Oplevering goed, communicatie ging goed. Top project
Meneer was super aardig en behulpzaam met alle vragen. Hij hielp ons heel goed ondanks onze taalbarrière.
Bas en zijn collega heeft mij tijdens het aanbouwproces ontzettend goed geholpen. Ze hebben meegedacht met alles zodat mijn voorbereidingen soepel gegaan zijn. Klasse mannen!!!
Heel goei service gekregen Hele vriendelijke aannemer en alle punten worden gelijk gedaan.
De mensen waren behulpzaam en er was een duidelijke communicatie
Heel fijne samenwerking! Eerlijk en aardige mensen.
Vanaf begin tot eind zeer professioneel en goed geholpen, goed advies gegeven.
Staat open voor vragen, en vriendelijk. Dankjewel Brain!
De woning is in vlot tempo gebouwd. Over het algemeen zijn wij tevreden over hoe het proces is verlopen. Wel kunnen de indicaties beter worden verteld en de afspraken onderling op een beter worden besproken met elkaar.
Goede communicatie met de project begeleider.
Prima alles is mooi en in orde opgeleverd. Bedankt aan Terry, Brian en Bas en ABB
Wij hebben een goede periode gehad tijdens de bouw en oplevering! We zijn reuze blij met onze nieuwe woning!
Goed geholpen en alles was duidelijk bedankt ABB!!
We zijn super goed geholpen, alle punten werden goed opgepakt. We zijn erg tevreden. Bedankt daarvoor.
Er waren een paar issues, die zijn snel opgelost.
Transparant en fijn contact met ABB.
Wij zijn goed geholpen tijdens het gehele traject.
Goed contact, snelle opgeleverde bouw met weinig opleverpunten
Goed geholpen. Weinig opleverpunten. Alles netjes opgelost. Erg vriendelijk.
Communicatie met kantoor wat stroef, punten werden te laat opgepakt of niet beantwoord . Bouw en afwerking huis prima. Punten werden snel en goed opgelost. Communicatie op bouwplaats zeer goed.
Altijd bereikbaar, klantvriendelijk, echte vakmensen. Ronduit top mensen!
Altijd bereikbaar, klantvriendelijk, echte vakmensen. Ronduit top mensen!
Hele fijne ervaring met ABB; heel vriendelijk, behulpzaam en professionele mensen.
Goed en fijn contact tijdens gehele bouw.
Goed en fijn contact tijdens gehele bouw.