prima, heel vakkundig geholpen zonder aan/op te dringen

Wij kwamen in eerste instantie, zonder afspraak, om ons te oriënteren. Maar bij d het volgende bezoek twee dagen later zijn wij al over gegaan tot de aankoop van onze keuken door de prima advisering

Buitengewoon prettige sfeer, goede en doordachte adviezen

We zijn geholpen door Brent, Hij liet op basis van onze wensen veel creatieve en praktische mogelijkheden zien waarbij onze voorwaarden centraal stonden. Hierdoor ontstond precies wat we voor ogen hadden. Een sfeervolle praktische keuken passend bij ons 150 jaar oude huis. Daarom bedanken we Brent voor de fijne en vooral ook zeer prettige samenwerking. Echt top.

snel en vakkundig

zie boven

Gezellige sfeer

Goed en proffesioneel geholpen door Brent goede adviezen gegeven en had alle tijd voor ons bij een lekker kopje koffie een mooie keuken uit gezocht voor een goede prijs

Duidelijk, Professioneel, en een top resultaat

Het verkooptraject verliep erg prettig en overzichtelijk. Ook het werken buiten de standaarden is geen enkel probleem gebleken. Dit werd tevens duidelijk tijdens de insallatie welke uiterst professioneel werd uitgevoerd. Tijdens de insallatie word je echt gerust gesteld omdat je direct het gevoel hebt dat het in goede handen is. Het resultaat van een zeer goede voorbereiding van Keuken Kampioen Ede is top!

Erg fijn contact met zeer professioneel advies

Brent heeft ons erg goed geholpen bij het samenstellen en uitzoeken van de juiste keuken. Hij voorzag ons van erg veel nuttige adviezen, waardoor keuzes makkelijk waren voor ons. We zijn uiteindelijk wel iets duurden uitgekomen dan we begroot hadden, maar daardoor wel een perfecte keuken samen gesteld. Brent heeft zeer veel goede kennis van mogelijkheden en onmogelijkheden, waardoor hij ons van professioneels kon bijstaan. Wij gaan de keuken medio september zelf plaatsen en zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Hebben ook nog, dankzij de ontspannen sfeer, veel gelachen samen, vooral om de kraan met dat stukje eruit. (Brent weet waar wij het over hebben) Brent bedankt voor alles en we houden contact.

Prima ervaring, alles verliep soepel en vlot

Zoals de korte samenvatting al luidt, ging alles vlotjes, goed en vooral volgens duidelijk gecommuniceerde afspraken en tijden. Zelfs ondanks alle perikelen rondom Covid-19. Het enige twee minpuntjes zijn dat het aansluitwerk pas een dag later gebeurde en dat dit niet van te voren was aangegeven. (Terwijl dit schijnbaar een standaardafspraak is waar de monteur van wist) Gelukkig was ik beschikbaar, maar dit had mogelijk problemen kunnen leveren. En dat het afval niet meegenomen werd (veel karton, piepschuim en plastic). Verder was iedereen behulpzaam, professioneel en secuur, zowel in verkooptraject, levering, montage als ook aansluiting.

Top advies en wij hebben onze droomkeuken

Wat zijn wij goed en vakkundig geholpen door Brent bij keukenkampioen in Ede Zo,n leuke en enthousiaste jongenman We hebben met veel plezier en gezelligheid samen met hem een keuken uitgezocht die helemaal naar ons zin is . Dank je wel Brent en blijf altijd zoals je nu bent lekker laag drempelig veel enthousiasme en meedenkend met je klant Groetjes de kraatsjes

Wat een goede verkoopadviseur hahaha

Vriendelijke personeel

Betaalbare keuken en snelle service

Er wordt goed naar de wensen geluisterd en meegedacht tijdens de afspraak. Snelle levering mogelijk. We hadden al eerder een keuken gekocht en die moeten annuleren door persoonlijke omstandigheden. Er werd toen niet op emails gereageerd en meegedacht om te zoeken naar een oplossing.

vakmannen

top!

Netjes geholpen en goed advies

We zijn netjes geholpen en hebben goed advies gekregen. Ook werden mails en telefoontjes netjes en snel beantwoord. De monteurs hebben netjes en vlot gewerkt. De keuken was helaas af toen ze we gingen. Wij zijn een trots gezin.

top service

Het hele traject aankoop leveren en plannen en controle verloopt uiterst professioneel. Het begon al met de verkoper, hij luisterde goed naar de wensen, was super beleefd en kwam met goede voorstellen. Tijdens de controle voor bestellen kwamen nog wat vragen boven die keurig werden aangepast. Waardoor de keuken in 1 keer goed is geleverd.

Van uitzoeken tot aan levering zeer goed geregeld!

In één keer goed afgeleverd, en netjes afgemonteerd!

Zeer blij met onze keuken

Wij hebben vanwege corona enkele keren de plaatsing van onze keuken moeten uitstellen, en dat ging zonder enig probleem. Uiteindelijk toch kunnen plaatsen. We zijn zeer tevreden over het hele proces. De keuken is zeer netjes geplaatst, ziet er goed uit. Er moet nu nog alleen iemand komen om de afzuigkap te installeren, maar dat was even een miscommunicatie. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

deskundig en correct

vanaf planning t/m aflevering prima

Probleem perfect opgelost

Probleem werd gewoon opgelost....zonder problemen...!!!!! Al 3 keukens gekocht bij dit bedrijf....ennnn als ik een 4e nodig heb dan is dat weer bij dit bedrijf. Keukens waren voor 3 verschillende huizen !!!!!

Top geholpen

Geen echte verkopers, dat is positief bedoeld :)

Adviseur Dennie is bij ons thuis geweest voor advies ivm de maatregelen. Dit is ons erg goed bevallen. Wij hadden niet het idee dat we een 'gladde verkoper' bij ons op bezoek hadden. Vertrouwen was er vrijwel meteen, Dennie kwam met goede adviezen en had veel eigen inbreng/ideeën. Er werd goed met ons meegedacht. Het inmeten werd perfect verzorgd en het detailgesprek met Dennie erna verliep ook geheel volgens afspraak. Dit alles geeft ons vertrouwen dat wij over een kleine tijd kunnen genieten van onze perfect geïnstalleerde droomkeuken. Een minpuntje; op vragen van mij over het maken/plaatsen van aansluitingen werd eigenlijk geen antwoord gegeven. Dit moet je zelf uitzoeken a.d.h.v. de tekeningen. Dat is jammer, maar mag de pret niet bederven.

Fijn geholpen, service kan beter

Tijdens het advies- en aankoopproces van onze keuken zijn wij naar grote tevredenheid geholpen door Brent. Hij dacht goed mee, kon zich prima verplaatsen in onze situatie en was bovendien erg geduldig. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Het enige minpunt voor ons was dat wij niet zijn geadviseerd om een verzwaring in de meterkast te laten aanbrengen, waardoor wij drie weken het fornuis niet optimaal kunnen gebruiken. Verder was de montage niet geheel naar wens, maar daar kan Keukenkampioen Ede niets aan doen.

Klantvriendelijkheid, meedenken, scherpe prijs.

Prettig contact. Goed meegedacht, zeer kundig en heel snel de keuken op papier en een goede prijs. Ik heb zelf de aansluiting gedaan en dan zit er dus bv geen sifon bi de wasbak of een gasslang bij het fornuis maar ik snap ook dat het uit de lengte of uit de breedte moet komen. Kortom, volgende keer weer naar Ede

keuken netjes en compleet gemonteerd

verkoop kan beter de vestigings manager ede verdiend een pluim en de monteur die de keuken geplaatst heeft een pluim met griffel.

Jullie zijn echt de Keuken Kampioen!

In de winkel werden we goed geholpen. De verkoper had alle tijd en aandacht voor ons en dacht met ons mee. De aannemer was prima, aantrekkelijke offerte. Werkzaamheden werden netjes uitgevoerd! Helemaal top!

Komen afspraken na .

Alles van voor af aan goed geregeld van alles goed op de hoogte gehouden . Dikke Pluim.

Galvanistraat 59

6716 AE Ede

Over Keuken Kampioen Ede

Ook in onze showroom in Ede heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.