Betrokken medewerkers

Geven feedback bij vragen zonder dat daar dagen overheen gaat!

Duidelijke afspraken

Ik voel dat aB zuid-Holland heeft geluisterd naar mijn verzoek om zo veel mogelijk te kunnen werken. Zodat ik mijn gewenste 40 uur per week kan werken.

Tylko i wyłącznie doświadczenie zawodowe zawdzięczam sumiennej pracy;)

Z każdym dniem wzrasta.

Dobry kontakt z biurem

Wypłaty na czas i wszystko tak jak powinno być.

• Poleciłbyś nas? Tak

With the best agency in the world

Especially I appreciate Geir's elaborate. he is really fast to response and also kindly. thanks you for helping me

Najlepsze biuro

Polecam z pełnym przekonaniem.Nie ma problemów,wszystko na czas.Pani Kinga bardzo miła,pomocna.Najlepsze biuro jakie miałam okazję poznać dotychczas.

Kuchnia

Praca w szkółce roślin

• Poleciłbyś nas? Tak

Vriendelijk, persoonlijk en betrokken.

Arjan van der Baan

Goed geregeld

Goed geregeld

X

C

• Would you recommend us? Yes

Betrokken, met beide benen op de grond.

De mensen van AB weten waar ze over praten, voelen dingen goed aan en weten daarnaar te verbinden. De contacten zijn fijn en voelen vertrouwd.

Aardige mensen, persoonlijke aandacht, makkelijk contact en snelle reactie, snel aan het werk.

Fijn en persoonlijk contact, altijd snelle reactie op vragen. Ik kon gelijk beginnen met werken en er wordt rekening gehouden met mijn voorkeuren.

Uitstekend!!!

Alle medewerkers bij AB Stellendam zijn heel erg vriendelijk. Behulpzaam...

Super leuk en ik zit nooit stil!!

Ik ben onwijs blij dat ik bij AB zuid-holland ben komen werken. Super vriendelijk. Alles is heel netjes geregeld Mvg Dylano kruijsen

Betrokken en servicegericht

De begeleiding van de sollicitatie was naar tevredenheid.

Excellent uitzendbureau

Being with AB Zuid-Holland for a little bit over two months, i must say that I am very satisfied with their services. Any questions or clarifications, Lars and his team has never failed to reply us back the soonest time possible. They care and protect their people ensuring that we are all treated well and fairly to the companies where they assigned us to work. I feel safe and protected in this company. They are as well very patient and understanding with the hectic schedule that we all have to deal with every week. And for that, I am very grateful for this company :)

Goed en correct

Goed correct Staan altijd voor je klaar Als je vragen hebt.

prima site en bijna elke vrijdag mijn loon

zeer goed ik heb 1 keer niet op vrijdag loon ontvangen maar de week daarna heb ik dat gewoon gestort

Cool

Ik vind dat ab je goed helpt

ik ben al 34 jaar tevreden

ik werk al34 jaar bij ab al bijna 30 jaar als klauwverzorger ik krijg bijna alle vrijheid om dingen zelf te regelen

Wisselend en daarom ook gevarieerd (uitdagend) werk.

Doordat we als ab-er bij meerdere adressen geplaatst worden in een jaar, houd je het werk erg afwisselend en daarom ook niet snel saai. Dit heeft natuurlijk ook zijn keerzijde, want je komt meestal alleen in de drukste tijden. Verder vind ik dat de meeste dingen ( arbo en andere wet- en regelgeving) bij AB redelijk goed en ook snel geregeld zijn. Het inzicht in het werk klopt niet altijd of is AB niet altijd volledig van op de hoogte! Ps: het is best wel lastig om een totale beoordeling te geven, omdat het werk zoveel kanten heeft en wij als ab-er ook met meerdere personen van kantoor te doen hebben!

Eigen verantwoording zelfstandig met vrijheid mogen werken op veel verschilende bedrijven.

Mij hele werkzame leven werk ik al met veel plezier . Groetjes Arno

al 41 jaargeen 9-5 werk

je bent onafhanglijk de werkgever en opdrachtgever zijn 2 personen alles is tijdelijk dat geeft ieder keer weer een nieuwe uitdaging

Altijd werk en altijd alles goed geregeld.

Al 37 jaar werk ik bij AB en erg tevreden. Alles is goed geregeld en overal valt over te praten.

Een meedenkende en meelevende organisatie

Gaat met de tijd mee wat omgang betreft bedrijfverzorgers .Wat inspraak ,overleg.inzetwens .verlof .prive ,Wat vroeger nog weleens aan de kant werd gezet / eerst de klant,lid ooK tijdens ziekteverlof wordt je niet vergeten belangstelling voor collegas is moeilijk te waarborgen omdat je niets of nouwelijkse wat hoort.bv ziekte .ongeval .voor eventueel bezoek

Turfschipper 90

2292 JB Wateringen

Over AB Zuid-Holland - Wateringen (hoofdkantoor)

Bij AB Zuid-Holland helpen we werkgevers aan personeel en werkzoekenden aan werkgevers. Met een nuchtere kijk op het werkveld brengen wij ondernemers en aanpakkers samen in iedere sector, met focus op de agrarische en aanverwante sector. Zo helpt AB Zuid-Holland mensen en bedrijven gezond groeien en kweken we natuurlijk werkgeluk. Van oorsprong is AB Zuid-Holland een coöperatie dat zorgt voor continuïteit binnen de agrarische bedrijfsvoering van haar leden. Daarnaast voorzien we de leden met aanvullende diensten.