Excellent service from the team

Excellent support from Alex, the Sales Agent, who has helped us to make the best choice for our needs. I hope that the quality will be equally high when we receive our order.

goed en snel geholpen door goede voor lichting

goeie service

goeie service en heel behulpzaam met wat jenodig hebt heel goed.

Dit heb ik vorige week al ingevuld en verstuurd

Top niveau

Hele vriendelijke medewerkers, op alle vragen antwoord gelijk gekregen en vond het heel fijn dat er zoveel opties en mogelijkheden zijn.

Prima geholpen, duidelijke uitleg over mogelijkheden.

In tegenstelling tot een eerder bezoek, ben ik deze keer fijn geholpen. Ik kreeg alle ruimte en hulp bij het zoeken naar de juiste kleur, stof en mogelijkheden van een bank. De prijs hebben we daarna naar tevredenheid onderhandeld. Mijn vorige ervaring was minder fijn: ik ben echter teruggekomen bij Seats and Sofas omdat ik nergens anders de juiste bank kon vinden, maar eigenlijk had ik gezworen nooit meer terug te komen. Toelichting: de vorige keer had ik te maken met een zeer opdringerige verkoper die duidelijk uit was op het binnenhalen van een deal. Er werd gevraagd om direct diezelfde middag terug te komen om de deal te sluiten. Toen we thuis waren om een en ander na te meten heeft de verkoper mij 3 (!) keer gebeld met steeds een lager bod. Het was een zeer onaangename en opdringerige manier van verkopen. Wij hebben hem echt af moeten poeieren. Heeel vervelend! Ik hoop dat ik nu geen spijt ga krijgen van mijn aankoop die ik alsnog heb gedaan.

Ok Ben goed behandeld en goed informatie gekregen.

Seats & Sofas Zaandam

Vriendelijk personeel

leuke ervaring met de verkopers in Zaandam

Fijne verkopers komen zich introduceren, kijken even samen met je wat je ongeveer wilt, maar laten je dan ook weer met rust zodat je rustig kunt kijken en vervolgens een goede deal kunt sluiten. De hoekbank die we vervolgens thuis kregen voldoet ruim aan de verwachtingen.

goed en netjes.

wij zijn goed en netjes geholpen met het uitzoeken van de bank en de stoelen.

Wat is dit een slecht bedrijf

17 februari splinter nieuwe bank gekocht voor 2000 euro was click en collect. Werd de volgende dag al bezorgd. Met open maken zagen we dat er op een klein gedeelte witten vlekken zaten. Meteen foto gemaakt en gestuurd naar service point. We hoorde maar niks dus gebeld naar de winkelen seats en sofa zaandam. Daar werdt de klacht opgepakt en er zou contact opgenomen worden. Na 1 week wordt ik gebeld door de vervoerder de bank zou worden opgehaald en ik kreeg een leenbank voor +/- 14 weken. Ik zeg dit is helemaal niet afgesproken. Waarop de chauffeur antwoorden mevr deze leenbank is te vies om aan te pakken. (Ik heb 2 kleine kinderen die liggen op de bank) ik zeg je mag weer weg gaan dit accepteer ik niet. Ondertussen weer contact gehad. Over een eventuele vergoeding. Ik werdt na 2 weken gebeld dat ik 100 euro zou krijgen. Toen zag ik na een paar weken dat de bank begon in te zakken. Ik weer gebeld. Mevrouw dat kan niet blablabla. Volgens hun miste er een poot. Onder in het midden. Ik zei dat kan niet er is niks om te poot te bevestigen. Het personeel is rond uit grof en neemt je totaal niet serieus. Ondertussen weken later komt de meubelmaker en die zag al meteen bij binnen komst dat de bank was ingezakt. Poot kon niet! Er moet een beugel onder de bank komen. Vandaag 17 mei 3 maanden later komt er weer een pakketje van seats en sofa weer een poot. Deze mensen zijn echt ongelooflijk. Wat ben ik teleurgesteld. We moeten hard werken om een bank te kunnen kopen. En dan uiteindelijk heb je alleen maar shit. Je wordt de hele tijd van het kastje naar de muur gestuurd.

Fijne ervaring

Vriendelijk ontvangen, super geholpen. Zeer fijne ervaring.

Goede service, aardige verkoper. En goede prijs

Goed geholpen waardoor we de juiste keuze hebben gemaakt!

We hebben vorige week een super mooie bank gekocht. Hierbij zijn we zeer professioneel geholpen, en vonden wij wat we wouden!

Vriendelijk behulpzaam en kennis

Erg aardig ontvangen, een uitleg die prima was. Zijn op de hoogte van de kwaliteits producten. Kan niet anders zeggen maar zeer tevreden.

Top Ontvangst, goeie begeleiding

Bij aankomst werd ik al vrolijk ontvangen en de eerste goede indruk werd al gezet. Vrolijke verkopen die er zin in had, waardoor mijn stemming alleen maar beter werd. Tot nu toe is dit natuurlijk de verkoop deel. Ik ben zeer benuwd hoe de rest van het proces gaat lopen. Heb een aardig bestelling geplaatst. Wordt ik ook positief ontvangen als er leverproblemen ontstaan? Hoop vanharte van wel, want dan doen jullie het helemaal Top. Duim Omhoog.

zeer klantvriendelijke medewerkers

Dit was de eerste keer dat ik een bezoek heb gebracht aan Seat and Sofas in Zaandam en ik moet zeggen dat dat de moeite waard was. Medewerkers zijn super klantvriendelijk en denken graag met je mee, en zijn niet beroerd om je de bank te gunnen voor een schappelijk prijs een met al ben Ik dik tevreden.

Geen vertrouwen meer in

Heb 17 november 2020 een relax fauteuil gekocht en de helft van het bedrag betaald. Nog niet geleverd, bel bijna iedere 2 weken, wordt iedere keer gezegd dat ie binnen 2 weken geleverd wordt! Ben het wachten zat!!!! Vind een half jaar lang genoeg om stappen te ondernemen..

Vriendelijk te woord gestaan, uitstekend geholpen!

Door de verkoper uitstekend geholpen, hij wist precies wat we nodig hadden voor een goede prijs. Vriendelijk personeel, flexibele werkhouding. Top!

Heel prettig geholpen

Er werd een goede service geboden, een goede uitleg gegeven. Kop koffie werd aangeboden en een leuke korting gegeven.

Goed en vrolijk!

Al het personeel was erg vrolijk en gezellig. Werden goed geholpen en er werd echt mee gedacht met onze voorkeur en budget. Zo zijn wij toch op een mooie bank gekomen die wij beide mooi vinden. Wel vond ik het jammer dat ik niet van te voren wist dat ik meteen een deel zou moeten pinnen. Al ons spaargeld zit namelijk in het bouwdepot en ik had gedacht dat via een factuur alles betaald kon worden. Gelukkig werd daar niet erg moeilijk over gedaan en mocht het een klein deel zijn.

Goede banken

Mooi banken, wilde er graag direct een meenemen uit voorraad. Helaas stond er voor mij niks op voorraad, wat natuurlijk niet erg is. Uiteindelijk wel een mooie bank gevonden en dankzij het vriendelijke personeel een model uit kunnen kiezen die past in mijn woonkamer. Wel voelde ik me af en toe niet op mijn gemak door de verkoopdruk van de verkoper/manager.

Er wordt zeer goed meegedacht met de klant tot aan de manager aan toe, proficiat!

vriendelijk en snel geholpen

zie hierboven

Prettig

Erg vriendelijk en. behulpzaam

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.