Boven verwachting alles in één keer goed, van begin tot eind

Van ontwerp, tot bestelproces, tot bijstellingen tijdens de procedure goed geregeld. De voorbereidingen voor het aansluiten van alle leidingen ook goed, alleen vind ik het duur en niet netjes dat je nog bij moet betalen voor iets kleins. Het leveren en monteren was super geregeld en uitgevoerd. Het ziet er heel mooi uit. In deze keuken ga ik met heel veel plezier jaren koken.

Prima keuken, plaatsing matig maar inmiddels hersteld !

Advies, planning en afspraken prima verlopen. Plaatsing ging in eerste instantie niet helemaal goed, maar na wat telefoontjes en wachttijd is dit door monteurs inmiddels voor de volle 100 % hersteld.

alles goed geregeld

de keuken is netjes geplaatst

Voor alles is een oplossing

Zowel wijzelf, als onze dochter/schoonzoon en onze zus/zwager hebben bij dezelfde verkoper in Utrecht onze keuken uitgezocht. Deze man kan meedenken, doet goede voorstellen en denkt in mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Twee keukens zijn inmiddels geplaatst en het ging echt niet in 1x goed, maar wanneer er iets niet goed ging, werd het door Keukenkampioen opgelost. Er werd zelfs van een vierkante kast, een driehoekige kast gemaakt! En in de maanden erna, is er ook nog steeds goede service verleend als we ergens vragen over hadden.

Zeelantlaan 55

3526 AK Utrecht

Over Keuken Kampioen Utrecht

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Utrecht bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.