Goede service en een goed product

Leuke auto voor een leuke prijs

geweldig

Goede service bij de aankoop van de Nissan. Na een week was de accu kapot, die hebben ze netjes vervangen zonder kosten. Tevens kon ik daar savonds naar half 8 terecht om mijn accu te laten vervangen. Ik ben 1 en al lof over dit autobedrijf.

John goed gedaan jong

keurig verlopen

Prima service en klantvriendelijk

Altijd tijd voor een praatje

Vriendelijk personeel en uitstekende service!

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, ontvangen met een kop koffie en de auto wordt vakkundig gerepareerd waarbij er altijd overleg is over de kosten die de reparatie met zich mee brengt.

Al jaren een betrouwbare garage

Zie boven

Netjes

Netjes duidelijke gecommuniceerd

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Voelde direct heel vertrouwd

Sorry evert jan voor de late reactie ben nog steeds aan het genieten van de auto heb zelden met zo'n goed gevoel een auto gekocht nogmaals bedankt voor de prettige en goede manier van zaken doen komen zeker nog een keer terug

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijne, klantgerichte mensen, persoonlijke service en duidelijke communicatie!

Super!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

Extreem klantgericht en flexibel

Permanente positieve communicatie in casu onderhoudsbeurten en wat niet meer zij. Flexibel in het maken van afspraken Plezierige omgangsvormen. N.B. T.a.v. de deskundigheid en kwaliteit kan ik, als onwetende geen oordeel geven. Alle werkzaamheden werden tot tevredenheid uitgevoerd, in die zin dat ik daarna probleemloos met mijn auto heb gereden.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service en afspraken op nr. 1 ,en verstandig meedenken

Autobedrijf dat zich onderscheid door drie belangrijke punten goed te combineren, nl; service, afspraken nakomen en adviserend meedenken zonder de kosten uit het oog te verliezen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede ervaringen en kontakten.

Word altijd prima geholpen.

gr=ewoon weg goed

Professioneel geholpen voor een goede prijs en alles in overleg echt top.

Goed meegedacht met de vraag om andere banden.

Goed voorstel gekregen en vlot de afspraak kunnen plannen. Zoals afgesproken afgehandeld.

Transparant en helder over de verwachte kosten.

Aardige mensen, betrouwbare reparaties en transparant en helder in de te verwachte kosten. Leenauto wordt altijd netjes geregeld. Goede kwaliteit/prijsverhouding!

Weer een prima onderhoudsbeurt uitgevoerd , fijne contact en service!

Vriendelijk, deskundig, klantgericht

Of je nu komt voor een onderhoudsbeurt of een lampje verwisselen, altijd een goede en snelle service.

Ik ben uiterst tevreden.

Ik ben uiterst tevreden.

Goede service, probleem gelijk opgelost.

Ruitensproeier deed het niet. Na controle gelijk een nieuw motertje besteld en geplaatst.

was gewoon goed

snel en degelijk geholpen.

Staan altijd voor je klaar en word naar alle tevredenheid geholpen. Problemen worden opgelost naar deo mogelijkheden die er zijn.

Goede en snelle service!

Fijne en zorgvuldige garage. Denken met je mee en ze geven een eerlijk advies.

Goede prijs en service

Eigenaar komt betrouwbaar over en is dat ook.

Goed gegeholpen

Fijne gerage

Klasse!!!

Eerlijk, meedenkend, klantvriendelijk!

Spoorstraat 59

4041 CL Kesteren

Over Autobedrijf van Brenk

Autobedrijf van Brenk heeft u veel te bieden. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK keuringen, accessoire installatie, airco service en occasions. Wij beschikken over een moderne werkplaats, uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw auto optimaal te verzorgen. Persoonlijke service, korte lijnen en heldere communicatie vinden wij belangrijk. Hierdoor weet u als klant precies wat u kunt verwachten. Deze werkwijze wordt door onze klanten ervaren als een prettige samenwerking tussen klant en garage. Graag nodigen wij u uit om onze service eens te komen ervaren. U bent van harte welkom op Spoorstraat 59 in Kesteren.