Tot zover heel goed verlopen, jammer dat er een oven niet meteen geleverd kon worden, maar netjes opgelost tot nu toe.

De mensen van Keukenkampioen weten waarover ze praten

Onze keuken gekocht in Roosendaal. Met alles, vanaf de bezichtiging in de showroom, het meedenken, de aankoop, de aflevering, de plaatsing tot aan het oplossen van een klein communicatie foutje toe, hele prettige ervaringen gehad. Verkopers, transporteurs en medewerkers klantenservice zijn prettige mensen in de omgang, weten perfect waarover ze praten en waarop moet worden gelet en tot slot zijn zij continue in de weer om je als klant een heel goed gevoel te geven over een aankoop, die men niet elke dag doet. Ook de nazorg, wanneer men later nog ergens vragen over heeft (b.v. onderhoud), is prima. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de Keukenkampioen!

Gastvrij en niet opdringerig. Goede adviseur.

Afspraken uitstekend nagekomen

Prima ervaring vanaf verkoop t/m oplevering. Je wordt ook door de service afdeling erg vriendelijk te woord gestaan en de gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Zeer positieve klantenfocus zonder opdringerig te zijn. Kortom, zo hoort het!

goede service

goede ervaring

Goed advies en snelle communicatie

Heel goed en vakkundig advies, het fijne was dat de aankoop pas rond was op met moment dat alles goed en duidelijk was doorgesproken. Tevens werd er op dingen geattendeerd waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Groot compliment voor de verkoper.

Kundig

Van verkoper tot inmeter, heel kundig en meedenkend. Het is nog even wachten op mijn nieuwe keuken maar met het traject tot zover zeer tevreden. Ik heb alle vertrouwen in het vervolg!

Zeer klantvriendelijk

Goede voorlichting. Ik ben door de verkopers heel goed door het labyrint, wat een keuken kopen voor mij was, geleid.

Keukenkampioen denkt met je mee !

Uitstekend en correct geholpen

Uitstekend en correct geholpen. Nette en correcte verkoper Milan van Baal

Behulpzaam

Het was erg fijn hoe wij door Keuken Kampioen geholpen zijn. Ik had een duidelijke beeld van wat ik wilde en Bram heeft mij geholpen om mijn droom keuken te realiseren. Hij had veel geduld en hij dacht met mij mee. Hij heeft mij zelfs op een andere gedachte laten komen, door eerlijk tegen mij te zijn. Dat waardeer ik ontzettend. Bedankt Keuken Kampioen. Bedankt Bram Vosters

Zeer vriendelijk personeel en alles in een keer goed

Rucphensebaan 1 A

4706 PH Roosendaal

Over Keuken Kampioen Roosendaal

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Roosendaal bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.