We zijn zeer tevreden.

Vanaf het bezoek aan de showroom (Tim) tot de plaatsing van de keuken (Jeroen): het was super. We werden van elke stap op de hoogte gehouden. Een absolute aanrader om hier een keuken te kopen.

Een super fijne beleving van ontwerp tot installatie!

We werden zorgvuldig begeleid in het uitkiezen van de keuken, er werd goed geluisterd naar onze wensen. De levering vervolgens en de montage verliep helemaal naar wens. Jammer dat de achterwand van het onderste kastje niet tot bovenaan doorloopt. Dat hadden we niet ingecalculeerd en mag wel van te voren gecommuniceerd worden, zodat je zelf van te voren de muur beter kan behandelen. Maar dat is ook echt het enige tot nu toe. We zijn heel blij en tevreden!

Prettige en deskundige vaklieden.

Prettige en deskundige vaklieden.

Goed gevoel.

De verkoper nam ruim de tijd, kwam met prima ideeën. Gaf ons de ruimte in privé en tijd. Goed gevoel.

tot zo ver goed

tot zo ver oke

geweldig

alles was geweldig van aankoop tot levering en heel belangrijk de nalevering van een deur goed en snel opgelost geweldig dank u wel

Deskundig en niet opdringerig.

We werden netjes rustig en vriendelijk te woord gestaan. De verkoper was deskundig, dacht met ons mee, en kwam met verassende ideeën. We hadden er een zeer goed gevoel bij, en de koop gedaan.

Uitleg,koop, alles kan, alles bij eerste levering en vriendelijk personeel. In 1 woord geweldig.

Goede levering en monteurs.

De levering en montage was top. De monteurs zijn echte vaklui en zeer secuur en denken mee in oplossingen.

Slecht!

Klantvriendelijk en montage is goed gedaan! Echter met een aanpassing, voortijdig van de plaatsing dubbele montage kosten moeten betalen. Daarnaast lange levering 18-08-2022 is het laatste meubelstuk gereed voormontage, echter kan met pas over 2 maanden monteren! Belachelijk!

Alles is goed geregeld.

Bij eerste contact is er wel wat gepushed richting verkoopovereenkomst. Dat is toen ook gebeurd. Daarna zijn de gesprekken en de voorstellen v.w.b. de nieuwe keuken goed verlopen. Dit t/m de plaatsing. Zelfs bij direct door de monteur geconstateerde schade werd de afzuigkap geplaatst en op later datum door een nieuwe vervangen.

Mitchell heeft veel geduld en denkt met je mee

Prima ervaring. Niets was te veel. We hebben samen alles bekeken en doorgelopen. Mitchell is een prima kerel.

Dikke prima!

Al met al waren we toch wat sceptisch. Zeer wisselende verhalen, groot bedrijf met weinig persoonlijk contact. Al met al zijn we enorm tevreden over de verkoop, levering en plaatsing! De keuken is enorm mooi geworden, degelijk materiaal en alles gewoon naar verwachting. Heek tevreden !

Goed geholpen en duidelijk

Super tevreden.

Het kopen ging goed met een vriendelijke jongen. Het plaatsen ging ook goed. De plint bleek beschadigd. Na twee weken kwamen ze een nieuwe plaatsen. Contact gaat ook goed.

Mijn ervaring met Keukenkampioen is geweldig!

Vanaf het begin tot het einde ben ik zeer tevreden. Een aardige medewerker bekeek met ons uitgebreid het ontwerp, nam alle tijd voor alle vragen. De monteur die het uiteindelijk kwam plaatsen werkte snel en professioneel. Er was een klein dingetje misgegaan, daarover nam Keukenkampioen zelf contact op en het werd opgelost. Kortom: een absolute aanrader. Zo'n groot bedrijf dat zo de klant het gevoel geeft dat hij het beste moet krijgen. Petje af.

Zeer tevreden, prettige dienstverlening

Ik ben in het hele proces goed begeleid.

Prachtige keuken voor een prima prijs

Aankoopervaring prima, verkoper zeer deskundig, ,tussentijdse controles prima, uitwerking voorbereidende werkzaamheden zeer uitgebreid. Levering uitstekend en volledig Montage zeer vakkundig Enige min puntje is de telefonische bereikbaarheid mbt inhoudelijke vragen tijdens de voorbereidingsfase

Tot nu toe goed

De keuken moet nog geleverd worden. Maar tot nu toe is alles goed verlopen.

Ik ben heel tevreden!

Ik ben superblij met mijn keuken. Ik hoorde van alles om me heen van mensen die een keuken besteld hadden bij andere, er ging nog wel wat mis. Dus ik was een beetje bang dat het bij mij ook zou gebeuren. Niet dus. alles is goed gegaan. Heel blij dus :)

je wordt er als mens behandeld ,de mensen van zijn er vriendelijk en er wordt goed uitgelegd

Ben geweldig geholpen en erg blij met het resultaat

Een keuken kopen is toch een ding en je moet je dan ook erg vertouwd voelen bij zo'n aankoop, dat is in de verstiging Nijmegen erg goed gelukt en ik heb dan ook niet geaarzeld en de keuken daar gekocht.

Goed en deskundig geholpen

Goed en deskundig geholpen

Top verkoper die echt met je meedenkt

We zijn echt goed geholpen de verkoper denkt echt met je mee en komt zelf ook met ideen.

Wijchenseweg 156

6538 SX Nijmegen

024 205 2008

Over Keuken Kampioen Nijmegen

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Nijmegen bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.