Zeer goede keukenzaak en kwaliteit

Goede ervaring in begeleiden en uitzoeken nieuwe keuken door Bram. En zeker goede ervaring met het oplossen van de werkbladen door Anouska, Melvin, Alex en Olaf. Zeker een pluspunt voor Keuken kampioen

Wij hebben een hele fijne ervaring met keukenkampioen.

Alles is precies gegaan zoals gepland. Zoals de keuken is getekend. Onze keuken stond een jaar in de wacht daardoor werd 1 apparaat niet meer verkocht door de leverancier. Hier hebben ze een hele mooie andere keuze voor gegeven. Wij zijn heel tevreden en ook de monteurs van de keuken werkte netjes. Echte ee vakmannen!

Zeer goed service

We zijn zeer goed geholpen en verzorgd

Prima geholpen in Breda, goede levering en prima opbouw!

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Het hele proces vanaf aanschaf, levering en opbouw is snel en vakkundig afgehandeld.

Super tevreden met onze nieuwe keuken.

De klantvriendelijkheid van alle medewerkers van de vestiging Breda is top, meerdere keren geweest voor informatie en altijd zeer vriendelijk ontvangen. Verkoper Bram was onze adviseur, vriendelijk, deskundig en meedenkend met de indeling van onze keuken. Dankjewel Bram! De bezorgers en monteurs hebben later keihard gewerkt om onze keuken in 1 dag te kunnen realiseren. De aansluiting van alle leidingen werd ook goed verzorgd door de installateurs van de Keukenkampioen. Kortom tevreden klanten. Vriendelijke groeten, Elly en Wim

Goede service. En vriendelijke bezorgers en goede bezorgers en hele goeie monteurs

Zeer deskundig geholpen

Door Bram geholpen in Breda, zeer deskundige en geduldig, denkt mee met de klant, een echte aanrader om hier een keuken te kopen.

Prima bedijf

Je wordt ee goed geholpen bijde aanschaf van de keuken , de plaatsing gaat precies volgens de planning en alles correct in overleg. Ook de nazorg is goed.

Fantastische

Ik heb mijn droom keuken gevonden bij keuken kampioen. Robert van malsen heeft ons zeer goed geholpen, met ons mee gedacht en adviezen gegeven. Ben zeer dankbaar.

Meedenken en niets is te veel

Na onze afspraak een paar keer contact gehad. Niks was te veel en elke aanpassing was geen moeite. Zelfs verschillende opties uitwerken en ze allemaal per mail toesturen. Ik ben dik tevreden.

Zeer tevreden mer mn nieuwe keuken

positief

geweldig

Goed geholpen van begin tot eind

Alles liep heel vlot van planning tot eind montage

Positief

Alle gemaakte afspraken zijn tot nu toe nagekomen.

geen klachten

Goed en keurig gewerkt,jammer dat niet alles in een keer klaar is

Contact met alle personeel is zeer positief geweest, vriendelijk , altijd bereid tot overleg en monteurs werken keurig en netjes.

Top ervaring!

Onze keuken is volledig, zonder gebreken geleverd en in 1 dag geplaatst. De communicatie met zowel de verkoper, chauffeur en monteur was prettig. Wat ons betreft is Keukenkampioen een aanrader

Helemaal een dikke prima

Onze ervaringen zijn helemaal goed. Afspraken zijn allemaal keuring na gekomen. En zijn vriendelijk geholpen.

keurig ontvangen

door bob erg vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen

professioneel uitgevoerd

monteur heeft vooraf gebeld eerst goed bekeken en geluisterd wat de problemen waren vervolgens netjes uitgevoerd

Prima keukenzaak

Begeleid je duidelijk,geen dwang, duidelijk traject en steeds bereikbaar voor verdere info.

Oké

Oké

Bert is een topper!

Geweldige ervaring. We zijn enorm blij met de keuken en de service van Bert, de keukenzetters en de mensen van de klantenservice.

Goede ervaring

Vanaf ons bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van de keuken hebben we een goede ervaring gehad. We kregen goed advies van de verkoper bij het uitkiezen. Tijdens het opmeten wordt ook meegedacht en de monteurs denken ook mee en zijn oplossingsgericht.

Grenssteen 7

4815 PP Breda

Over Keuken Kampioen Breda

Ook in onze showroom in Breda heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.