Klantvriendelijk en deskundig personeel

Mijn ervaring met Keuken Kampioen Amsterdam Zuidoost is zeer postief. We zijn heel klantvriendelijk geholpen. In de winkel heerste een ontspannen vrolijke sfeer. Heel fijn. Marit is een schat maar ook de mannen waren top. Ook vragen via telefoon of mail werden snel beantwoord. Het hele proces van kijken, kopen en opleveren heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ik heb een prachtige keuken en kan iedereen Keuken Kampioen aanbevelen.

Vriendelijk en deskundig team

Het ontvangst en gesprek in de winkel was zeer vriendelijk, deskundig en nemen alle tijd om klanten te helpen. Ook de inmeter was zeer vriendelijk. De keuken moet nog geplaatst worden maar tot nu toe zijn mijn ervaringen erg positief. Ik kan Keuken Kampioen Amsterdam Zuid Oost bij iedereen aanbevelen.

Prima geholpen door Marit!

Marit heeft ons erg goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Ze luisterde naar onze wensen en nam de tijd. We zijn heel blij met het resultaat.

Goede keuken met een goede service!

Is top geregeld van a tot z!

Super geholpen met goed advies

De monteur die wij over de vloer kregen, gaf adviezen en tips ! Dit is als zeeeer prettig ervaren als wij al zelfs in de stress waren !

Zeer klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden .Alles is naar wens uitgevoerd.

Zeer goede service

In de winkel fantastisch geholpen mensen daar Roberto zijn zeer kundig en helpen je graag. De bezorger was zeer vriendelijk. De degene die kwam monteren verdiend een dikke 10!! Deze man is echt een perfectionist en deed zijn werk tot in de puntjes! Zeer bekwaam en professioneel!

Sijsjesbergweg 10 A

1105 A Amsterdam

Over Keuken Kampioen Amsterdam Zuid Oost

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Amsterdam Zuid Oost bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.