Tevreden

leuke ervaring opgedaan bij het kopen van een keuken, en natuurlijk gaat er wel eens iets mis bij installatie, dit wordt ook prima opgelost!

Top service

Bij het uitzoeken van de keuken tot aan de montage was de service en klantvriendelijkheid top!

fantastisch.

levering was volgens planning. chauffeurs hebben ook gedeelte gecontroleerd of schade. alles netjes weggezet op de plaats waar ik het wilde hebben. zelfs de vloer werd afgedekt door de chauffeurs

uitstekend

Dillen de monteur die hier vrijdagmorgen aan begon heeft uitstekend werk geleverd en er voor gezorgd dat alle aangesloten apparatuur ook werkte zodat wij ze in het weekend konden gebruiken hij verdient een tien met een griffel

Super goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken.

Natuurlijk hebben we eerst overal online rondgekeken. Dus ook bij Keukenkampioen. Daar vonden we een keuken wat binnen ons budget viel. Wij werden geholpen door Sanne. een uitermate bevlogen persoon. Ze dacht met ons mee, ondanks we meerdere keren de look kwamen veranderen. We waren daar heus niet de enige in. Uiteindelijk zijn we voor een betonlook gegaan na een idee van Sanne. Nu afwachten of hij echt zo super gaat bevallen. Een keuken kopen doe je ook niet elke dag. Voordat de definitieve datum van plaatsing is geprikt kan je veranderen wat je wil. Sanne zei kijk rustig thuis hoe de kleur staat in jouw ruimte, want wat in de winkel jouw smaak is kan thuis toch niet zo mooi staan. Dus schroom niet om de looks aan te passen zei Sanne, zolang het maar binnen de mogelijkheden qua maatvoering past. Sanne dacht zeer goed mee met onze mogelijkheden qua maten en design en looks. Haar aanbevelingen waren een match. Nu afwachten of de keuken echt gaat passen na inmeten en dat de aflevering en montage net zo bevlogen zal verlopen als de aankoop van onze keuken bij Keukenkampioen in Bergen op zoom. Wordt vervolgd.

Het gehele traject vanaf verkoop tot en met plaatsen is goed.

Voordat de keuken geplaatst werd had ik het fijner gevonden dat vanaf het meten en plaatsen een extra controle uitgevoerd kon worden alvorens de keuken te plaatsen. Van een collega op het werk die overigens ook een nieuwe keuken gaat zetten zei dat alles door de keukenverkoper geregeld wordt. Er wordt dan bijvoorbeeld voor een loodgieter en stukadoor gezorgd die het voorwerk doen. Dit zou voor de klant handiger zijn.

Heeeeeel slecht

Mensen koop daar niks!!!!! Hun doel is zoveel mogelijk geld aan je verdienen. Het intetseert ze geen reet hoe ze de keuken leveren. Ze luisteren niet naar de klant ze beloven van alles. Maar kunnen niks waar maken.

Prima service waar vanuit onze wensen mee gedacht en mee gewerkt werd. Wij voelde Onze vanaf minuut 1 op ons gemak. Niks kwam dringerig over. Wij zijn zeer tevreden en gelukkig met het eindresultaat. De keukenkampioen in Bergen op Zoom raden wij zeer zeker aan.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen ! Fijne ervaring.

Alles perfect geregeld

Goede communicatie en adviesen netjes gemonteerd en aangesloten

Zeer goed geholpen,denken goed mee.En lossen problemen op.

Topkeuken

Topbedrijf

Servicemonteur was vakkundig en beleefd. Droeg mondkapje; we voelden ons daardoor "veiliger". Hij gaf ook uitleg hoe en waarom hij bepaalde handelingen deed.

Begripvol

Denken mee in oplossingen snelle actie om problemen op te lossen geweldig

Vakbekwame service. Probleem opgelost, in 1 keer.

Prima,1 minpunt

De afspraak bij de winkel was goed en werden prima geholpen. De montage ging ook goed. Echter,wisten wij niet dat de elektricien pas de volgende dag zou komen om.alles aan te sluiten. Hier waren wij niet op gewezen en was echt even een domper. Wij dachten dat we s avonds konden koken etc maar dit ging dus niet.

Heel goed

Snelle levering en plaatsing

Alles van begin tot de montage perfect en enthousiast geregeld.

Alles perfect geregeld en uitgevoerd. Alle mensen in het hele proces waren zeer kundig en bovendien enthousiast en vrolijk.

Burgemeester van de Laarstraat 11

4615 PB Bergen op Zoom

Over Keuken Kampioen Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Bergen op Zoom bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.