Communicatie via platform was zeer goed. Vragen werden binnen redelijke tijd beantwoord. Bij oplevering werden problemen zo goed als direct opgepakt. Wij zijn zeer tevreden.
Goede service en vakmanschap
Zeer goed, sneller dan verwacht.
Goed meedenkend, weinig restpunten, ziet er goed uit, vriendelijke benadering
Goed geholpen met alle facetten welke bij de aanschaf van een nieuwbouw woning komen kijken. Enige verbeterpuntjes zijn meer begeleiding bij keuze van hoeveelheid zonnepanelen en bij bepalen stroom en lichtpunten
De bouw ging super snel en snelle levering van onze sleutels dan verwachte datum!
Goede service , goede communicatie, alles netjes afgehandeld
Zeer snelle oplevering met een hoog kwaliteit gebouwde woning. Uitvoerder lost alles netjes op en denkt met je mee.
Opleverpunten netjes nagekomen.
Wij zijn erg tevreden over het gehele bouwproces en de begeleiding van de aannemers en verkoopbegeleiding.
Een goede, snelle en behulpzame bouwer.
Alles is netjes, netjes geholpen.
Mijn woning is netjes en keurig afgeleverd. Zeer blij mee! Professioneel bedrijf
Meerdere nieuwbouwhuizen gekocht. Dit is de beste aannemer totdusver.
Een bouwbedrijf die goed werk levert en goed blijft communiceren met de kopers.
Wij zijn erg blij met ABB. Ze hebben echt een heel mooi huis voor ons gebouwd! De communicatie was ook prettig.
Alles omtrent oplevering is super goed verlopen. ‘Problemen’ werden direct opgelost. Problemen tussen aanhalingstekens aangezien het alleen puntjes op de i waren. Super tevreden en fijne communicatie met Mark en Bryan
De afgelopen maanden waren de contactmomenten helder en werden de verwachtingen goed geschetst. We zijn blij de woning in ontvangst te kunnen nemen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de bouw en de hoge afwerking!
Binnen korte tijd opgeleverd. Contact met bouwer was vlot en makkelijk. Prachtig resultaat.
Fijne mensen, goede service en uitleg. Ook het proces is fijn verlopen. Complimenten aan het team.
Uitleg waar gewenst, ook voor ‘kleine’ dingen. Vriendelijk en prettig in het contact. Nette woning.
Woning aangeschaft door ABB. Communicatie verliep goed. Denken mee met de klant. Bij de oplevering van de woning werden de kleine nog te verhelpen details vlot verholpen.
Geen opmerkingen
Ik ben tevreden en dankbaar!
Van het begin tot de oplevering zeer goede ervaringen. Heel goed begeleid in alles. Heel fijne mensen om mee samen te werken.