Interessant en leerzaam

Leerzame en leuke cursus. Ging vlot voorbij

Heel fijn verlopen met goede energie !

Ik vond het zeer aangename BHV cursus, het was lekker vlot maar nog zeker volgbaar. In goede vorm: dmv spel en ons actief erbij betrekken, heel fijn!

Goed te volgen

Prima te volgen en niet te passief

Leerzaam

Een geweldige manier om te leren en bij te houden wat je geleerd hebt. Frans Deelen is een geweldig docent. Top !

Goede uitleg

Zeer fijne educatieve dag. Bedankt

Goed verzorgd, fijne manier en prettige instructeur

Manier waarop de stof is behandeld en de examengedeeltes zijn afgenomen waren prettig en professioneel.

Prima en beeldend

Uitstekend en goed beeldend uitgelegd en voorgedaan. Oog voor alles wat cursisten deden, daar meteen op inspringen. Boeiend verteld waardoor je je aandacht er volledig bij kon houden.

Fijne duidelijke leerzame cursus

De leraar is een fijne verteller die voldoende ruimte biedt voor vragen en opmerkingen en haalt goede praktijkvoorbeelden aan. De trainingslocatie is perfect. Goed verzorgd.

Fijne bhv cursus

Veek geleerd. Fijne persoonlijke draai aan de dag! Wel nog voor mij persoonlijk te weinig informatie over ehho. Dus daar zou ik persoonlijk nog bijgeschoold willen worden!

Vlotte leuke en duidelijke les

Goed tempo, vriendelijke docent. Mooie locatie. Goed verzorgd

Fan van Frans! Hij heeft het top gedaan, erg duidelijk en interessant. Makkelijk te volgen en leuk om naar te luisteren.

Enthousiaste en interactieve cursus

Goeie dag

Prima cursus met passie gegeven

Goede cursus op hoofdlijnen.. met goede energie

Leuke training

Dag ging vlot, goede achtergrond, trainer vertelt op een luchtige en prettige manier met schwung.

Frans is top, veel praktijkvoorbeelden en duidelijke uitleg

Heb een leuke en leerzame dag gehad!

Goede, enthousiaste en duidelijke docent

Topcursus, Frans was enthousiasmerend en legde als goed uit met sprekende voorbeelden

theorie en praktijk regelmatig afgewisseld

Er was ruimte om vragen te stellen

Zeer deskundige en gepassioneerde trainer

Frans brengt de theorie op prettige manier. Hij boeit je met zijn verhalen en maakt het zo voor iedereen duidelijk. Hij laat zien dat BHV zijn passie is. Hij betrekt de groep bij zijn verhalen, daagt uit en laat de hersenen kraken. Bedankt Frans

Er wordt voldoende stilgestaan bij de verschillende onderwerpen.

Helder verhaal en goed het tempo erin gehouden

Fijne les met veel voorbeelden

Fijne les met veel voorbeelden en ruimte voor vragen

Prima cursus, goede uitleg en voorbeelden

Prima cursus, jammer dat er vandaag geen airco aanwezig was. Wel een unieke locatie!

Was heel leerzaam

Het was een leerzame dag.

Heel tevreden!

Frans is een fijn docent !

Weer wat bij geleerd

Frans zijn uitleg en enthousiaste manier van vertellen spreekt mij zeer aan.

Leuke training

Prima verlopen, toch weer wat geleerd

Hoevestein 20 E

4903 SC Oosterhout

076 5710078

Over Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland

Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland, ofwel SBN, is de grootste erkende opleider op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en bedrijfsveiligheid. Ruim 30.000 cursisten volgen jaarlijks één of meerdere van onze praktijkgerichte BHV-opleidingen en trainingen. Onze reguliere cursussen vinden iedere maand plaats op 50 locaties in Nederland en worden verzorgd door gekwalificeerde en gepassioneerde docenten. Naast reguliere cursussen middels open inschrijving verzorgt SBN ook Incompany trainingen ‘op maat’ bij bedrijven en instellingen. Voor deskundig advies over het totale veiligheidsbeleid binnen jouw bedrijf ben je bij SBN eveneens aan het juiste adres.