Quick, but no documents in English

When I found a new rental property, NMG were cooperative and quick in our email communication and the rental agreement process went rather smoothly. However, there is no possibility for documents in English.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Really good support from the first call

Really good service and communication. Effective processes to speed up the signature of the contract.

• Would you recommend us? Yes

Eerlijk en snel

Goed meegeholpen om het voor elkaar te krijgen. Veel dank daarvoor

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Snel,correct en duidelijk in communicatie

Nadat ik gereageerd had op een woning die ik graag wilde hebben was binnen 5 dagen alles tot in de puntjes geregeld. Echt alles alleen maar positief ervaren

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Professioneel, snel, deskundig en aardig

Vriendelijkheid, snelheid en deskundigheid zijn onze ervaringen met NMG wonen.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Vriendelijk en adequaat geholpen, de online portal is wel ondermaats

Communicatie was helder, informatievoorziening over de woning en wt er bij komt kijken bij betrekken van de woning zeer uitgebreid en volledig. Vriendelijk geholpen. De online portal waar ik documenten kan uploaden is wel ondermaats. Herkent niet goed welke documenten ontbreken en reageert soms zeer traag of helemaal niet.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Snel geholpen met mijn vraag om een extra sleutel

Goed en kundig antwoord gekregen hoe dit opgelost gaat worden.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Snel, vriendelijk en duidelijk.

Snel, vriendelijk en duidelijk.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Laagdrempelig in contact en professioneel in organisatie!

Op korte termijn via NMG een schitterend appartement kunnen bemachtigen! Ik heb het contact met NMG als zeer prettig ervaren en zou dit iedereen aanbevelen die op zoek is naar een huurwoning.

Goede service en uitleg.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Erg vlot en begripvol begeleid

Door scheiding in uitzichtloze vervelende situatie terecht gekomen, Jessie Doornbos van NMG Groningen toonde veel begrip voor de ontstane situatie en heeft hierop subliem ingespeeld. Alles supersnel geregeld en afgehandeld. Hierdoor mij een enorme zorg weggenomen. Mijn dank is zeer groot.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Waardeloze organisatie, die voor starters geen mogelijkheden zien.

Deze organisatie heeft mij bijna 2 maanden aan het lijntje gehouden. Verhaal als volgt: Vrienden van ons wonen in een woning van NMG vastgoed, en zei gingen verhuizen, dus mooie kans voor ons dachten wij! We hebben de woning bezichtigd en zeiden gelijk dit wordt hem! Maar bij NMG wonen ging het allemaal moeizaam, alles moet volgens een werkwijze, nou snap ik dat ook wel dus heb ik ook zodra ik wat hoorde van NMG mijn documenten/ inkomensgegevens aangeleverd. Maar voordat we daar toe kwamen bij NMG waren we al een maand verder. Uiteindelijk documenten gedownload en 1,5 week later nog niets gehoord. Achteraan gebeld, krijg ik later een telefoontje. De woning kan niet doorgaan, want uw vriend is zelfstandig ondernemer en dan hebben ze minder zekerheid. Ik zelf heb een inkomen van 1700 netto met een contract in de zorg! En mijn vriend als ondernemer 2000 netto! Een woning van €785 in de maand kan dus niet? Op dit moment huur ik ook al een jaar een woning van €900 euro en tot op heden nog nooit geld problemen gehad. Wat goedkopers leek ons wel prettig, en daarnaast moeten we ook uit onze huidige woning i.v.m. Dat het brandveilig gemaakt moet worden. Nog gevraagd of het niet kan met bijvoorbeeld 3 maanden extra borg, maar nee was het antwoord erg jammer…. Maar dus geen aanrader dit NMG vastgoed! Ik mis empathie en een kans voor starters bij deze organisatie!

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening? N.v.t.

Proces tot aan huurcontract goed, daarna niet tevreden!

Het proces tot aan het huurcontract ging goed. Samenvatting: - Gereageerd op woning. - Kreeg een belletje van NMG of ik nog interesse had + Bezichtiging ingepland. - Bezichtiging; enthousiast geworden - Benodigde documenten geüpload. - Documenten gecontroleerd en goedgekeurd door NMG. - Huurcontract toegestuurd gekregen. - Gelezen en getekend. Hierna is het proces niet naar tevredenheid verlopen: Afdeling NMG planning had een sleuteloverdracht ingepland. Deze afspraakbevestiging is naar een niet bestaand mailadres gestuurd. Wat raar is, omdat de communicatie al eerder via NMG liep. Op de dag van sleuteloverdracht dus plotseling een belletje van NMG inspecteur met de vraag waar ik was voor de sleuteloverdracht. In verband met mijn werk was het niet meer haalbaar. ‘Sleuteloverdracht’ uiteindelijk 2 dagen later ingepland. NMG kon geen inspecteur inplannen. Dus kon in eerste instantie sleutels op hoofdkantoor ophalen. Kreeg paar minuten later belletje van NMG inspecteur die mij eerder had gebeld, met de mededeling dat ik de sleutels overhandigd zal krijgen bij de woning zelf door de klusjesman. Bleek dat het slot uitgeboord moest worden omdat NMG inspecteur de cilinder al had verwisseld en dit was vergeten bij het dichttrekken van de deur bij het verlaten van de woning. Op de dag van ‘sleuteloverdracht’, zelf telefonisch contact gezocht met NMG inspecteur, ze had toegezegd dezelfde dag nog het inspectierapport toe te sturen welke ze eerder had opgemaakt. Hele dag gewacht, einde van de dag geprobeerd te bellen, geen gehoor, toen maar berichtje gestuurd. Geen reactie. Volgende dag nogmaals een bericht gestuurd. Eindelijk een reactie uren later. Bleek dat NMG inspecteur het rapport naar wederom een niet bestaand mailadres te hebben gestuurd. Uiteindelijk het inspectierapport via NMG planning ontvangen. Jammer!

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Reageren snel, afhandeling ging daarmee ook snel en goed

Prettige partij om een woning van te huren

Prettige partij om een woning van te huren

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Alles werd duidelijk uitgelegd.

Snelle service, goeie communicatie

Je wordt snel geholpen, vriendelijke medewerkers , heel mee denken , toont veel emancipatie

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening? N.v.t.

Goede service en bereid mee te denken.

Het was snel schakelen voor onze woning en NMG heeft daarin netjes meegeholpen en gedacht. Ook de overdracht van de sleutels was netjes en correct.

Uitstekend service

Het was een makkelijk en duidelijk proces. Vriendelijke communicatie !!!!!

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Attente medewerkers, goed geholpen.

Goed en attent met ons meegedacht. Heel veel, teveel voorwaarden waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Dit komt dwingend over. Telefonisch niet goed bereikbaar.

Snel, gemakkelijk en duidelijk

Het was een makkelijk en duidelijk proces. Vriendelijke communicatie en kwalitatief hoogwaardig woningen.

Communicatie is prima verlopen

Na het vele overhandigen van documenten verliep de overdracht prima

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Ze hebben me fantastisch goed geholpen.

Ze hebben me fantastisch geholpen.

Als zeer goed ervaren

Ben heel goed geholpen

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Vlot contact en goed bereikbaar!

Contact is goed verlopen waarbij mij diverse woningen zijn aangeboden vanuit NMG Wonen. Uiteindelijk heb ik een woning toegewezen gekregen en hebben we hier zowel per mail als telefonisch goed contact over gehad.

Takenhofplein 1

6500AD Nijmegen