Klant vriendelijk.

Fijn geholpen, met duidelijke uitleg

Super goed geholopen

Via bekenden zijn wij terecht gekomen bij de kampioen in Son en samen met Alexander hebben wij onze nieuwe keuken besproken, we zijn erg tevreden

Fantastisch

Geen opdringerige mensen, meedenkend en superaardig. Eerlijk en duidelijk.Het voelde heel goed

Tevreden over alles

Met ons eerste bezoek liepen wij de deur uit met een keuken, oeps dat was niet zo gepland. Wél nodig omdat we gingen verbouwen. Er word goed rekening gehouden met je budget We zijn in de winkel goed geholpen en hebben fijn advies gekregen. Montage js ook erg goed bevallen en de keuken is zeer netjes geplaatst.

Goed geholpen

We kwamen de showroom binnen en deze jongen viel ons op door zijn eigen al gelijk voor te stellen en als we vragen hadden konden we bij hem terecht. Hij liet ons rustig rond kijken. Bij het einde van de showroom kwamen we hem daar weer tegen. Toen zijn we beginnen om onze wensen uit te spreken en zo doende waren wij geslaagd voor onze mooie en bijzondere keuken met mooie apparatuur. Bedankt voor het helpen om onze droom keuken samen te stellen.

goed opgelost

Ervaren deskundige had het probleem snel en adequaat opgelost

Trap niet in de verkooptrucs van Keukenkampioen!

We betalen nu al meer dan een halfjaar voor een keuken die we nooit gewild hebben. Als trotse starters gingen we vol enthousiasme naar de meubelboulevard om inspiratie op te doen. Helaas liepen we bij Keukenkampioen in Son recht in hun val. Wat begon als een vrijblijvend gesprek, eindigde in een ‘koop’ waar we nauwelijks invloed op hadden. Ons werd verteld dat we de keuken nú moesten vastleggen om van de ‘enorme korting’ te profiteren, maar dat we alles nog konden wijzigen en de bestelling nog niet definitief was. Klinkt onschuldig, toch? Achteraf blijkt: zodra je tekent, zit je vast. Algemene voorwaarden worden niet toegelicht, maar worden later keihard tegen je gebruikt. Direct spijt, maar geen weg terug Nog geen drie uur later hadden we door dat we in een klassieke verkooptruc waren gelokt. Na een kort onderzoek op internet en overleg met familie wisten we het zeker: dit zat niet goed. Meteen gemaild om te annuleren en de volgende ochtend direct achteraan gebeld. Het hoofdkantoor gaf nog een sprankje hoop, maar het filiaal was onverbiddelijk: annuleren kon niet, tenzij we minimaal 10% van de koopsom betaalden. Waarom? “Staat in de algemene voorwaarden.” Geen oplossing, alleen verwijten Na veel mails en telefoontjes werd ik uitgenodigd om het ‘op te lossen’. In goed vertrouwen nam ik vrij van werk en ging terug naar de winkel. Maar er viel niets te bespreken. Sterker nog: ons werd verweten dat we dit expres deden om elders een goedkopere keuken te kopen. De verkoper die bij ons gesprek zou zijn, was er niet eens echt bij—hij was druk met andere (ontevreden) klanten maar had wél de grootste mond over wat er gezegd was. De ‘oplossing’? Toch die 10% betalen, maar we mochten dat bedrag als korting gebruiken als we alsnog bij hen een keuken kochten. Sorry, maar na zo’n ervaring willen we helemaal geen zaken meer met Keukenkampioen doen. Dit is misleiding en misbruik van starters die nog niet alle valkuilen kennen. Ons advies: blijf hier weg! Keukenkampioen werk

Super mooie keuken voor een goede prijs

Van oude keuken naar nieuwe keuken was wel heel proces. En veranderen van noodzakelijk leidingwerk meer werk dan ingeschat. Daarover moet je vooraf goede afspraken maken met Keuken Kampioen. Wij kozen voor zelf regelen; achteraf liever door KK zelf. Maar eindresultaat is schitterend. Wij hadden (bij toeval) monteur Adje. Wat een vakman. Wij zijn blij dat we bij Keuken Kampioen onze keuken besteld hebben.

Minder goed dan voorafgaande keren.

Op advies van de verkoper deze afzuig kap gekocht. Een beetje technische klant kon deze gemakkelijk zelf monteren volgens de verkoper. Helaas is de hoogte van de keuken onvoldoende om de schacht te kunnen plaatsen. De verkoper, de expert, heeft niet geïnformeerd naar de hoogte van de ruimte. Wel erg jammer dat de klant nu geen service ontvangt en het probleem zelf mag oplossen

Fijne ervaring

Verkoper dacht goed mee wat de mogelijkheden waren. Fijn gesprek met een mooie aankoop als gevolg

Prettige klantbenadering. Vakkundig en niet opdringerig.

In de vestiging Son werden wij te woord gestaan door verkoper Serhat Kizmaz. Op een rustige deskundige manier liet hij ons kennis maken met alle mogelijkheden, De aankoop van een keuken berust voor een groot deel op het vertrouwen dat je hebt in het bedrijf én de verkoper. Hoewel we voor een oriënterend bezoek binnen kwamen in de vestiging Son gingen we naar buiten met een getekende start van onze nieuwe keuken. En met vertrouwen dat alles goed komt en wij zeer blij zullen zijn met de nieuwe keuken.

Prima service, netee, vriendelijke medewerkers.

Zeer tevreden.

Klantvriendelijk

Wij zijn hier prettig geholpen bij het kiezen van de keuken.

Alles is volgens plan en wens geleverd.

Alles ging volgens boekje. Top

Vriendelijk en kundig advies.

Mooi en ruim assortiment, niks is te veel gevraagd, er wordt heel goed meegedacht en geadviseerd. Niet pusherig.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Vandaag hebben wij onze droomkeuken gekocht bij Keuken Kampioen. De afspraak was met Saskia, ze is vriendelijk, deskundig en denkt met je mee. Het was een heel prettig gesprek waardoor wij een goed gevoel kregen en tot de aankoop zijn overgegaan.

Helemaal fantastisch

Leuke mensen,vakbekwaam en behulpzaam

Kundig en klantvriendelijk

Vanaf eerste gesprek voor het kopen van onze keuken tot aan montage van onze keuken hadden wij een prettig gevoel van vakmanschap en klantvriendelijkheid

Vanaf het begin van bezoek aan de showroom en de aanschaf van onze nieuwe keuken tot de levering en montage duidelijke afspraken en met name monteur Roy en installateur Henri waren zeer ervaren en meedenkend en probleemoplossend,

Vriendelijk

Tot nu toe is alles erg fijn verlopen. Zowel de verkoop, als de levering. Erg vriendelijk personeel. De keuken moet nog geplaatst worden, alles staat nog in dozen. Mochten er problemen zijn is het te hopen dat we er dan samen ook netjes en fijn uit kunnen komen

top keuken top bedrijf

prima keuken naar tevredenheid geleverd

alles prima gegaan

alles is soepel gelopen met allemaal fijne mensen

Prima werk!

Bij het weg halen van de keuken e.d. Was de oudere man zeer serieus aan het werk. De jongere man was wat lomper in zijn woorden maar hij werkte goed en mopperde af en toe op de oudere man, De man (Erik) die de keuken plaatste in anderhalve dag (donderdag en vrijdag morgen 13-4 en 14-4 ) was een uitstekende vakman die ook overleg pleegde met ons om het zo goed mogelijk

Mooie keuken

Tevreden ondanks enkele fouten gemaakt in de winkel.

Perfecte logistiek

Goede adviezen vanuit deskundigheid door verkopen T. Markus. Hij wees op dingen waar je als klant niet aan gedacht had. Twee uitvoerige (en gezellige) gesprekken onder het genot van cappuccino en tosti's gaven me het vertrouwen ... en dat is helemaal bewaarheid. Timon, nogmaals bedankt! Ook grote waardering voor CoAd voor het demonteren van de oude keuken en het meerwerk, voor de stukadoor voor het perfect stucwerk, voor de keukenmonteur die na 12 uur onze perfecte keuken monteerde, voor de installateur die waterleiding, afvoer en inductieplaat installeerde en de hekkensluiter die het verpakkingsafval kwam ophalen. Stuk voor stuk allemaal vaklui met grote deskundigheid waar we zuinig op moeten zijn. Met allen heb ik fijne en gezellige gesprekken mogen voeren tijdens de koffiepauzes ... super!

Meubelplein Ekkersrijt Ekkersrijt 4102

5692 DC Son

Over Keuken Kampioen Son

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.