Ben goed geholpen door Wilco

Ben goed geholpen door Wilco. Hij neemt de tijd voor je en komt tot een tevreden resultaat.

Blij met het meedenken

Wij zijn heel blij met alle hulp en het meedenken omtrent de wensen van onze nieuwe keuken. Keuken Kampioen Alphen neemt de tijd voor de klanten.

Prima geholpen.

Na goed overleg met Reda en Arno de keuken samengesteld die aan al onze wensen voldoet dank u heren voor al de goede adviezen. Hopen dat de levering ook zo goed verloopt maar daar hebben we wel vertrouwen in

Vriendelijk, meedenkend en nemen alle tijd!

Ik kwam eigenlijk alleen even binnen om te kijken en werd aangesproken door een aardige verkoper. We raakten in gesprek en maakten een afspraak. Zonder Resa was mijn keuken niet zo supermooi geworden! Ben er heel, heel erg blij mee!

Nam de tijd voor ons, dacht mee met onze situatie, vriendelijk en behulpzaam!

Nam de tijd voor ons, dacht mee met onze situatie, vriendelijk en behulpzaam!

Keukenkampioen Alphen aan den Rijn is beslist een aanrader.

Reda en Arno hebben ons goed geïnformeerd en geadviseerd. Dit alles op een vriendelijke manier.

Geweldige service

We zijn in heel het progress geweldig geholpen. In de winkel zelf dachten ze erg goed mee waardoor we samen een leuke keuken hebben weten de ontwerpen. Levering ging ook erg goed op het oventje na. Ik heb daar zelf achterna moeten bellen om toch een noodoven te kunnen krijgen tot mijn gekozen oven leverbaar was. echter is de ons gekozen oven al snel weer leverbaar en kwam 1 week later dan montage. Voor de rest was de montage ook perfect. Ook hier dachten ze met ons mee en kwamen ze naar me toe als er iets was zodat we samen de beslissing konden maken. Personeel was ook heel vriendenlijk Eigelijk niks op aan te merken op het gehele process. Alleen jammer dat ik zelf met de leverancier moest bellen voor de noodoven.

Keuken kampioen is erg professioneel. Mijn keuken kwam snel tot stand doordat er goed werd meegedacht bij het ontwerp. Op het moment dat er iets was uitgetekend wat niet mogelijk was, werd dit netjes van de factuur afgehaald. Er werd voortijdig altijd contact gezocht. Ook was de montage en levering erg goed. Het enige wat jammer is is dat het telefonisch contact iets minder is. Op het moment dat je gebeld word en je belt terug, dan kom je op een algemene klantenservice lijn terecht waar je lang in de wachtrij staat.

Zeer goed werk!

De medewerkers namen alle tijd om tot iets goeds te komen.

Super fijn gesprek

Heel fijn gesprek gehad met Abdullah Baldede. Hij neemt de tijd voor je en is erg geduldig. Hij is duidelijk en absuluut niet opdringerig. Wij hebben zelf een hele nare ervaring gehad bij keukenconcurrent omdat we daar zo gezegd niet zonder keuken weg kwamen. Abdullah gaf gelijk aan dat hij dat niet zou gaan doen. Wij hebben een mooie tekening gehad en een duidelijke offerte. De kosten van de apparaten maakt hij heel overzichtelijk door google erbij te pakken. Na het gesprek netjes bedenk tijd gehad waarna we na een week tot een deal kwamen. In februari komt onze nieuwe keuken en hoop dat dit net zo soepel gaat als het gesprek

Uitstekende service

Wij zijn geholpen door Sayed in Alphen aan den Rijn met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De keuken moet nog geplaatst worden, maar tot zover hebben we een uitstekende service ervaren. Sayed is erg professioneel, heeft veel kennis en is vooral erg geduldig! We zijn er blij met wat we uitgekozen hebben. Bedankt Sayed!

Alles zeer goed geregeld

Alles zeer , netjes geregeld door keukenkampioen . Advies , met de aankoop. Alles netjes uitgelegd door de verkoper, wat betreft apparatuur. Alles netjes ingemeten . Bezorging van de keuken ,en apparatuur op de afgesproken datum , wordt netjes opgestapeld zodat de keuken monteur, alles op volgorde kan pakken . Onze positieve reactie , gaat ook uit naar de monteur Maarten , deze heeft onze keuken keurig en netjes en snel gezet . En op sommige plekjes waar nodig extra, aandacht gegeven , omdat dit aangepast moest worden , En zeer goed advies gegeven, nette en vrolijke monteur .

Teleurstellend!

Aardige medewerkers en erg behulpzaam totdat er schade werd gemaakt aan de vloer door de monteur, toen lieten ze ons in de kou staan!

Erg goede ervaring met de after sales service van Keuken Kampioen.

Klacht neergelegd en snel en adequaat afgehandeld. Geen probleem bij KeukenKampioen. We zijn erg tevreden, niks te klagen. Snelle service en goed gevoel. Werken netjes, aanbevelenswaardig dus. Probeer het, het zal je niet tegenvallen, geen gezeur bij deze keukenleverancier.

Keurig op tijd geleverd en netjes geplaatst.

Positief

Goede service en vriendelijke mensen.

100% procent geslaagd.

Alle wensen ongeveer doorgegeven over de telefoon waarna er een verkoper langs komt met de sample van het materiaal wat wij denken mooi te vinden. Hij luisterd naar onze wensen en ondertussen zet hij je droomkeuken op papier. Ik ga iedereen keukenkampioen aanraden. Groet michel en sanne kooij

Heel blij dat ik mijn keuken daar heb gekocht

Mijn ervaring is heel goed. Alex en Frank hebben ons heel goed geholpen, om de keuken samen te stellen. Anders hadden we nooit zo een mooie keuken gehad, wij zijn super blij. Als er iets niet goed was even bellen en ze handelde het gelijk af, super een echte aanrader om je keuken daar te kopen. Jullie zijn toppers,

Verkoop en inmeten ging zoals het moet zijn

Tot nu goed uitgelegd en geholpen Hopelijk gaat het met leveren en plaatsen van de keuken net zo als dat zo gaat ben ik dik tevreden

Moerbeilaan 2

2404 XE Alphen aan den Rijn

Over Keuken Kampioen Alphen aan den Rijn

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.