De butlers van Verhuisbutler zijn aardig, attent, willen het beste voor je en nemen op een deskundige wijze veel zorgen uit handen. Ze werken zeer netjes en alles wordt gedaan in goed overleg. Ook de communicatie vooraf en achteraf is super!
Het betrof een grote verhuizing. Er kwamen 3 mannen opdagen. Wij kregen te horen dat een 2de team later zou aansluiten. Inmiddels begon de tijd te dringen en gingen wij (ikzelf, mijn man en zoon) mee helpen sjouwen. Het 2de team kwam echter niet opdagen. Aan het eind van de dag kregen wij een lullig telefoontje. De klus van het 2de team was uitgelopen. Foutje van de afdeling planning. Van te voren moesten wij alles al betalen, maar als je maar de helft van je mensen levert en de klant noodgedwongen het werk moet overnemen, dan mag je niet vervolgens met het hele bedrag aan de haal gaan. Ik wil dan ook een deel van mijn geld terug want ik heb niet gekregen waar ik voor betaald heb! De verhuislift was ook waardeloos. Die reikte niet eens tot voorbij het balkon. De verhuizers moesten de wasmachine en droger eerst nog een stukje omhoog tillen. Levensgevaarlijk!
Geachte mevrouw, Teleurstellend te moeten vernemen dat jullie niet tevreden zijn met onze verhuisdiensten. Wij hebben u al een aantal keren geprobeerd te bereiken, helaas zonder succes. Er zijn namelijk veel onwaarheden in uw beoordeling die wij graag uit de lucht willen hebben. Zou u ons zsm willen contact svp. Met vriendelijke groet, De Verhuis-Butler bv.
Heel blij met de inpak- en opslagservice van De VerhuisButler. Warm aanbevolen!
Goedemiddag Maartje, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en tot gauw voor het uitladen :).
Komen afspraken na, fijne club!!
Goedemiddag heer C. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Uitstekende verhuizing die wat uitliep. Mogelijke problemen werden adequaat opgelost. Niets dan lof voor de uitvoerende krachten (3 man).
Deskundige taxatie door middel van huisbezoek, opgevolgd door soepele verhuizing met vriendelijke service van de verhuizers.
Goede en snelle service! Verhuizers hebben netjes gewerkt!
Fijne samenwerking, alles meegenomen in opslag en de rest op de andere verdieping gemonteerd.
Alle werkzaamheden waren top uitgevoerd. Snel en vakkundig. De 5e ster ingehouden omdat de communicatie aanvankelijk heel goed maar naderhand slechter werd.
Geachte heer De Zeeuw, Hartelijk dank voor uw prima beoordeling! Wij zullen meer ons best om beter bereikbaar te zijn. Hartelijk dank voor het gebruik maken van onze diensten! Met vriendelijke groet, De Verhuis-Butler.
We zijn er met mooie praatjes ingeluisd om 6 juni 2023 te verhuizen met de Verhuisbutler en nu er spullen worden vermist geven ze niet thuis. En wordt er naar de klant zelf gewezen dus let op je spullen.
Geachte heer en mevrouw Van Vlimmeren, Bedankt voor uw beoordeling. Echter vinden wij het onwijs jammer dat dit na een hele fijne verhuizing toch een andere wending begint te krijgen. Wij hebben er alles aangedaan om uw verhuiswensen te vervullen en ruim 70m3 binnen een werkdag ruim 220 km verder schadeloos over te brengen, alles naar tevredenheid zei u. Echter na een paar weken gaf u aan dat er een verhuiskrat met spullen ontbrak. Heel vreemd vonden wij het, juist omdat wij samen u de wagens direct na het uitladen hebben gecontroleerd of deze wel volledig leeg was, onze standaard routine juist om dit soort narigheid te voorkomen. Wij hebben daarna verschillende malen contact gehad en aangegeven deze niet in bezit te hebben en hopen dat u tussen al uw goedere toch nog ergens de spullen zult vinden. Ondanks alle contact na de verhuizing, vind u toch nodig om ons zo negatief in het daglicht te zetten, onwijs jammer maar het is uw goedrecht. Wij hopen nogmaals oprecht dat u uw goederen terug zult vinden en de beoordeling dan ook kunt aanpassen. Het alle beste toegewenst voor u en uw vrouw. Met vriendelijke groet, De Verhuis-Butler
De meubels zouden maar 2 dagen opgeslagen staan,maar door omstandigheden moest het helaas een week langer. En dat kon gelukkig zonder problemen. TOP bedrijf
Geachte mevrouw Olckers, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en bedankt voor het vertrouwen Met vriendelijke groet, De Verhuis-Butler.
Soepele verhuizing met behulp van de Verhuis-Butler
Beste Dennis, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en bedankt voor het vertrouwen Met vriendelijke groet, De Verhuis-Butler.
Nette en vriendelijke mensen. Niets was hun te veel. Verhuizing is fantastisch verlopen. Gingen heel voorzichtig met alle spullen om. Ik ben een zeer tevreden klant.
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en bedankt voor het vertrouwen Met vriendelijke groet, De Verhuis-Butler.
De verhuizers waren vriendelijk en behulpzaam, alles is netjes in de verhuiswagen gezet en naar het nieuwe huis gebracht.
Geachte mevrouw Marian, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en bedankt voor het vertrouwen. Veel woonplezier in uw mooie woning in Rijen! Met vriendelijke groet, De Verhuis-Butler.
Erg fijne ervaring met de verhuisbutler. Leuk en gezellig team en een heel prettige en rustgevende voorman. Zou ze zeker weer inhuren!
Beste T. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en bedankt voor het vertrouwen, hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, De Verhuis-Butler.
Het personeel is heel vriendelijk, daarover kan ik niets zeggen maar, gecalculeerd was dat de klus geklaard zou zijn in 7 uur, het werden in totaal 21 uur. Niet alleen vervelend voor de hardwerkende mannen maar ook voor mijn opdrachtgever en mijzelf.
De mannen hebben op een goede en prettige manier de meubelen verhuisd.
Onze inboedel is momenteel opgeslagen. Deel 2 van de verhuizing moet nog plaatsvinden. Dan kunnen we een volledige beoordeling geven.
Alles goed verlopen
Zelden zo’n ontspannen verhuizing gehad. Het begon al met Bas en daarna met 3 super vriendelijke en vrolijke mannen. Werkten hard en efficiënt. Zeker een aanrader.
Ik had een behoorlijke verhuisopdracht, met gebruik van lift op zowel vertrek als aankomst adres. Deze mannen hebben eea kundig, snel en professioneel aangepakt. Erg blij mee.
Al 3 keer bij jullie de verhuizing geregeld. Laatste keer was de minst goede ervaring, een van de verhuizers was onvriendelijk. Verder hebben we ervaring gemist, het inpakken van de verhuiswagen was niet echt logisch.
Fijne communicatie en maken alles bespreekbaar denken ook goed met je mee! Toppers! Hier krijg je echt geen spijt van!
Ruim voor verhuizing offerte ontvangen. Handzame boxen ipv kartonnen dozen. Goed verzorgd alkemaal
Venkelbaan 55
2908 KE Capelle aan den Ijssel
De Verhuis-Butler is een verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving. Onze naam zegt eigenlijk al waar wij voor staan: wij zijn uw hulp in alle fasen van uw verhuizing. Verhuizen is namelijk vaak een grote stap. Daardoor is de verhuizing al snel stressvol en komt er veel bij kijken. Als geen ander weten we hoe de optimale voorbereiding het verschil kan maken. We voorzien u van deskundig advies en bieden professionele oplossingen bij de uitdagingen. We gaan geen situatie uit de weg. Een piano of zware kast die veilig naar beneden moet worden vervoerd? Dan zorgen we dat onze speciale verhuislift klaar staat. Tijdelijke opslag voor uw inboedel nodig? Dan voorzien we u graag van geconditioneerde verhuisopslag.