Mijn ervaring is goede service en klantvriendelijk

vriendelijk ontvangen,direct koffie en rustig met elkaar praten over de misschiene aankoop

positief heb vertrouwen in het bedrijf.

Werden goed ontvangen en plezierig te woord gestaan. De verkoop liep vlot en zijn tevreden met het resultaat. Wel heb ik een opmerking ,met de aflevering was niet alles aanwezig en moest ik terugkomen voor de apk. Op zich was dat geen bezwaar maar had ook in een keer gedaan kunnen worden. Ik heb zeker het volste vertrouwen in garage Jansen. M.V.G W.G.M Noordermeer

steeds persoonlijk en vriendelijk

Top Service en echte vakmensen.

Geweldig bedrijf

Het is een super bedrijf, perfecte service

Wederom weer een Goede service

Vriendelijk- kennis van zaken - prettig

Wij hebben onlangs een auto gekocht bij Dik. Wij zijn door hem kundig en vriendelijk geholpen. Wij zouden autobedrijf Jansen Balkbrug zeker aanbevelen bij familie en vrienden

Uitstekend geholpen!

We, mijn vrouw en ik, werden rondgeleid in een bedrijf dat we totaal niet kenden. De passie van de twee broers spatte eraf. Ook hun vader liep er nog rond. Zelfs de hoofdmonteur kwam op zaterdagmiddag met zijn schoonzoon. De auto stond klaar en rijden maar! Goed van vertrouwen. We zijn zelden zo plezierig geholpen. Autobedrijf Jansen een regelrechte aanrader!

Ik werd netjes en keurig ontvangen en goed geholpen met mijn keuze en de service is buitengewoon goed

Zwolseweg 197

7707AG Balkbrug