Teleurstellend!

Bijna 4 weken geleden zijn we bij de showroom in Woerden geweest. De keuken Kampioen had een advertentie op marktplaats gezet voor de laatste keukens in die showroom omdat zij de vestiging gingen sluiten. We hadden online een afspraak gemaakt en hebben we daar ook bevestiging ontvangen. Bij aankomst in Woerden bleek niemand aanwezig, na een paar keer bellen kwam uiteindelijk iemand langs van een ander Keuken Kampioen winkel in de buurt de deur  om ons binnen te laten.  Uiteindelijk wilden wij de keuken waar de voor zijn gegaan wel hebben. De medewerker heeft gebeld met de verantwoordelijke voor de showroom om zeker te weten of de keuken beschikbaar was en was de prijs is. We waren in onderhandeling. Omdat hij zelf niet van die vestiging moesten wij de week daarop contact opnemen met de verantwoordelijke voor die winkel om ons bod te bespreken. We hebben gebeld met de verantwoordelijk voor die showroom en hij zou iets uitzoeken en ons direct terugbellen. Het heeft wel even geduurd en hebben wij daarom zelf teruggebeld. Hij had het toen over een prijs die hoger was dan zijn collega toen aangaf. De verantwoordelijk gaf aan dat hij ons bod met de directie zou bespreken en dat hij binnen 2 weken zou reageren. Inmiddels is het  bijna 4 weken geleden en hebben wij geen enkele reactie gehad.   We waren niet zo bekend met dit soort verkooptrucjes en moesten wij helaas om deze manier achter komen. Jammer dat er op deze manier met mensen wordt omgegaan!

Fantastische service, zelfs na 10 jaar

Mijn koelkastdeur was krom getrokken en ik had er daar nog 1 van liggen. 10 jaar na aanschaf van de keuken werd dit met een service verzoek simpel en snel opgelost. Geen gezeur, maar gewoon service. Natuurlijk moest ik voor verwisselen betalen, maar dat is logisch na 10 jaar. Bij een nieuwe aankoop ga ik terug naar Keukenkampioen Woerden

Een goede keuken en zeer gedreven personeel

Ik ben uitstekend geholpen en bijgestaan om een goede keuken samen te stellen. Ook bij vragen achteraf ben ik zeer goed te woord gestaan.

snel en vakkundig

ik ben door keukenkampioen snel en vakkundig geholpen. ik wist wel een beetje wat ik wilde maar zij wisten dit te vertalen in een mooie praktische keuken. Daarnaast raakte ik tevens geïnspireerd door de keukens die waren opgesteld en daardoor heb ik uiteindelijk de keuken van mijn dromen kunnen realiseren.

Goede service, veel mogelijk

Neemt uitgebreid de tijd om met je mee te denken en een perfecte keuken met je samen te stellen

top!

fijn geholpen

zeer tevreden met onze droomkeuken

de tijd genomen om onze wensen om te zetten in een prachtige keuken. Ook goed contact gehouden tot aan de levering.... heel blij mee !

Goed en vakkundig geholpen. Er is altijd wel een probleem maar dat is netjes verholpen.

1) Tot drie keer toe moest er iets aan de keuken worden afgemaakt/hersteld. Dat ging netjes en in goed overleg. Alleen duurde dat door corona allemaal wat langer. 2) Jammer dat in de showroom geen vlakschermen te zien waren die wij wel graag wilden. 3) Eigen inbreng werd zeer gewaardeerd. Geen arrogante betweters. 4) Wel veel verschil in offertes tussen de vestigingen. 5) Bij alle vestigingen is het bij de materialenhoek lastig te zien aan welke kant de kastjes/aanrechtbladen/etc. liggen. Daar moeten jullie toch meer verwijzende bordjes bij hangen. 6) Aandachtspunt: mogelijkheden in de hoogte verstelbaarheid van de plankjes is sterk afhankelijk van het type keuken. Daar is met ons nooit over gepraat maar dat zou wel moeten.

Mensen die weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn.

Fijn gesprek bij de aankoop van de keuken. Het bezorgen werd zeer netjes gedaan en de installatie werd zeer vakkundig uitgevoerd.

Met verschillende stappen zijn we tot een goed advies gekomen

Alles volledig naar wens

Straat van Gibraltar 2

3446 CM Woerden

Over Keuken Kampioen Woerden

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Woerden bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt. Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.