Top dat na 4 jaar er nog steeds deze goede service is!

Mooi dat 'oude' klanten nog steeds zo goed geholpen worden!

goede kwaliteit , vriendelijke mensen vooral ook de montage mannen

We waren voordien erg gespannen met slapeloze nachten Maar het kwam goed , We zou het leuk zijn voor de mensen , als er na dat de keuken geplaatst is , er even iemand kwam om te kijken met of zonder attentie Dit zou het puntje op de i geweest zijn , helaas ! Met vriendelijke groet

Geweldig geholpen

Samen een keuken kastenwand samen gesteld. Ze hebben verstand van zaken en komen met goed tips. Prima prijs kwaliteit verhouding. En op een hele leuke gemoedelijke manier geholpen.

aan sluiting prima verkoop veel fout

koop keuken in 1 middag vraag me achteraf af of ik niet te snel heb beslist als wat er daar na is gebeurt ging niet goed gegaan in meten ging fout werd gebeld kasje van 50 met spoelbak van 60 nog keer gebeld kasjes moesten ondieper voor de bora gat bora zat op tekening op verkeerde plaat kom voor stuk blad voor raamdecoratie krijg verkeerde blad mee hier had ik wel van tevoren 2x voor gebeld of ze het voor mij klaar konden legen op het laats heeft de filiaaleider het op gelost maar heeft ons wel veel stres op geleverd toe werd er ook nog eens na betaling gebeld dat afspraak niet door ging dit was niet fijn jullie montuurs hebben veel goed gemaakt die van vrijdag maar ook die wie zaterdag de aansluiting heeft gedaan

Verkoper was deskundig en dacht goed mee,

Warm welkom, goede expertises en een fijne samenwerking

Arjan heeft ons goed welkom geheten. Hij heeft alles met geduld uitgelegd en alle mogelijkheden laten zien. Het gesprek ging over een wederzijdse interesse voor mooie keukens en mooie producten. We voelde ons op het gemak, waar we dit bij andere bedrijven gemist hebben. Al onze wensen zijn verwerkt in het ontwerp en kwamen er oplossingen welke wij zelf niet voor ogen zagen. Al met al ontzettend tevreden met onze ervaring bij de keuken kampioen.

Adviseurs prima, klantenservice verschrikkelijk

De adviseurs van keukenkampioen hebben ons fantastisch geholpen met het samenstellen van de keuken, had niet mooier gekund. Alleen jammer dat als de keuken geplaatst is en aangesloten ( door vakmansen)een defect apparaat geleverd is bij het leveren/plaatsen van de keuken. Keukenkampioen zijn handen terug trekt en alle verantwoordelijkheid bij hun leverancier neerlegt waardoor wij als consument de keuken niet optimaal kunnen gebruiken 13april is de vaatwasser aangesloten meteen defect en geen gepaste oplossing ( 30april een monteur van Whirlpool 17dgn later) geen enkele medewerking en het gevoel van teleurstelling dus klantenservice 0,0% volgende keer geen keukenkampioen meer vrees ik

mooie keuken, goed geregeld

ondanks dat de showroom dicht zat is er goed geprobeerd om aan onze wensen te voldoen. alles ziet er prima uit en is zoals we wilden.

Probleem werd kundig opgelost.

Goed en vriendelijk personeel.

Bij definitieve bestelling heen we voor personeel zelfs gebak meegebracht.

Super en bedankt!!!!!

Super fijn dat jullie deze klus voor ons hebben willen oplossen. Volgende keer kunnen we het zelf. Bedankt.

Goede ontvangst en meedenken met de aankoop van de keuken.

Zoals ik als schreef: Een goed meedenken wat de wens van ons is.

Je mag jezelf kampioen noemen

advies, levering, installatie zijn alle naar goed wens verlopen. negatieve ervaring hebben wij niet gehad.

Fantastisch

Ze nemen de tijd, komen met ideeën, vriendelijk

keuken prima apparaten van Hoover 3 maal shit.

De koelkast binnen een half jaar kapot en de vaatwasser binnen 9 maanden. Deze was na vele reparaties niet meer te repareren. Dat hoort niet als je een nieuwe keuken koopt met nieuwe apparatuur De afwikkeling is wel goed verlopen maar loopt over teveel schijven. Keuken wel aanbevelen maar Hoover absoluut niet.

erg leuk team, erg spontaan en goede kennis van zaken

goed geholpen. ook toen we de proefstukjes even thuis wilde bekijken konden we deze in andere filialen ophalen. Overal goed geholpen.

Keukenkampioen heeft het netjes gedaan, dingen opgelost als het moest.Wel jammer dat ze steeds iets wilde veranderen. De man die de keuken kwam zetten was echt geweldig!! Het was John Pruymboom,wat kan die netjes werken, echt super!

Ik heb zelfs 4 vrienden gebracht die ook gekocht hebben.

Goed en vriendelijk.

Het heeft lang geduurd voordat het probleem werd opgelost, maar het is nu professioneel opgelost. Ik ben er erg blij mee.

fantastisch

Dhr Arjan, denkt mee en komt met hele goede ideeën en doet er alles aan om uitzoeken wat wel en niet kan. TOPPERTJE

Goede ervaring

Goede ervaring met Keukenkampioen. Terug gekomen bij KK na de koop van onze eerste keuken in 2014. Nemen alle tijd voor je en communicatie is prima. Alles zoals afgesproken. Helaas was de oven niet op tijd leverbaar. Oplossing is een tijdelijke oven. De kookplaat werkt maar half. Probleem van AEG. Dit komen ze over 2 weken oplossen. Lades onder kookplaat moeten nog worden ingekort. Dus stiekem best wel wat mankementen maar daardoor niet minder blij met de keuken. Heb er vertrouwen in dat KK snel alles oplost

Van aankoop tot installatie werkelijk fantastisch!!!

In het hele traject van aankoop tot installatie top! Bij aankoop een aantal keren veranderd van opstelling, dit was allemaal geen probleem, er werd telkens meegedacht. Na de definitieve afspraak tot levering en plaatsing, geen enkele hobbel op de weg! Per mail en telefonisch continue op de hoogte gehouden van de status. De levering ook top, alles op volgorde neergezet en vriendelijk personeel. Dan als klap op de vuurpijl een zeer professionele, ervaren en deskundige monteur! Onze complimenten voor alle betrokkenen met de aanschaf van onze super keuken!!! Het zijn allemaal kampioenen!!!

Goede monteur alleen op het laatst niet helemaal volledig afgewerkt.

Wij zijn op zich heel tevreden over de monteur, we liepen alles door en hebben tenslotte onze handtekening gezet. Tijdens het schoonmaken zag ik dat er een kastje aan de binnenkant licht beschadigd is. Verder zagen wij ook dat het aanrechtblad aan de raamkant niet is af gekit. En toen er een speeltje van de katten onder het fornuis terecht kwam zagen wij tot onze schrik dat er draden bloot lagen van de krachtstroom! Deze zijn niet weggewerkt waardoor wij er nu tijdelijk een plank voor hebben gezet. Dus ondanks het harde werk dat hij geleverd heeft toch een paar minpuntjes maar over het algemeen bevelen wij de Keukenkampioen wel aan en hopen dat het probleem nog opgelost gaat worden.

prima gesprek gehad met Danny

Ontspannen en fijn gesprek gehad. ook via de telefoon zaken kunnen zien in de winkel(via Loes)

Goed geregeld

Netjes

Tinnegieterstraat 2

5232 DM 's-Hertogenbosch

Over Keuken Kampioen Den Bosch

Ook in onze showroom in Den Bosch heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.