Prima geholpen door vriendelijke mensen die mee hielpen denken en oplossingen gaven.

Service ten top

Service is fantastisch . Goed meegedacht over onze wensen. Ervaren en vriendelijke verkoper.. aanrader dus

Prima.

Prettige verkoper. Luisterde goed. Gaf mooie korting.

Zeer prettige en vriendelijke medewerkers

Goede deal gesloten, alles is bespreekbaar, komt eerlijk over

Prima kundig advies

Prima geholpen door kundige vriendelijke verkoopster maar het blijft een raar ondoorzichtig traject waarbij ze alleen een totaalprijs willen geven en dus niet duidelijk is wat het kost om een ander kastje te nemen. En dan al die schreeuwende aanbiedingen met kortingen maar hoe kun je nou over korting spreken als de originele prijs niet duidelijk is.

Van begin tot eind een geweldige ervaring

Vanaf het moment dat ik de lokale keuken Kampioen binnen stapte tot dat de keuken opgeleverd werd ben ik tijdens elke stap aan de hand meegenomen. Tijdens elke fase van het proces kreeg ik altijd advies wat verstandig was of mooi eruit ziet of waar ik rekening mee moest houden qua verbouwing. Om wat jargon te gebruiken: de customer journey en experience waren echt top notch!

Denkt mee met de klant

Met Kai hadden we een uitstekende verkoper die meedacht en zich in onze situatie verdiepte. Uiteindelijk heeft hij ons uitstekend begeleid naar de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Een topgozer!!!

Fantastisch geholpen

We zijn hier heel fijn geholpen en alledrie de medewerkers waren gezellig, behulpzaam en dachten met ons mee. Het heeft wat tijd gekost voordat we onze gewenste keuken bij elkaar hadden gezocht, maar daar namen ze rustig alle tijd voor. En nu staat de keuken er en we zijn erg blij!

Prima!

Fijn geholpen in Amstelveen, goede service achteraf.

De winkel in Amstelveen ziet er netjes en overzichtelijk uit waardoor het makkelijk is om de juiste keuzes te maken. Aardig personeel dat alle tijd nam om alle wensen te achterhalen. Had daar direct een goed gevoel bij. Doordat de collega's én het hoofdkantoor altijd even met elkaar meekijken en de order volgen konden 'onmogelijkheden' in een vroeg stadium al direct besproken en teruggekoppeld worden zodat je daar niet pas bij plaatsing van de keuken achterkomt. Heel fijn. Levering en plaatsing liep voorspoedig. Wat fout ging (om wat voor reden dan ook) werd direct goed opgepakt en opgelost door de begripvolle klantenservice. Alle mensen die langs geweest zijn, waren uiterst vriendelijk, professioneel en hadden hart voor de zaak, dat zegt wat over het bedrijf waar zij voor werken :- )

Zeer persoonlijk en goed ter zake kundig

Top!

Redelijk

Op nalevering plus montage moet ik 4 weken wachten; niet heel erg klantvriendelijk!!

Vriendelijk verkoper, die ons goed wist de adviseren

Maalderij 12

1185 ZB Amstelveen

Over Keuken Kampioen Amstelveen

Ook in onze showroom in Amstelveen heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.