Duidelijk en snel

Ik had contact met Ingrid ten Breul. Mijn vragen waren snel beantwoord. Sleuteloverdracht ging soepel, alles was goed uitgelegd. Later had ik contact met technische dienst, ook dan ging goed en mijn probleem werd snel opgelost. Ik woon hier met veel plezier!

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Ik heb tot op heden een goede ervaring

Ik heb geen opmerkingen

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Zeer goed en professioneel geholpen!

Fijne en snelle service.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

I FOUND APARTMENT IN 1 WEEK. EXCELENT JOB...

VERY POLITE, THEY RESPONDED IMIDIATELY, I HAD APARTMENT IN 1 WEEK. I THINK ONE OF THE BEST AND THE MOST PROFESIONAL MAKELAARS IN NETHERLANDS.

• Would you recommend us? Yes

Goede overdracht

Goede en duidelijke overdracht van de woning

Prima,

Uitstekend!!

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Ik ben erg goed geholpen

Ik kan het eigenlijk heel kort beschrijven.. ik ben geholpen door Betty Nieuwenhuis en ik ben daar heel erg tevreden over geweest. Deze vrouw heeft mij erg fijn geholpen en is iemand waar je heel gemakkelijk mee kan praten zodat je ook het gevoel krijgt dat je gewaardeerd word.. alle credits naar haar. Jullie mogen blij met haar zijn

Heel goed

Betty is echt een topper, hielp ons zo snel mogelijk voor en na haar vakantie. Loonsverhoging wat mij betreft.

Slechte communicatie

Eigenlijk ging het bij bijna elke wending mis. Bij de geplande bezichtiging kwam niemand opdagen, en bij de overdracht was de inspecteur wel aanwezig, maar niet direct op de hoogte van wat er moest gebeuren. Zelf nemen ze alleen 's ochtends de telefoon op, en ook toen is het niet gelukt om de juiste persoon aan de lijn te krijgen. Mijn verzoeken tot bellen zijn genegeerd, dus alle communicatie moest per mail. De inspecteur is trouwens een topkerel, die helaas te lijden heeft onder de berg bureaucratie die blijkbaar normaal is binnen het bedrijf.

Zeer vertrouwd

Fijn telefonisch contact en emailverkeer gehad. Voelde vertrouwd

All around Geweldig

Mijn vriendin en ik waren al een tijdje bezig met het zoeken naar een woning. In een korte tijd heeft Cynthia ons geweldig geholpen met deze woning! Contact via de mail gingen super snel. Kon ons zekerheid geven dat alles goed afgehandeld werd en dat de woning zo goed als van ons was. Op de dag van de bezichtiging een super leuke rond leiding gehad. Heel erg klantvriendelijk en meedenkend. Ze gaf ons ook leuke woon ideeen en tips. Een all around topper. Op dezelfde dag nog een akkoord gekregen. Cynthia. Nogmaals heel erg bedankt voor alles

Topper

Cynthia heeft ons super geholpen aan een prachtig huis! Al veel bezichtigingen gehad waar we ons vaak een nummertje voelde, bij NMG hadden we dit gevoel absoluut niet! Cynthia dacht veel met ons mee en heeft ons ook enorm goed geholpen!

Helemaal prima!

Mijn contactpersonen waren Cynthia en Gisella, twee toppers! Ik heb met beide zeer aangenaam contact gehad! Ook op zeer kort termijn een fijne woning kunnen vinden! In vergelijking met andere makelaars hier toch een veel fijner en persoonlijker gevoel gekregen gedurende deze drukke tijden op de huurmarkt. Zeker een aanrader dus!

Goede verhuurmakelaar!

Samenwerking met verhuurdmakelaar Betty was erg fijn! Reageerde snel en probeerde het allemaal voorspoedig te laten verlopen.

Rented a house

Despite accepting to pay all the high prices for little damages when we left their rented house in November 2021 - our deposit has not been returned and it’s been many months. We keep getting emails that they would work on it but no responses in between until we chase them again and again. We have sent multiple emails and our deposit has still not been returned. We have been taken for granted and feel ignored about our request to return our deposit. It’s now March 2022.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Wij hebben vrij veel narigheden ondervonden bij het betreden van de huurwoning.

De MV-box functioneerde niet correct, sommige wandtegels in badkamer waren doorboord, koelkast was niet schoon, de mechanische ventilatie functioneerde onvoldoende, de 2e set sleutels ontbrak, DE MAGNETRON DOET HET NIET (was al het geval bij de vorige bewoner getuige huismeester), sommige stekkerdozen lagen los (slordigheid schilder), er is nog steeds geen toegangspas garage. Wat het huren van een parkeerplaats betreft, eerst kregen we te horen dat er geen plaats beschikbaar was, daarna bleek dat er 4 plaatsen beschikbaar waren.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Goed, wel twijfelachtig over the prijs

Alles is goed geregeld, enige wat ik vervelend vind is dat de zelfde huizen verschillende huurprijzen hebben maar exact het zelfde zijn. Dus zal hier nog contact opnemen om te vragen waar dit vandaan komt

Gewoon goed geregeld

Snelle en goede afwikkeling , alles volgens afspraak

Netjes geregeld, prachtig appartement

Voor het huren van een een huis hadden we niet verwacht zoveel gegevens te moeten aanleveren, maar even googlen en het was overal zo, huurcontract etcetera liet even op zich wachten, maar is nu allemaal in orde. Dank aan Cynthia en collega's die overal achteraan zijn gegaan :-) Ook een defecte magnetron is gelijk aangemeld en Whirlpool komt deze 1-3 repareren, prima service allemaal

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring met de afdeling verhuur van NMG Wonen heb ik als zeer positief ervaren.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Netjes, maar zo veranderlijk als het weer

Vriendelijke medewerk(st)er, maar de vorige huurder had blijkbaar verzoek ingediend om een maand langer te huren dan afgesproken en geadverteerd. Ik kon na toezegging daar maar in mee te gaan of wat anders te zoeken. Zit daardoor met nogal wat extra kosten.

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

Duurt erg lang voor er wat beslist word

Wij kregen 22 december bericht dat het appartement ment per i februari vrij kwam . 18 februari kregen wij eindelijk groen ligt dat wij dat appartement konden huren.. Wij begrepen niet dat we zolang in onzekerheid werden gehouden .De mensen waar wij kontact mee hadden hebben hun best gedaan .

Snelle service ! Fijne medewerkers

Alles is duidelijk en goed geregeld, de website en je eigen account is helder makkelijk en duidelijk! De 3 maanden huur als borg vind ik aan de hoge kant je moet dan toch ineens 4x de huur overmaken, dat is het enige minpuntje

• Hoe tevreden ben je over onze dienstverlening?

It was quick and professional

I collect necessary documents and sent request. Cynthia helped me and showed apartment. Now I wrote contract

alles goed geregeld

Hou er rekening mee dat alles digitaal moeten worden aangeleverd, Ik heb gelukkig een zoon die me erg geholpen heeft. Verder netjes alles afgewikkeld.

Takenhofplein 1

6500AD Nijmegen