Fijn gesprek gehad. Goed advies gehad

Super fijne ervaring en heel tevreden met onze keuken

Dankjewel Dylan en Rabwar voor al jullie geduld, goede adviezen, transparantie en vriendelijkheid. Wij zijn zo blij met onze prachtige keuken. Dankzij jullie hulp was dit niet gelukt. Ik weet niet hoe het in andere winkles is maar ik raad iedereen keukenkampioen in Hoorn/ Zwaag aan.

Droef en onnodig veel stress gehad

Snel willen scoren. Niet luisteren naar de klant. Keuken na montage nog niet af. De keuken kon uiteindelijk toch nog deels worden geplaatst dankzij Anton van de Keukenman montage. Nette monteurs die ook nog netjes opruimen. Goed nameten wel van belang.

geweldig

zeer vriendelijk erg behulpzaam

Super verkoper

Wij hebben een een mooie keuken gekocht bij Keuken Kampioen in Hoorn en troffen daar Dylan als verkoper. Hij heeft ons super geholpen en tips en trics aangereikt voor de aanschaf van de nieuwe keuken. Dylan is klantvriendelijk, neemt de tijd en heeft zeker een passie voor de ‘keukenbranche’. Binnenkort de opmeting en in december as de plaatsing, gevolgd door een nieuwe review.

Het was een spannend avontuur met een fantastische afloop!

We hebben één keer eerder een keuken ontworpen, bij de concurrent, dat was al weer zeker 20 jaar geleden. We wisten nog dat het veel tijd en energie zou kosten. Van ons en van de adviseur! Hij heeft ons heel goed door alle fasen begeleid. Met veel geduld ook! Het is een heel proces om samen met je partner op één lijn te komen en dat ook nog eens te vertalen naar alle mogelijkheden die er zijn. Wij wilden een keuken in een niet zo’n gebruikelijke kleur. Ook de indeling was niet echt standaard. We kregen alle ruimte (tijd) om te kijken, weer te kijken en nog eens te kijken en te veranderen. er is heel goed geluisterd naar onze wensen. Het bleef spannend omdat onze keuken niet in de showroom te zien was, maar hoe mooi is alles uiteindelijk geworden!

Mooie showroom met voor ieder wat wils

Heel plezierig geholpen door de verkoper , met goede adviezen .

Helemaal blij

Het gehele proces van kijken, beslissen, bestellen, overleggen, leveren, en plaatsen is in totaal heel aangenaam en correct verlopen. Het totale team van verkoop tot en met de plaatsing is klantgericht en men denkt mee in oplossingen. Vriendelijke mensen die aan alle kanten ook service geven. Nog een extra pluim voor de mensen die de keuken geplaatst hebben, hele kundige mensen die hun vak verstaan.

Lang wachten voor dat problemen worden opgelost.

De titel zegt volgens mij voldoende.

Van bezoek showroom tot montage één groot feest

Tijdens ons oriëntatie bezoek aan de showroom werden we al prima ontvangen. Afspraak gemaakt voor een advies gesprek met Jesse en gelijk al onze keuze gemaakt. Later de puntjes op de I gezet. Communicatie is steeds heel goed verlopen en na 5 maanden waren wij na een grondige verbouwing klaar voor de plaatsing van onze keuken. Keurig op tijd waren de bezorgers er en hebben alles netjes in huis gezet. De dag daarna kwamen de monteurs Robin & Pascal om onze keuken te plaatsen. Er werd fantastisch meegedacht en het eindresultaat is een dikke 10 waard. Letterlijk van showroom tot plaatsing alleen maar positieve ervaringen. Hebben jullie al bij de directe buren aangeraden, deze waren onder de indruk van het nette werken van de monteurs.

men neemt alle tijd voor je

Ik vond het fijn dat er alle tijd was om heel tevreden de deur uit te gaan. Bovendien is de leveringstijd niet al te lang

Top zaak

Wij hadden de hele dag vrij gemaakt om meerdere keukenzaken langs te gaan . Maar zijn hier na twee uur met een topkeuken naar buiten gegaan. Super vriendelijk geholpen.

Onwijs blij met de samengestelde keuken

Ik kwam binnen met een idee die totaal niet realistisch was. Toch brachten de medewerkers van Keukenkampioen mij op hele andere gedachte waardoor er een prachtige keuken uit voortgekomen is.

Top organisatie

Niet alleen Hoorn maar ik heb de ervaring dat de gehele organisatie 5 sterren mag scoren, voor mij persoonlijk alleen maar TOP

Vlotte en duidelijke werkwijze

Wij werden vlot geholpen. De verkoper was duidelijk en werkte adequaat. In het vervolggesprek waren veranderingen mogelijk. De bijgeleverde paperassen zijn duidelijk en volledig.

Onze keukenmonteurs waren TOP!

Goeie service. De monteurs die bij ons waren, hadden voor ieder probleem die zich voordeed een passende oplossing. Dit alles in overleg met ons. Top mannen!

Zeer klantvriendelijk.

Snel een afspraak kunnen maken. Snel levering. Goed meegedacht. Goed advies. Prettig contact.

Topservice, iedereen kwam met een lach binnen en er werd meegedacht

Van de levering, montage tot het aansluiten, iedereen was ontzettend aardig en professioneel. Er werd meegedacht met onze wensen. En ik vergeet bijna te melden dat het al in de winkel topservice was. Bij alle afdelingen prima service en aardige mensen. Allemaal vrolijk en wilden het de klanten echt naar de zin maken. Alles was boven verwachting. We zijn onwijs blij met onze nieuwe keuken. Goede kwaliteit en moderne uitstraling. Hopelijk hebben we er lang plezier van!

Prima! Wel wat schoonheidsfoutjes

Tevreden met Keukenkampioen, van plattegrond tot montage prima maar waar mensen werken worden helaas ook foutjes gemaakt. Dit wordt goed opgepakt door Keukenkampioen!

Aardig team die je niets opdringt.

Ze zijn alle afspraken nagekomen en het hele traject tot plaatsing was zoals ze voorstelden.

Totale proces is niet optimaal

Verkoopproces ging prima. De technische latere invulling ging zeer traag en niet optimaal. Ligt niet aan de persoon in kwestie, denk ik, maar aan de situatie dat geen gebruik gemaakt wordt van de al ingebrachte informatie. Er wordt geen tekenprogramma gebruikt maar er wordt NB met de hand en een liniaal getekend. Dit duurt zo ontzettend lang en geeft kans op fouten. Omdat het zo lang duurt verslapte onze concentratie waardoor er weer meer kans op fouten ontstaat. Het huidige proces kost jullie te veel tijd, kost de klant te veel tijd en vergroot de kans op fouten. Ik vul hieronder ja in, aar met de opmerking dat ik mijn relaties zal vragen of het proces geoptimaliseerd is, anders niet doen. LET OP: u mag mijn naam en e-mail alleen gebruiken voor correspondentie over deze enquête.

prima behandeling

Komt betrouwbaar over

Prima communicatie en goede uitleg over de keuken.

In deze moeilijke tijd geweldig geholpen!

Het communiceren via e-mail was lastig, maar nuttig. We konden door deze werkwijze snel een keuze maken.

De Factorij 39

1689 AK Zwaag

Over Keuken Kampioen Hoorn

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.