TOP ervaring, keuken in 1x goed geleverd.

Alle afspraken worden nagekomen en alles is in 1x keurig geleverd en geinstalleerd.

Een topervaring. Heel blij met de keuken!

Wij hebben dankzij Jolanda (Purmerend) onze droomkeuken kunnen samenstellen. Niks was te gek en het is nog mooier geworden dan we gedacht hadden! Bezorging was super zorgvuldig en de monteur was ook nog eens een topper die veel problemen voor ons heeft opgelost, zonder dat we daar om vroegen. Een dikke 10!

Scharnieren vervangen

Het soft-close systeem op een deurtje van mijn vier en een half jaar oude keuken werkte niet meer. Eén telefoontje naar de Service afdeling van Keukenkampioen en enige tijd later werden de scharniertjes keurig en zonder kosten vervangen. Vrolijke en zeer vriendelijke monteur heeft meteen een ander deurtje nagekeken en gaf een compliment over de uitvoering en de conditie van de keuken.

Denken goed mee over de mogelijkheden

Prettig geholpen. Er is ons niets opgedrongen. Ook geen gezeur zoals: “als u vandaag beslist, dan…” Rustig alles doorgenomen en op ons gemak beslist over de aankoop. Keuken Kampioen Purmerend: TOP.

Zeer positief ingestelde medewerkers, die allemaal klantgericht zijn

Zeer te reden

Goed geholpen en kundig geïnstalleerd, van het bestellen in de showroom tot de levering aan toe zijn wij naar behoren geholpen.

Bij Keukenkampioen een keuken gekocht naar tevredenheid. Bij de montage kwam naar voren dat 1 kastje niet paste in verband met het centrale afzuigsysteem. Dit is keurig opgelost door een ander kastje op maat te maken. Maar wel zodanig dat je van de buitenkant niet zit dat het kastje aan de binnenkant lager is dan de ander kastjes. Deurtjes op exact dezelfde hoogte. Doordat ik vergat dat er nog een handgreep en een lampje geplaatst moest worden is er nogmaals een monteur langs geweest om dit alsnog te plaatsen. Compliment, alles opgelost zonder enige moeite daarvoor te hoeven doen bij de klantenservice. Een dikke pluim!

Nemen de tijd voor de klant.

Heel fijn geholpen door Stephanie Kosters. Denkt met je mee maar dringt je niets op. Dat is heel prettig. Weet waar ze het over heeft.

Van aankoop tot levering perfect gelopen

Keukenkampioen begeleid je in het proces van aankoop tot installatie perfect. Ze zitten er bovenop om te zorgen dat alles goed gaat. Een type afzuigkap was niet leverbaar, maar er werd een uitstekend alternatief geleverd. Installatie gebeurde snel en netjes.

Denken mee en komen met oplossingen, klant wordt ontzorgt.

Onze keuken is nog niet geplaatst, maar het voortraject verloopt voorspoedig. Duidelijke uitleg van het proces, wordt meegedacht, “ kan niet” is geen optie voor ze !

We zijn tevreden

De montage en levering ging naar tevredenheid. Alleen jammer dat een oven nog niet geleverd is. Een stekkertje van de led-verlichting ontbrak en helaas was de vaatwasser defect. Een frontje was beschadigd. De monteurs hebben dit doorgegeven en we verwachten dat dit opgelost wordt

Weer zeer tevreden over de Keuken Kampioen

Onze keuken moest hier en daar gesteld worden, weer even de puntjes op de I. Het was wel moeilijk contact te krijgen telefonisch of mail/formulier welke ik ingevuld had op de site, daarom even naar een filiaal gereden en werd het gelijk ik gang gezet en werd er redelijk snel contact opgenomen. Er is inmiddels weer een monteur langs geweest en heeft alles netjes hersteld en nagekeken. Bedankt weer voor de goeie service!

Zeer tevreden over het gehele traject, van koop tot plaatsing.

Bij Keuken Kampioen uitgekomen omdat een kennis daar ook een keuken had gekocht en zeer tevreden was. Mond op mond reclame is nog altijd de beste reclame. Er was nog 1 probleempje met het plaatsen van een bovenkastje maar dat is ion volle tevredenheid opgelost.

Bij de verkoop keurig en vakbekwaam geholpen door Jolanda Smit-Jonk

Als de levering net zo goed verloopt als de verkoop, dan heb ik er alle vertrouwen in !

Van A tot Z respectvol behandelt en luistert naar de klant, top.

Het eerste contact in de winkel was al fijn, er wordt tijd voor je genomen, met frisse ideeën en professionele aanpak, keurige terugkoppeling op de afgesproken zaken. Regelmatig een mail van bestelling, levering en montage. Levering is keurig verlopen en montage is door de monteurs super verlopen met goed overleg. Aanbeveling voor nieuwe klanten: laat je keuken plaatsen door vakmannen via Keuken Kampioen, top.

Zeer open en warm gesprek!

vriendelijk ontvangst.

Het zou prettig zijn, om meteen de beste prijs te geven in plaats van steeds te moeten onderhandelen.

Goede oplevering, goed eindresultaat !

De keuken is vakkundig en netjes geïnstalleerd. We zijn erg blij met het eindresultaat. Ook alle werkzaamheden en contacten-momenten vooraf zijn in goed overleg verlopen.

Mijn 3e keuken al van keukenkampioen. Dat zegt al genoeg.

Al vanaf het moment in de winkel denken ze mee. Tot aan de montage toe. Voor mijn evt. volgende keuken stap ik daar weer naar binnen.

prettig geholpen, ondanks de corona ellende alles keurig en adequaat afgewikkeld. Prettige ervaring in de winkel, vriendelijk personeel.

Prima geholpen door prettige verkopers

Prettige ontvangst. Niet opdringerig. De verkopers denken mee. Doen dit uit ervaring en geven goede adviezen.

het kopen en betalen prima, maar het plaatsen is een beetje een ander verhaal.

een keuken besteld die best lastig te plaatsen was, maar vind wel dat de monteurs zich er redelijk makkelijk vanaf wilden komen. heb er niets van gezegd en los het zelf wel op, maar er waren toch best wat punten die beter hadden gemogen. Ik zou het in ieder geval niet zo gedaan hebben. zoals de achterwand van de spoelkast eruit halen ivm de vele leidingen en dan en laag strookje terug plaatsen terwijl deze minimaal 3x breder kon zijn en een luik voor een ventilatie unit die wel uitgezaagd werd, maar niet weer een achter wantje voor geplaatst werd. terwijl dat eigenlijk makkelijk netjes te maken is. het ergste vond ik nog dat ik betaal om alles aan te sluiten.(koelkast, wasmachine, droger) dat daar een monteur voor komt, deze de wasmachine en droger eigenlijk niet wil aansluiten, dus waar betaal je voor en dan blijkt savonds bij gebruik dat de slang niet goed is aangedraaid en dus lekte, gelukkig dat ik erachter kwam anders was waarschijnlijk mijn laminaat vloer rijp voor de vuilnis, aangezien we na het plaatsen vertrokken voor een vakantie.

Goede uitleg. Denkt mee met klant. Adviseert met betrekking de indeling keuken en apparatuur. Prijs /kwaliteit verhouding keuken is in evenwicht. Tevreden wat er is afgesproken.

Stephanie Koster gaf van begin een vertrouwd gevoel.

Stephanie gaf een goed gevoel , Tip waren voor ons voldoende om de keuken te kopen.

Afmonteren gaat moeizaam.

Reeds enkele malen monteurs over de vloer gehad, echter lades en deurtjes nog steeds niet 100% afgehangen. Nu trekt de koelkastdeur krom. Maandag j.l. Wederom gemaild nog niets gehoord.

Einsteinstraat 6

1446 VG Purmerend

Over Keuken Kampioen Purmerend

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.