Wederom een Kampioen onder de Keukens

Weer fijn om opnieuw gekozen te hebben voor Keukenkampioen. Op alle fronten weer dik tevreden

Fijne samenwerking en goede adviezen

We hadden zelf al zo’;n beetje in ons hoofd hoe de nieuwe keuken eruit moest komen te zien en aangezien ikzelf vroeger technisch tekenaar ben geweest had ik al wat tekeningen gemaakt. Maar wanneer je het plan doorspreekt zie je toch dat je zelf niet de ervaring hebt die de KK-Mannen/Vrouwen hebben en dat hun advies echt nodig is. Samen dus het ontwerp aangepast waarbij KK diverse ideeen inbracht die we merendeels hebben overgenomen. De installatie verliep perfekt door zeer geroutineerde installateurs. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat en genieten van de top apparatuur die we nu hebben.

Vanaf het begin een warm bad!

Na wat vervelende ervaringen bij andere bedrijven, kwam ik bij keuken kampioen in een warm bad terecht. Ze zijn geduldig, denken mee en geven goed advies. Een aanrader dus.

Prettige klant omgang

Zeer prettig geholpen bij de aankoop van de keuken en ervaar hetzelfde bij de after sale !!

tevreden

mooie keuken, tevreden met laatste servicebezoek

moeizaam

de score van de inmeter is gewoon standaard goed en met de verkoper ging het ook goed allemaal. Eenmaal we hadden getekend en akkoord hadden gegeven ben ik enorm teleurgesteld. het contact werd niet goed onderhouden en hoor niks meer van onze verkoper. bel afspraken kwamen niet na op de tijden die aangegeven waren. we moesten opeens nog een keer tekenen wat heel vaag was. ik heb al 2x telefonisch een akkoord moeten geven opnieuw. ik heb ondertussen wat e-mailtjes gehad zoals normaal verloopt in het traject en er staat altijd bij als er nog vragen zijn stel ze. ik heb ook inderdaad vragen en gesteld maar ik krijg maar geen gehoor. ik ga nu weer opnieuw voor de derde keer mail sturen maar je wordt er ontzettend moe van. Het voelt enorm aan als ''klant is binnen, minimale aandacht is nodig want het geld is toch al binnen. ik heb enorm spijt dat we voor dit bedrijf hebben gekozen ivm je zoveel geld (15.000) uitgeeft en nul service wordt verleend. je mag verwachten van zo bedrijf wat meer.

Klantvriendelijk

Goed uitgelegd, goede adviezen bij keuze van diverse producten en en ontwerp van de keuken. Zeer vriendelijke medewerkers

uitstekend

goede advisering

MIjn ervaring met winkel Mijdrecht is in een woord rampzalig

Ik geef mijn ervaring voor filiaal Mijdrecht. aardige verkoper tot de laatste 5 minuten. keuken viel een stuk hoger uit dan bedacht en daar wilden we even over nadenken. Keuken konden we nu kopen voor dit bedrag, liep ik de deur uit was hij 3000 duurder. en dan de week erna bellen of we er nog over na hadden gedacht. geen seconde. gelukkig is filiaal Arena helemaal top, want mijn droomkeuken stond echt bij KK ( net als mijn twee eerder aangeschafte keukens). Dus de keuken daar gekocht en kan niet wachten tot deze eind juni geplaatst wordt. Filiaal Arena krijgt daarom van mij 5 sterren. dik verdiend

Zeer vriendelijk, behulpzaam

Klantvriendelijk en behulpzaam

heel goed.

beetje moeite moeten doen om telefonisch alles in gang te zetten. verzenden onderdeel duurde nogal lang. de monteur was top. deed zijn werk. stelde andere deurtjes ook nog even en vroeg of hij nog meer kon doen. dat leverde een paar goede tips op over onderhoud. hij nam alle tijd en was buitengewoon vriendelijk en ook nog tijd voor een praatje (natuurlijk niet te lang). Beter kan niet.

opgelost maar niet perfect

Goede inleving van mijn probleem, door kk tweemaal een oplossing geprobeerd te vinden. de servicemonteurs dachten perfect mee .In overleg met hen uiteindelijk gekozen voor de laatste aangedragen oplossing . Deze is door ons als acceptabel maar niet de ultieme oplossing geaccepteerd. De kastbodem is te zwak uitgevoerd.

Mooie keuken en geweldige service!

Erg mooie keuken. Erg goed gemonteerd ook. Nadeel is wel dat koelkast te hoog is. Ik ben vrij klein dus de adviseur had daar iets beter over kunnen adviseren. Nalevering is ook top! Extra plank is kosteloos geleverd.

verkoper is een prima medewerker, monteurs zijn erg wisselend

Er waren problemen na de montage van de afzuigkap; de flexibele buis naar de doorvoer was dichtgedrukt, waardoor deze niet functioneerde. Een echte montage fout, dat door de monteur van het tweede bezoek erg deskundig is gecorrigeerd. Er is duidelijk verschil in deskundigheid van de verschillende monteurs.

Zeer goede ervaringen

Alles na het plaatsen van de order icorrect. Afgehandeld.en niks zat tegen.

Beste advies, oplossingsgericht en klasse montage

Wij waren op zoek naar een luxe & uitgebreide keuken. Hiervoor rondgekeken bij allerlei bekende en luxe merken zoals Siematic, Bruynzeel, Kuchenwelt en Kvik. Vanwege positieve ervaring met eerdere keuken toch ook even weer langs gegaan bij Keukenkampioen, en weer onderscheidden zij zich door het beste advies. Keukenkampioen wist creatiever mee te denken en gaf zorgvuldiger advies op allerlei punten die andere keukenpartijen 'vergaten' (zoals minimale ruimte tussen Bora en muur, geen stenen gootsteen met Qooker). Ook in het proces daarna altijd oplossingsgericht. De gekozen wijnkoelkast bleek vanuit leverancier niet meer leverbaar, maar Keukenkampioen had meteen de oplossingklaar: er werd een Liebherr wijnklimaatkast van 1000,- duurder geleverd, maar die meerprijs hoefden wij niet te betalen. Kortom: oplossing was beter dan het origineel, zonder meerkosten. Uiteindelijk valt of staat alles bij goede montage en ook dat ging super hier! 2 volle dagen (kleine 20h) bezig geweest om keuken echt strak in te bouwen, waarbij allerlei onverwachte problemen ter plekke werden opgelost en kleine verbeteringen/verfraaiingen ook werden bedacht en in overleg werden uitgevoerd. Als klant weet je dat je bij Keukenkampioen natuurlijk wel moet onderhandelen over de prijs, maar als je bereid bent dit te doen, dan krijg je daarna ook echt waar voor je geld!!

goed advies

na montage ontstond een probleem met twee bovenkastjes . probleem nog niet opgelost Een iets betere afstemming met serviceafdeling had welllicht iets beter geweest

Afspraken worden nagekomen

Afspraken worden nagekomen, steeds wordt je geïnformeerd over de tijdstippen van levering. Bij onvoldoende voorraad van de apparatuur wordt zonder meerprijs een duurder apparaat geleverd. De monteur heeft schitterend werk geleverd, denkt mee en heeft echt zin in zijn werk. Doet meer dan van hem mag worden verwacht.

alles geleverd zoals afgesproken

Helaas wat vertraagd vanwege corona, maar uiteindelijk alles geleverd en gemonteerd zoals afgesproken. Wij zijn zeer tevreden en gaan de keuken met de kerstdagen voor het eerst uitproberen. Het eerste gezicht is al veelbelovend en we zijn zeer blij et de indeling en hoe daar door de medewerkers van Keukenkampioen over is meegedacht. Een tevreden klant dus.

Super goede service

Vriendelijke en goede service - en goede tips!

Johan Cruijff Boulevard 214

1101 DJ Amsterdam

Over Keuken Kampioen Amsterdam Arena

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Amsterdam Arena bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.