Waardeloze organisatie, die voor starters geen mogelijkheden zien.
Deze organisatie heeft mij bijna 2 maanden aan het lijntje gehouden. Verhaal als volgt:
Vrienden van ons wonen in een woning van NMG vastgoed, en zei gingen verhuizen, dus mooie kans voor ons dachten wij! We hebben de woning bezichtigd en zeiden gelijk dit wordt hem!
Maar bij NMG wonen ging het allemaal moeizaam, alles moet volgens een werkwijze, nou snap ik dat ook wel dus heb ik ook zodra ik wat hoorde van NMG mijn documenten/ inkomensgegevens aangeleverd. Maar voordat we daar toe kwamen bij NMG waren we al een maand verder. Uiteindelijk documenten gedownload en 1,5 week later nog niets gehoord. Achteraan gebeld, krijg ik later een telefoontje. De woning kan niet doorgaan, want uw vriend is zelfstandig ondernemer en dan hebben ze minder zekerheid. Ik zelf heb een inkomen van 1700 netto met een contract in de zorg! En mijn vriend als ondernemer 2000 netto! Een woning van €785 in de maand kan dus niet? Op dit moment huur ik ook al een jaar een woning van €900 euro en tot op heden nog nooit geld problemen gehad. Wat goedkopers leek ons wel prettig, en daarnaast moeten we ook uit onze huidige woning i.v.m. Dat het brandveilig gemaakt moet worden. Nog gevraagd of het niet kan met bijvoorbeeld 3 maanden extra borg, maar nee was het antwoord erg jammer…. Maar dus geen aanrader dit NMG vastgoed!
Ik mis empathie en een kans voor starters bij deze organisatie!