zeer klantvriendelijk

Adequate reactie op vragen en zeer klantvriendelijk

Deskundige, enthousiaste en meedenkende medewerkers

Goede ontvangst door een gastvrouw die je goed verzorgt tijdens een bezoek. De medewerkers die mij hebben geholpen zijn deskundig, werken goed samen, denken mee, geven goede adviezen en stellen vragen waardoor je goed nadenkt over de samenstelling van je keuken.

Keuken kampioen maakt wensen waar ….

Vriendelijk, deskundig en servicegericht (denken mee)

Ik werd begrepen en ze dachten mee. Boden meer aan dan dat wat mijn vraag was. Heel plezierig contact

Komen afspraken na. Professioneel én vriendelijk.

Zie hierboven.

geweldig ontvangen en geholpen

direct welkom geheten in de winkel en gezellig en goed advies gehad

Goed geholpen door kostas

Mooi geholpen

Positief

Het was meten en puzzelen om in een relatief kleine ruimte een nwe keuken te tekenen. Er is vriendelijk, geduldig en professioneel met ons meegedacht. Nu is het afwachten op het eindresultaat: alle vertrouwen in.

Nooit geen keukenkampioen meer

Prachtige keuken gekocht bij keuken kampioen, echter door niet-vakbekwame verkopers die verkeerde samenstellingen van keukens maken die niet mogelijk zijn, zitten wij met een keukenblad wat er weer uit moet doordat de spoelbak niet erin kan, op geen enkele manier. Nieuwe spoelbak uitgezocht, zouden nog geinformeerd worden over de data waarop dit zou gebeuren maar helaas.. tot op hede niks gehoord. Bureacratisch k*t bedrijf is , die alles voor geld doen . Het vuil nemen ze achteraf niet mee, enkel als je even €250 neertikt bij een notabene zzper die harder zijn best heeft gedaan om bovenstaande probleem op te lossen dan keukenkampioen zelf… Betaald handen met geld voor een keuken maar krijgt er het vuil, problemen, slechte communicatie, discussies en een niet afgewerkte keuken bij (ze kitten de keuken niet af!)

Prima advies over onze wensen

Verkoopster Gulcin is vakbekwaam en bovendien een prettig mens om zaken mee te doen. Chapeau!

De Keuken Kampioen maakt zijn naam waar !

Van het begin tot het einde zijn we, in alle rust, deskundig en vriendelijk geholpen. We hebben nu een keuken die helemaal naar onze zin is.

Super klantvriendelijk en verstand van keukens

Goed geholpen, denken goed mee bij ons ontwerp wat we al hadden alleen dan praktischer. Veel kennis bij de verkopers en goede adviezen

Goede ervaring en service

Erg tevreden

Ik ben super tevreden, als ook de restpunten naar alle tevredenheid worden opgelost.

Ik ben super tevreden, echter hoop ik wel dat de restpunten geen gedoe gaan opleveren. Maar dat ga ik zien. Helaas zijn er nogal wat restpunten, maar voor nu ga ik ervanuit dat dit opgelost gaat worden. 1 puntje van kritiek is de slechte communicatie over de hoogte van het aanrechtblad tijdens de montage, vooraf is mijn gemeld dat deze op een standaard hoogte geplaatst wordt, en tijdens de montage de monteur een standpunt heeft ingenomen over wat er op de vloer kwam komen te liggen (PVC) terwijl wij het woord PVC nooit in de mond hebben gehad, omdat er laminaat met een ondervloer komt te liggen. Wij zijn er non niet over uit hoe we dit gaan oplossen.

Prettige, klantvriendelijke levering en montage

Het gehele proces van uitkiezen, tot bestellen, tot leveren en plaatsen is naar wens verlopen. Klantvriendelijke service en een tekenaar en monteur die meedenken over mogelijkheden.

het is een hele prettige ervaring geweest

wij zijn heel goed geholpen door Kostas. duidelijke uitleg van wat mogelijk is. heel fijn dat hij vanuit Den Bosch naar Delft gekomen is om mij verder te adviseren en ik een definitieve beslissing kon maken.

Prima en zeer klantvriendelijk

Goed advies en prettig geholpen door de verkoper

zijn goed verlopen geen opmerkingen

We zijn naar tevredenheid in de winkel geholpen door Roel maar ook de andere werknemers waren behulpzaam. Ik heb alleen opmerking de keukenmonteur zoals vertelt wordt is van eigen firma maar dat was duidelijk niet het geval en ook het verhaal dat er 2 monteurs komen klopt ook niet. . Maar we waren 100% tevreden met de monteur die wel is geweest

Mooi ontwerp en perfecte details

De verkoper luisterde naar onze wensen, maakte een prachtige indeling, met voor ons al onze wensen erin. Mooie materialen. Alleen de prijs was iets te hoog, maar dat was het ons zeker waard. Op naar de plaatsing van de keuken

Eerlijk en goed advies bij Keuken Kampioen

Erg goed advies gekregen bij het hele proces van oriëntatie tot de aankoop van onze nieuwe keuken bij Keuken Kampioen Den Bosch. De verkoopadviseur was iemand die goed naar onze wensen heeft geluisterd zonder aan te dringen of te sturen naar zaken die we niet op ons wensenlijstje hadden staan, maar wel ons op de juiste manier naar enkele alternatieven heeft laten kijken. Erg prettig! Er was een kleine miscommunicatie omtrent de datum van het wijzigingsgesprek maar dit werd keurig opgelost. Tot dusver dus alles positief. We kunnen niet wachten tot de keuken wordt geplaatst!

Fantastisch gegaan van verkoop tot en met montage

Geweldige bedrijf! Van verkoop tot en met de montage. Proffesioneler kan bijna niet. In het hele proces na de verkoop is de communicatie en oplossingsgerichtheid super gegaan. Keuken is heel netjes gemonteerd bezorgers monteurs werken nauwkeurig en netjes. Zeer tevreden over de aankoop

Top service en top kwaliteit.

Vriendelijk, correct en vakbekwaam geholpen in de winkel. Het afleveren van de keuken en het plaatsen van de keuken was keurig verzorgd en op tijd.

Top tevreden

Een goede service en ben ook erg tevreden

Zeer goede service zowel in de winkel als bij levering en plaatsing!

Wij zijn erg tevreden over het gehele proces. Alle benodigde informatie gekregen voor en bij aankoop van de keuken. De levering verliep vlot en de bezorgers dachten mee. En zeer tevreden over de persoon de onze keuken geplaatst heeft. Hij werkte zeer net en secuur!

goed bezig

aangenaam

Tinnegieterstraat 2

5232 DM 's-Hertogenbosch

Over Keuken Kampioen Den Bosch

Ook in onze showroom in Den Bosch heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.