perfect

prima bedrijf goede service en vriendelijk personeel.

Goed geholpen klant vriendelijk.

Zeer tevreden over snelle service.

Een telefoontje en 2 dagen later al geholpen. Super.

Altijd goede en snelle service.

Wij worden altijd fantastisch geholpen en op de hoogte gehouden tijdens het onderhoud van onze auto's. Echt een hele fijne garage!

Perfect geholpen

Toen ik op zoek was naar een nieuwe auto, kwam ik bij autobedrijf van Brenk terecht. Bij de koop van mijn oude auto ben ik voor de gek gehouden, dus ik was erg sceptisch. Er waren meerdere auto’s die mij aanspraken, dus besloot ik een afspraak te maken. Ik kon de volgende avond al langskomen. Ik ben gedurende de bezichtiging geholpen door Walter, in opleiding, maar al zeer vakkundig. Ik kan geen minpunten bedenken. Na een proefrit kreeg ik rustig de tijd om er over na te denken. Er werd erg goed meegedacht met mijn wensen. Er zaten bijvoorbeeld nog winterbanden op, ik wilde graag zomerbanden. Zo gezegd zo gedaan, heb ik een factuur gekregen obv mijn wensen en heb ik de auto gekocht. Ik ben er nog steeds super blij mee! Dankjewel!!

prima verzorgd

goed.

Goede service, persoonlijk advies

Hele prettige en betrouwbare partij. Je staat nooit voor verrassingen. Je wordt ten alle tijden netjes te woord gestaan. En ze maken altijd met alle geduld tijd voor je. Kortom, een bedrijf en werknemers.waar je op kan bouwen.

Vriendelijke en behulpzame mensen

Superblij met zon autobedrijf dicht in de buurt

Super service, betrouwbaar en deskundig!

Jammer dat (door de afstand, heen en terug 140 km…) het niet onze vaste servicegarage kan zijn. Vriendelijk, behulpzaam, open voor suggesties en authentiek. Goede auto bij hen gekocht, op en top afgeleverd. Kan het een ieder aanraden!

Auto moest voor keuring en grote beurt. Klein incident netjes opgelost. Tot de volgende keer

Ik ben uitstekend geholpen.

Ik ben vlug en goed geholpen. Kon meteen tetecht.

Zoals te doen gebruikelijk, wederzijds vertrouwen

In deze vond ik de kosten, te weten ruim 800 Euro, voor een controlebeurt, waarbij niets gerepareerd of vervangen werd erg fors. De les: nu alvast sparen voor een volgende beurt.

Super tevreden met de Swift!

Super tevreden met de Swift! Bedankt voor de genomen tijd en moeite.

Vriendelijk en kundig personeel. Goede service.

Al geruime tijd klant bij Autobedrijf van Brenk voor onderhoud, APK en aanschaf van auto ('s). Goed en eerlijk advies en uitstekende service.

Prima geholpen

Goed geïnformeerd en keurig weer afgeleverd. Voor herhaling vatbaar!

Snel geholpen en goede uitleg over wat gebeuren moest en waarom.

Werd snel geholpen. Goed advies en goede uitleg over wat er gebeuren moest en wat de opties waren.

Goed geholpen en klantvriendelijk

Super nette Audi gekocht, heel blij mee

Erg goed

Duidelijke communicatie naar de klanten toe

Nette service en goede communicatie.

Goed advies over of er iets moet worden uitgevoerd of niet

Vriendelijk...eerlijk... openheid... trouw... goede service... Ik heb al.3 auto's gekocht...en ben een zeer tevrede klant

Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Personeel is altijd vriendelijk en geeft goed advies over het onderhoud van de auto.

Veel kennis, eerlijk advies.

Onlangs een andere auto gekocht, en hier advies van Evert-Jan bij gekregen. Top hoe hij en Gerben ons geholpen hebben. Ze hebben een super goede deal gemaakt, en we hebben de eerste 10,000 km inmiddels weer gereden zonder technische problemen. Fijn om weer onbezorgd kilometers te kunnen vreten..

snel vriendelijk goede prijs

4 nieuwe banden besteld. Waren snel leverbaar en afspraak kon ook binnen paar dagen. op afgesproken tijd was auto weer klaar. Brenk was ook nog eens goedkoper dan bandenspecialist in de regio.

Fijn en duidelijk geholpen.

Jullie hebben de tijd voor ons genomen en de auto netjes afgeleverd. En een super leuk presentje gekregen. Alleen wacht ik nu nog op de motorkap vulling, maar dat wordt ook wel geregeld. Vr gr Cor en Thea Hofman.

Aantebevelen voor een ieder.

Zeer tevreden en zeer klantvriendelijk.

Spoorstraat 59

4041 CL Kesteren

Over Autobedrijf van Brenk

Autobedrijf van Brenk heeft u veel te bieden. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK keuringen, accessoire installatie, airco service en occasions. Wij beschikken over een moderne werkplaats, uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw auto optimaal te verzorgen. Persoonlijke service, korte lijnen en heldere communicatie vinden wij belangrijk. Hierdoor weet u als klant precies wat u kunt verwachten. Deze werkwijze wordt door onze klanten ervaren als een prettige samenwerking tussen klant en garage. Graag nodigen wij u uit om onze service eens te komen ervaren. U bent van harte welkom op Spoorstraat 59 in Kesteren.