Deskundig

Vriendelijke,deskundige voorlichting. We voelden ons welkom.

Excellent

Alleen positieve impressies.

Top service

Snel en vakkundig opgelost, zonder gedoe

Altijd behulpzaam met een oplossing.

Prima gedaan.

Afspraak was goed te maken. De monteurs waren op tijd en hebben onze klacht snel en prima verholpen.

Supergoed geholpen door Jeroen in Cruquius!

Hele fijne winkel met topservice!

top

keurig alles op tijd geregeld en een goede service.

Uitstekende partij

Van begin tot eind goed begeleid in alles. Allemaal professionals aan het werk die maar één ding willen; een prachtige keuken en een tevreden klant

Wordt goed meegedacht en de kwaliteit is goed

Goed geholpen en voorzien van juiste info. Echter is er tijdens het inmeten een fout gemaakt.

Tijdens het inmeten is er een fout gemaakt volgens de monteur. De inmeter heeft een koof over het hoofd gezien, waardoor dit problemen gaf tijdens de montage. Volgens Keukenkampioen ligt de fout bij mij. Een verkeerde reactie! Er zijn extra kosten gemaakt. Wie gaan deze kosten betalen (€250,-)? De keuken is nu nog niet klaar. Vensterbank is in bestelling. Wanneer volgt een update en datum voor afwerking? Tevens vraagt de 25cm. opstaande achterwand vraagtekens op. Een naad is storend zichtbaar. Waar kan ik deze klacht neerleggen? Koelkast AEG werkt (nog) niet naar behoren. Lampje brand soms wel en soms niet. Een piepje is af en toe vervelend waarneembaar. Gr, N.Klasen 0613173663

Vanaf het moment van aankoop tot de laatste aansluiting en montage zijn wij zeer tevreden! Alles is zo ontzettend professioneel en vakkundig gedaan waardoor wij niets anders kunnen zeggen dan dat wij iedereen zouden aanbevelen om bij Keuken Kampioen een keuken aan te kopen.

Duidelijk en prettig

Goed geïnformeerd

Perfecte nieuwe keuken in oud huis

Wij zijn uiterst tevreden met het hele traject van begin tot eind bij Keuken Kampioen. Vanaf het eerste advies tot aan de perfecte levering en snelle, nette montage hebben we niets dan lof. Het advies was deskundig en goed doordacht, waardoor we precies de keuken kregen die we voor ogen hadden. De levering verliep vlekkeloos en de montage was snel en professioneel. Kortom, een geweldige ervaring met Keuken Kampioen waar we erg blij mee zijn!

Zeer prettig

Bij het ontwerpen van onze keuken werden al onze wensen meegenomen en als wij toch wilden kiezen voor een goedkopere optie was dat geen enkel probleem. Wij hebben dan ook onze droomkeuken gevonden voor een droomprijs.

Mooie keuken, maar denk aan de prijs

Bij de verkoop wordt er flink ge-pushed op verkoop en tekenen, onderhandeling gaat slecht niet flexibel, er kan weinig of het kost veel extra, maar de installatie maakt alles weer goed, wij waren erg bang dat de monteur de houding van de verkoop had, dit was gelukkig niet het geval dat was een echte verademing, goed meedenken, extra advies, en een hele nette complete afwerking

Top zaak. Perfect geholpen

Fijne mensen met verstand van zaken Goede adviezen en meedenken in jou wensen. Alle tijd om er een mooi plaatje bij te tekenen zodat je zelf ook een beetje inzicht krijgt in wat je als wens en gedachten hebt.

Alles is goed geregeld, goede communicatie, Alles verliep top

Vriendelijke afhandeling

Goed benaderbaar en vlotte reactie.

Erg goed

Vanaf het uitzoeken van de keuken tot de aan nemer en de montage hebben wij een goed gevoel gehad. Er was altijd een goed overleg en wij hadden te maken met mensen die heel goed wisten waar ze mee bezig waren. Wij zijn dan ook erg tevreden.

Ik beveel keukenkampioen aan

Goed werk. Zowel het voortraject Als de uitvoering.

Een positieve kijk en veel kennis van zaken !

We hebben gewoon erg veel overleg gehad met Dennis. Niets was te veel wat resulteerde in een keuken geheel naar onze wens.

Het moet nog afgesloten worden door dat we nog een deur krijgen deze was beschadigd

Vriendelijk en meedenkend personeel

Op zaterdag gingen wij ons orienteren op een nieuwe keuken bij de Keukenkampioen in Cruquius, want daar hebben wij al eerder onze huidige keuken gekocht en zijn nog steeds erg tevreden over de kwaliteit. De medewerkers van Cruquius zijn erg vriendelijk en meedenkend. Zo heeft Steven ook alle tijd voor ons genomen en meegedacht aan de opstelling. Super fijn! Op die zaterdag hebben wij dan ook meteen een prachtige keuken besteld voor een super scherpe prijs!

Adequate respons op serviceverzoek en uitstekende uitvoering reparatie

Op mijn bericht n.a.v. een klein mankement werd direct een serviceverzoek opgesteld. Ik werd duidelijk geïnformeerd over dag en tijdstip van bezoek van een monteur. Deze verscheen ook op het afgesproken moment en voerde de reparatie snel en naar mijn volle tevredenheid uit. Kortom: een toonbeeld van service in WOORD en DAAD!

Cruquiusplein 48

2142 EV Cruquius

Over Keuken Kampioen Cruquius

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.