niet te lang was zo gedaan

op wat kleine ontwerpfoutjes prima.

Ik ben prima geholpen bij Brugman. Ze hadden alle tijd en je werd goed geadviseerd. Alleen is bij het ontwerp de diameter van de afvoer van de wasemkap verkeerd opgegeven met gevolg dat het gat nu iets te groot is. Tevens, en dat is mijn mening, is de hoogte van het stopcontact voor de verlichting en wasemkap te hoog ingeschat. Die had iets lager gekund zodat hij praktisch niet zichtbaar was. Ook is het stopcontact van de kookplaat verkeerd ingetekend met gevolg dat de 2e lade tegen het stopcontact aanloopt. Volgens de monteur had deze lager bij de plint ingetekend moeten worden. Voor de rest ben ik zeer tevreden. Ook de monteur van de Keukenman heeft het keurig gedaan. Alles keurig op maat en alles werd keurig opgeruimd. Kortom een dikke voldoende.

Een telefoontje was genoeg om een dag later een nieuwe douchekraan in huis te hebben

goede communicatie en geweldige service

We hebben met plezier de keuken uitgezocht er werd ruim tijd voor ons genomen om ons hierbij advies te geven Ook hebben we tussentijds goed overleg kunnen plegen De service bij het afleveren was ook prima en vriendelijk We zijn vol lof

Alles nauwkeurig en goed geregeld.

Tijdens en na de verbouwing nog wat kleine punten bijgesteld en hersteld. Alles naar volle tevredenheid afgerond.

Prettig in de omgang

Toch nog enkele verbeterpunten qua levering. Het granieten aanrechtblad is langs de randen stroef . Een frontje verkeerde kleur en 2 hoeklatten beschadigd. Het wordt wel Keurig opgelost en ben verder zeer tevreden met de keuken

Je wordt er netjes en correct geholpen

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en zijn hierin goed en netjes geholpen

Leuk en betrouwbaar

Nogmaals warm ontvangst

Van begin tot eind geweldig.

Vanaf de oriëntatiefase , de samenstelling en de definitieve keuze zijn wij zeer vriendelijk en correct geholpen. Tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden mbt de levertijd van de keuken. Het afleveren van de keuken en de montage hiervan verliep zeer prettig. De mannen van De Keukenman ( Ronald en Abdul ) hebben op een prettige en professionele wijze de keuken gemonteerd. Hiervoor onze dank.

geweldig

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

super

weer super geholpen door linda

George Stephensonstraat 4

8013 NK Zwolle

Over Brugman Keukens & Badkamers Zwolle

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Zwolle vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamerontwerp op maat. Bij Brugman Purmerend helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als je een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.