Perfect geregeld

Van bestellen t/m leveren/plaatsen goed verlopen Een dikke aanrader

Fantastisch

Alles tip top voor elkaar! Goed geregeld.

Super geholpen en wat een prachtige keuken

Wij zijn super goed geholpen door Harry bij keuken kampioen in Drachten. En nu sinds maandag hebben we onze mooie keuken in huis. Super blij mee.

Drachten goed. Mijn afzuigkap is een straaljager. De oplossing die zij aanboden leek nergens op.

Mijn ervaring is goed

Communicatie kan nog iets verbeterd worden, 2 keer een monteur over de vloer is niet nodig terwijl het probleem duidelijk was.

Wij zijn zeer goed geholpen

Nu dat alles er staat, zijn er wel wat kleinigheden die misschien toch anders gekund hadden. Voorbeeld: de lades zijn erg diep, daar had toch beter een dubbele la in gekund.

Zowel bij de aankoop, levering en montage positieve ervaringen gehad.

Mooie keuken gekocht, op afgesproken tijd geleverd en goed geplaatst en gemonteerd. Bij alle fases werd er goed geluisterd naar onze wensen en ook bij de plaatsing werd er goed overlegd als de monteurs andere ideeën opperden.

Prima contact

Zeer correcte afhandeling van een ontstaan klein defect.

super

De service van sander was super, goed met ons mee gedacht wat wel en niet ging passen, na het eerste gesprek keuken laten ontwerpen, tweede gesprek wat aanpassingen gedaan, nu kijken we uit naar onze nieuwe keuken

Fantastisch!!

Hele fijne communicatie, goed mee denkend in alle mogelijkheden, goed bereikbaar en een fantastische keuken gekocht! Zeer professioneel in omgang en erg aangename sfeer met vriendelijk personeel, wij raden het iedereen aan om hier net zo droomkeuken te kopen als ons!

Zeer positief

We zijn vriendelijk en professioneel te woord gestaan. We kregen een eerlijk en helder advies, ook over bepaalde apparatuur. Op basis hiervan hebben we een gedegen en onderbouwde keuze kunnen maken. We kijken enorm uit naar de komende levering!

we werden goed op de hoogte gehouden bij alle proces stappen.

minpuntje, tekening van het leidingwerk klopte niet, zorgde voor meerwerk. De monteur heeft de afzuigkap niet opgehangen omdat de wandcontactdoos verplaatst moest worden.

Besparing op kosten, de beste kwaliteit en een goede? prijs zijn geen zekerheid

De Verkoopformule van de Keukenkamioen is simpel: Veel verkopen voor een zo goed (hoog) mogelijke prijs. Hoge vraagprijs, beetje korting, nog een beetje korting, gratis ditje en datje en dan natuurlijk de handtekening. Zelfs dan betaal je gauw teveel, dus wel stevig onderhandelen is het devies, korting van minimaal 40 % is nodig om tot een goede prijs te komen. De wervende verkoopteksten moet je achteraf gezien met een korrel zout nemen en in ons geval zijn deze zelfs onjuist. Verkoper heeft ons goed geholpen met de keukenkeuze. Helaas was er veel -niet- mogelijk (Corona ?), waardoor het een langdurig en onoverzichtelijk verhaal werd. Op een gegeven moment toch een keus kunnen maken. Planning en begeleiding was prima, bezorgen en plaatsen ook. Helaas hebben de Bora en oven mankementen. De fabrikanten moeten het oplossen. Door gebrek aan monteurs en onderdelen is het wachten. (wederom Corona ?) Alles bij elkaar hadden wij van Keukenkampioen beter/meer verwacht. Gelukkig is de keuken uiteindelijk wel mooi geworden.

Behulpzaam

Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam

Het ging allemaal heel voorspoedig

Alles is heel goed verlopen

Topservice op alle fronten!

Vanaf eerste informatie, bestellen, leveren en tot montage alleen maar lof!

Fijne begeleiding tijdens het uitzoeken van de keuken

Inge heeft oog en oor voor de klant. Heeft de tijd genomen en goed meegedacht met de verschillende opties. Zeer tevreden!

Goed.

Super service en een prachtige keuken!

Prima geholpen in de winkel bij het ontwerpen van de keuken. Duidelijke afhandeling in de weken erna. Keurig netjes geleverd en zeer vakkundig gemonteerd. Resultaat een prachtige keuken. Kortom: top!

Prima.

Goed en vakkundig geholpen

Doctor Martin Luther Kingsingel 48

9203 JC Drachten

Over Keuken Kampioen Drachten

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Drachten bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.