fijn bedrijf.

er loopt nog een garantie geval voor het granieten aanrechtblad, maar tot nu toe tevreden over de verkoper, minder te vrede over de de man die de keuken thuis kwam opmeten. zeer te spreken over de keuken bezorgers en een uitmuntende monteur. zeer blij met onze keuken.

Adequate en snelle nazorg.

Het paneel op de vaatwasser raakte los, oorzaak te korte schroeven. De monteur heeft deze vervangen. Verder heeft hij nog nagekeken of de positie t.o.v. de andere kasten in orde is.

Alles in orde

Goede ervaring met aflevering en montage

Helemaal top

Goed mee denkende, geduldig, prijs van de keuken, super. Een minpuntje is dat er beter op geattendeerd mag worden op het feit dat de klant de order rustig en goed moet nakijken, voordat men tekent voor akkoord (je koopt niet elke dag een keuken) Bij ons ging er wat fout met de kleurkeuze. Maar het is top opgelost door KK. Kortom een tevreden klant. Super gelukkig met de nieuwe keuken.

Er is adequate ingespeeld op onze wensen

Fijn geholpen

Goed en veel begrip vanuit hun

Ik zat in een lastige situatie waarbij de keuken 2 jaar in opslag moest staan hier veel begrip voor gehad en met goede communicatie tot oplossingen gekomen en hierbij een uitstekende resultaat gehad met nieuwe keuken super blij mee

Opgelucht!

Ik zag erg tegen de plaatsing van de nieuwe keuken op! Stof, herrie, weken moeten behelpen, maar uiteindelijk viel het alles mee! Nu nog wat details afwerken in vertrouwen dat het goed komt.

Goed geholpen, lekker vlot.

Tot op heden al een aantal keren besteld en altijd goed geholpen met het oog voor onze wensen.

Prima zaak!

Prima zaak bovenal klantgericht handelen.

geweldig

Medewerker ( Valetijn) was zeer vriendelijk, meedenkend in opstelling van keuken en ik kon met vragen altijd bij hem terecht

top

medewerker was zeer klantvriendelijk, behulpzaam en je kon altijd met tussentijdse vragen bij hem terecht

Klacht correct en zeer vakkundig opgelost zonder schade te veroorzaken. Prima gedaan.

Van A tot Z netjes geregeld

Goede duidelijke afspraken die ook nagekomen worden .Goed ontvangen in de winkel niet te opdringerig.Goed ondersteund gedurende traject van kijken tot kopen

Super goed gesprek gehad en keuken gekocht

Ben echt helemaal top geholpen door Jeffrey, Sanne. Waren duidelijk over alles. Goede adviezen gekregen en mede door Jeffrey niet eens meer ergens anders gaan kijken voor een keuken, maar gelijk besteld

Fijn! Menselijk! Professioneel!

Vanaf het begin af aan goed geholpen door Jeffrey. Denken goed mee, behulpzaam en menselijk! Meer dan voldoende tijd vrijgemaakt om onze droomkeuken uit te zoeken. We zijn erg tevreden met het resultaat, welke wijzelf niet hadden kunnen bedenken. Waarom geen 5*? Die komt er zodra ook de keuken succesvol geplaatst is. Bedankt tot zover!

goede service en duidelijk

werd goed geholpen en ingelicht en tamelijk veel keuze

prettige verkoopster en goed geholpen

we werden prettig geholpen fijne en aardige verkoopster overige personeel was ook vriendelijk

Mooie praatjes die ze niet waarmaken

AAN IEDEREEN DIE ZICH AFVRAAGT OF ZE HUN KEUKEN MOETEN AANSCHAFFEN BIJ KEUKENKAMPIOEN? DOE HET NIET!! Geld verdienen willen ze wel maar service verlenen wanneer je bijna 20k weg legt kunnen ze niet.

perfect!

keer op keer super geholpen in filiaal bergen op zoom door jeffrey

Top keuken!

Een fijn gesprek gehad met de adviseur Ayrton in Bergen op Zoom. en een mooie keuken samengesteld. Nu hij dan ook eindelijk staat in ons nieuwe huis zijn wij enorm blij met de keuzes die gemaakt zijn. We gaan hier heel erg van genieten.

Burgemeester van de Laarstraat 11

4615 PB Bergen op Zoom

Over Keuken Kampioen Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Bergen op Zoom bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.