Grote zorgvuldigheid met mooi eindresultaat

In zowel contact, levering, montage als vragen achteraf een zeer prettige ervaring met Keuken Kampioen. We zijn heel blij met het mooie eindresultaat.

goede adviezen, en verwerking in het keukenplan.

Niet te zakelijk, een fijn en luchtig gesprek met veel duidelijkheid.

Helder en duidelijk advies voor een passende keuken

Hier onze eerste keuken gekocht. Bij het binnen komen zie je de ruime showroom waar veel inspiratie is op te doen. Duidelijke en helder advies over de verschillen producten en materialen. Heel veel opties mogelijk! De optie dat je kan blijven wijzigen tot kort voor de levering sprak ons erg aan! Zeer tevreden!

Zeer deskundig en goed meegedacht

Kwamen voor een landelijke keuken zagen in de showroom de keuken staan die door verkoopadviseur Stefan van Wijngaarden met veel advies de keuken omtoverde tot het onze keuken werd in mooie u vorm en ook na sluitingstijd gewoon doorging en nog hamburgers zou gaan bakken Stefan bedankt als de rest van het traject ook zo meedenkend is als Stefan moet het goedkomen

Deskundig advies en in prettige sfeer geholpen

We hebben keuken gekocht bij Keukenkampioen Dordrecht. Goed geholpen door Said. Hij heeft goede suggesties en adviezen, waarin al onze wensen zijn verwerkt. Plaatsen van de keuken moet nog gebeuren, dus daar kan ik nog niets over zeggen. Kortom; zeer tevreden over het aankoopproces.

Netjes geholpen

Afspraken netjes nagekomen

Mooie keuken maar nog niet helemaal tevreden

in de winkel prima geholpen maar ik heb problemen met de aqua hot. Hij is niet geschikt voor mijn keuken, is wel al 2x een monteur langs geweest maar is niet te verhelpen. Ik kan dus niet mijn spoelbak gebruiken want dan ligt het water in mijn keukenkastje. Heb hiervoor een mailtje gestuurd. Wat ik jammer vind is dat er niet meer op gereageerd wordt. Ik zou jullie trouwens wel aanbevelen maar zou dit zeker als min puntje vermelden. ik hoop dat door dit bericht alsnog contact met mij opgenomen wordt.

Hier werken ze met plezier aan jouw wensen!

Hele fijne ervaring met de Keukenkampioen Dordrecht. De manager is langs geweest om alles door te spreken vanwege de complexiteit van de keuken. De monteurs (Jeffrey Valk en Carlos van den Meijdenberg) zijn drie dagen bezig geweest en werkte netjes en secuur. Helaas waren ze vergeten de stekker van de wijnkoeler vergeten erin te doen, dus wij dachten dat hij het niet deed. Maar alles is keurig opgelost, er is iemand langs geweest om dit nog te doen.

Goed bedrijf

Niets is te veel

Deskundig en zeer vriendelijke adviseurs

Na het maken van een afspraak om de showroom te bezichtigen zijn wij in een ontspannen sfeer ontvangen. We konden op ons gemak de showroom rond wandelen. Als we vragen hadden werden die meteen beantwoord. Na de keukens bekeken te hebben zijn we met de verkoper gaan praten. Die was zeer deskundig en relaxt. Wij hebben dus onze keuken hier gekocht, waarbij opgemerkt dat de prijs en kwaliteitverhouding mooi in evenwicht is gebleven. Na de koop zijn we nog met een aantal vragen terug geweest, iedere keer werden we hartelijk ontvangen en onze vragen netjes en goed beantwoord. Wij zijn dan ook blij met de aankoop van onze nieuwe keuken

Uitstekende verkoop.

Tweede paasdag op afspraak binnen gekomen om 10 uur en het pand om half vier verlaten. Verkoper heel veel tijd genomen voor ons. Totaal geen druk gevoeld van U moet nu kopen. We hebben wel een prachtige keuken gekocht met al onze wensen er in. Heel blij mee.

Een topper onder de keuken leveranciers!

Meedenken, niets is teveel. Ook als je nog een keer terugkomt om wat aanpassingen te bespreken. Deskundige verkoper die praktisch ingesteld is en niet verkoopbelust. Hulde, zeker in deze tijd.

Perfect tevreden over alles!

Geen commentaar !! Alles is goed tot zeer goed.

Goede adviezen gekregen van onze verkoper Jordy.

Voor onze keuken naar jullie zaak in Dordrecht gegaan omdat we daar een nieuw huis hebben gekocht. Het moet nog gebouwd worden maar moesten een keuken uitzoeken voor het aangeven van het leidingwerk. Erg goed geholpen door verkoper Jordy, kwam met veel praktische ideeën. Dus helemaal blij en met een goed gevoel de winkel verlaten.

geweldig geholpen

Ben begonnen bij een andere keuken winkel maar daar werden we, waarschijnlijk door drukte, niet goed geholpen. Daarna zijn we naar Keuken Kampioen gegaan en daar werden we super goed behandeld. Als we nog met vragen zaten werden we gelijk terug gebeld of gemaild en er werd super goed mee gedacht met ons. We zijn heel blij met onze keuken en zouden zeker Keuken Kampioen aanbevelen bij onze vrienden.

Fijne verkoper, denkt mee in onze wensen en oplossingen

Fijne verkoper die echt meedacht met onze wensen. Goede communicatie via telefoon en huisbezoek vanwege corona. Wij zijn tevreden met Keukenkampioen

Miscommunicatie

Zie antwoord bij eerste vraag

Super geadviseerd

Goede adviezen gehad en alles nagekomen zoals afgesproken.wij zijn dik tevreden.

Goede service van begin tot eindproduct

Kennis van zaken bij de medewerkers tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken. Ruim de tijd genomen en gekregen. Levering en montage volgens planning. Ziet er prima uit!

Goed verlopen, en alles compleet!!

super geholpen bij aanschaf keuken.

Helaas zijn er een paar dingen fout gegaan. Diversen onderdelen zijn verkeerde maat. niet alle onderdelen zijn geleverd.

Zeer mooie keuken, exact naar onze wensen

Vanaf het samen stellen tot aan de afronding van de montage van onze keuken, zijn we keurig op de hoogte gehouden en hebben we het personeel als vakkundig ervaren. Onze droomkeuken was een denkbeeld die mede door Uw personeel is gerealiseerd.

Fijne ervaring

Fijn geholpen en geluisterd naar onze wensen.

Super geholpen met het samenstellen van de keuken

Zeer vakgericht en werd met zijn vakkennis verleid een droom keuken te kopen.

Mijlweg 51

3316 BE Dordrecht

Over Keuken Kampioen Dordrecht

Ook in onze showroom in Dordrecht heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.