Super goed!

Zowel de communicatie vooraf, het bezorgen, monteren en aansluiten door de verschillende personen goed gecommuniceerd en leuke mensen.

Prettige ervaring

We zijn heel prettig en kundig geholpen bij het uitzoeken van de keuken.het inmeten ging ook goed .Hopelijk gaat het met de levering en plaatsing van de keuken ook goed

Goed en keurig bedrijf met een zeer vriendelijk en professioneel team

Mijn ervaring met Keukenkampioen Tiel is erg goed zeker omdat wij bij de verkoopster geen moment het idee gehad hebben dat ze ons iets aan wilde smeren . Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en waar nodig haar advies gegeven zonder opdringerig te lijken. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen als mijn mening daarom gevraagd word.

Vakkundig en perfect gemonteerd

De uitgezochte keuken is netjes op afgesproken datum en tijd geleverd, evenals de verstuurde mailtjes met de afspraken. Efficient en door een vakkundige monteur geinstalleerd. Wij zijn heel blij met de nieuwe keuken van Keukenkampioen. communicatie perfect.

ik werd keurig te woord gestaan en de klus was snel verholpen

ik werd keurig telefonisch te woord gestaan. de klus was snel verholpen binnen 5 minuten de voorrijkosten van 124 euro vond ik erg hoog

Zeer netjes geholpen

Bij binnenkomst valt er een warme deken over je heen, zeer goed geholpen en zeer duidelijk advies en uitleg erbij. Er wordt goed naar je geluisterd en oplossingen gezocht .

Mooie keuken, alles perfect geregeld

Contact vanaf het eerste moment was heel goed. Goede adviezen gekregen, mail-verkeer was heel duidelijk. Ze zijn nagekomen wat er is beloofd. Het bezorgen van de keuken was perfect, samen alles nagekeken na bezorging. Het plaatsen van de keuken was ook perfect. In goed overleg wat aanpassingen gedaan. Er is niets mis gegaan. Al met al zijn we heel blij met onze keuken.

Snel geregeld en goede service

We zijn erg blij met onze aankoop. Verkoopadviseur Dean Koolhof heeft ons erg goed geadviseerd en is heel professioneel.

Super!!!

Zowel de levering als het monteren gaat snel en professioneel. Ook de van te voren communicatie is goed,netjes gebeld over de datum van levering en montage om dat te bevestigen. Ik heb een duurdere koelkast gekregen omdat de uitgezochte koelkast er niet op tijd zou zijn en hoefde niet bij te betalen. Suoee service!!!

Goede ervaring en communicatie duidelijk en goed advies bij samenstelling van de keuken

Tevens goede aflevering van de keuken. Montage is perfect compliment voor de monteur(s) Werken netjes en levering vakwerk zeker in een aanbouw die niet direct goed waterpas is.

Vanwege de Corona regel telefonisch contact gehad goed geluisterd naar mijn wensen daarna komt er iemand bij thuis met deurtjes granieten bladen en boeken van apparatuur alles thuis geregeld helemaal top

Van oriënteren in sept. tot een nieuwe keuken in Januari

Een Keuken kopen doe je niet elke dag en dat is dan altijd een lastige stap om te maken. Maar ga gerust is langs bij de Kampioen in Tiel. Het is natuurlijk niet alleen de keuken kopen maar vooral ook de voorbereidingen die uitgevoerd moeten worden om het tot een mooi resultaat te laten worden.. Maar het scheelt enorm als het totale plaatje van je aankoop klopt en dat er volgens afspraak uitgeleverd wordt. En ja ik ben heel erg blij met het resultaat, complimentjes hoor voor de werkzaamheden mede mogelijk gemaakt door de Kampioen van Tiel!

Mooie keuken en goede service

Vriendelijk, inlevend, en transparant

Door een alleraardigste en vriendelijke medewerkster prima geholpen bij het kopen van de keuken met alle inbouwapparatuur. Goed meegedacht en positieve adviezen gegeven bij het nemen van de juiste beslissing. Chapo!.

Keuken kampioen Tiel absolute aanrader!

Onze ervaring met keuken kampioen Tiel is top! Wij zullen ook zeker andere mensen aanraden om hier eens te gaan kijken. Hebben meerdere gesprekken gehad en een keuken volledig naar wens samen kunnen stellen. Geen druk gevoeld om de koop door te zetten zoals bij andere winkels wel ervaren. Denken oplossingsgericht en weten waar ze over praten. Ook communicatie tussendoor over levering en evt problemen was vriendelijk en goed! Vanaf de handtekening tot de oplevering is het super gegaan en we zijn dan ook zeer blij met onze nieuwe keuken!

Buitenbulkweg 7

4005 LA Tiel

Over Keuken Kampioen Tiel

Keuken Kampioen Tiel is de nummer 1 van Nederland. Hier vind je een uitgebreid assortiment keukens in alle stijlen. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je ons terecht. Maak eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs via onze website:

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.