Fijne cursusleider, heel actieve cursus
Cursusleider Frans Deelen is erg vakbekwaam, plezierig en boeiend om naar te luisteren. Duidelijke uitleg en praktijkvoorbeelden en goed verhaal. Top!
leuke cursus, begeleiding wist waar ze mee bezig waren hierdoor was de leerstof duidelijk te begrijpen. praktijk is altijd leuk om te doen
Het was een goed georganiseerde dag, netjes verzorgd in het Mercure hotel in Amersfoort. De groep was niet te groot en de onderlinge samenwerking verliep goed. Duidelijke manier van lesgeven en er is goed aangegeven wat er vernieuwd is ten opzichte van mijn basis BHV training van vorig jaar. Enthousiaste docent die veel praktijk voorbeelden gaf en zelf demonstreerde, wat de theorie goed ondersteund en beeldend maakt. Ik ben tevreden over de cursusdag en hoop het volgend jaar weer te mogen doen.
De instructeur Frans Van Deelen is een man uit de praktijk. Hierdoor kent hij veel tips & trucks die toepasbaar zijn in noodsituaties.
Ik vond dat er slechte communicatie was over de verandering van locatie. Ik moest zelf vaak achteraan bellen waar de cursus nou uiteindelijk plaats ging vinden
Zelf goede ervaring fijne cursus, leerzaam. Collega's hebben de cursus ploegleider gedaan en waren ook erg tevreden.
de kennis werd persoonlijk en op maat gebracht door ervaren cursusleiders
De trainer van vandaag 10.04.2017 in Alkmaar Akersloot heeft een hele interactieve les in elkaar gezet. De dag vloog voorbij en ik heb veel geleerd. Veel samen doen, ruimte om te lachen en vragen te stellen, ook de wijze van brand iefeningen vind ik super. Ik heb nog niet eerder zo'n trainer gehad en ik ben al een aantal jaren BHV'er. (niet altijd via Stibened)
Lekker aktief
erg leuk!
leuk hihi xoxo
Cursus werd gegeven door Erik Pels. Dit was voor mij de 2de keer dat ik Erik als docent had en dit is wederom erg goed bevallen! Erg fijne docent die de cursus op een enorm leuke manier brengt met vertaling naar de praktijk.
Ik heb een leuke dag gehad Training was zeer uitgebreid maar toch goed te doen bij brandblussen werdt ook alles uit de kast gehaald dus heb ik ook weer heel erg veel van geleerd Ik kies altijd voor dit hotel van de valk in Wassenaar het eten was deze keer iets minder
Goede bhv trainer!! Ik heb een hoop bijgeleerd weer bedankt ! Tot volgend jaar
Na verschillende pogingen te hebben ondernomen om de cursus te kunnen volgen (de cursus is verschillende malen verzet omdat er te weinig deelnemers waren), heb ik verder een prima training gehad.
We doen met 5 bhv-ers van onze praktijk elk jaar de herhaling. Iedereen is enthousiast. De trainer weet de juiste toon te vinden om iedereen geinteresseerd te houden
Vooral de ochtend was heel rommelig, de docent was moeilijk te verstaan en gaf niet echt aan hoe het dagprogramma eruit ging zien.
Aangezien ik al vaker een BHV-herhaling heb gedaan, heb ik vergelijkingsmateriaal. Daardoor weet ik dat er vele malen betere cursusleiders zijn. Als dit ieder jaar zou zijn, zou ik per direct een andere organisatie zoeken om mij bij te scholen in het BHV. Ik heb vaak in zijn plaats vragen moeten beantwoorden voor mijn medecursisten, omdat er geen antwoord op de gestelde vraag werd gegeven. Er gingen zelfs cursisten googlen voor het antwoord.
Het was een lange dag, maar die vloog voorbij door de leuke manier van lesgeven. Op deze manier blijft alles toch wat beter hangen.
Hebben niet alle stof globaal gehad. Wilde meer onderdelen behandelen. Kwis was heel leuk om te doen
Tijdens de training ontdekte ik dat het cursusmateriaal erg verouderd was. Dit is na een mail hierover snel opgepakt. Ik beschik nu over het nieuwe boek.
Een goeie professionele opleider.
Fijne herhalingscursus BHV gehad van docent Frans. Goede praktijkvoorbeelden gehoord. Lunchpauze mag echt wel terug naar een half uur. Een uur is veel te lang.
Hoevestein 20 E
4903 SC Oosterhout
Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland, ofwel SBN, is de grootste erkende opleider op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en bedrijfsveiligheid. Ruim 30.000 cursisten volgen jaarlijks één of meerdere van onze praktijkgerichte BHV-opleidingen en trainingen. Onze reguliere cursussen vinden iedere maand plaats op 50 locaties in Nederland en worden verzorgd door gekwalificeerde en gepassioneerde docenten. Naast reguliere cursussen middels open inschrijving verzorgt SBN ook Incompany trainingen ‘op maat’ bij bedrijven en instellingen. Voor deskundig advies over het totale veiligheidsbeleid binnen jouw bedrijf ben je bij SBN eveneens aan het juiste adres.