top werkgever en super collega s

ik werk er nu 25 jaar, volgens mij zegt dat genoeg. leuk werk, fijne collega's, enz.

Goede werkgever

Alles is perfect geregeld

Prima werkgever

Veel vrijheid in het werk. Wel zou ik het waarderen als er meer aan de ledenwerving word gedaan. Veel mensen weten van ab af maar hebben niet helder wat we voor werk doen. Dus helder maken wat we nog meer doen. Klauwbekappen, scheren, buxus knippen etc.

Meedenkend en betrouwbaar

Komen afspraken na, correcte afwikkeling van het salaris. Zorgen voor een variabel arbeid wat bij je past. Altijd in goed overleg wat er van je wordt verwacht.

Is echt een aanrader voor iedereen super

Fijn contact

Stan heeft mij heel snel aan een hele leuke baan geholpen

Professioneel

Ze staan altijd klaar voor vragen en problemen. Zijn duidelijk over alles .

positief contact

weinig contact omdat alles vooraf duidelijk was

AB geeft je een vriendelijke, professionele contactpersoon.

Ik kan er nog weinig meer over zeggen. Ik heb nog niet alle onderdelen kunnen ervaren. Ik werk pas 1 week en heb nog moeite met de salarisprocedure. Werkschoenen waren snel geleverd, dat was fijn. De openingstijd gaf wat problemen omdat ik tot 16.15 werk en dan moeilijk optijd weer bij AB kan zijn.

duidelijk

je heb gelijk duidelijk antwoord

Nog niet veel ervaring g daar ik pas kort in dienst ben

Super goed

Super goed uitzendbureau en was goed geholpen met het gesprek van het solliciteren

Zijn er echt voor de werknemer

Duidelijke afspraken die ook echt nagekomen worden, en op het werk laten ze zich ook af en toe zien, tonen echt betrokkenheid

Helemaal top!

Heel integer, 'zuiver op de graad' uitzendbureau, waar de grotere uitzendbureau`s wat service, snel terugkoppelen, woord is woord en afspraak is afspraak nog een puntje aan kunnen zuigen. AB Zuid-Holland is zeer aan te bevelen, voor de opdrachtgever maar zeker ook voor de uitzendkrachten.

Open, eerlijk en verantwoordelijk.

Een eerlijk en open bedrijf, met een rauwe werk mentaliteit. Problemen worden netjes opgelost en er wordt tijd gemaakt voor de mensen. Niemand is ondergeschikt in de organisatie en iedereen wordt met respect behandeld.

Super aardige mensen die er werken die alle moeite doen om je aan het werk te zetten Alles is duidelijk , salaris klopt en is er op tijd Dus helemaal niks op aan te merken! Bedankt voor de goede samenwerking

Betrokken en betrouwbaar,goede service

Betrokken medewerkers,communicatie perfect en kansen om te groeien,alles is goed geregeld en op tijd

Snel, open, en vakkundig.

Snel, vriendelijk en duidelijk

Bij vragen wordt er een duidelijk antwoord gegeven en met is altijd even vriendelijk. Mocht de persoon even niet bereikbaar zijn dan bellen ze na inspreken van de voicemail snel terug. Ga zo door ik ben super tevreden.

Je wordt snel te woord gestaan, of terug gebeld

Je wordt snel te woord gestaan, of anders terug gebeld

Duidelijk

Wordt veel tijd besteed aan uitleg over de functie en vragen, mijnerzijds, worden duidelijk uitgelegd. Ook de nazorg, telefonisch contact vanuit AB, ook al ben ik pas 2 1/2 week in dienst, naar mij ervaringen in de functie, heb ik als zeer positief ervaren.

prettige en vriendelijke begeleiding

snelle en vriendelijke begeleiding bij het vinden van een voor mij geschikte baan

Mijn ervaring is heel goed

Ik vind mijn werk top! Iedereen werkt zelfstandig. Mijn uitzendbureau is ook heel goed. Ik ben erg tevreden met AB Zuid-Holland

Een goede sfeer, gezellig en zeer professioneel

Na een dagstage te hebben gelopen bij AB op de marketing afdeling ben ik positief te spreken over de sfeer en gezelligheid onderling, maar ook zeker de hoge concentratie en de professionele omgang die er is mag niet vergeten worden.

Oprechte, toffe, ‘voeten in de klei’ werkgever

Inmiddels ruim 12 jaar werkzaam voor AB en ik voel mij er nog steeds meer dan thuis. Een organisatie die altijd oprecht geïnteresseerd is, probeert het maximale uit klant en medewerker te halen en echt haar best doet voor alle partijen dat te doen wat goed is en daarbij zelfs bereid is het eigenbelang opzij te zetten. Trots op onze club!

Turfschipper 90

2292 JB Wateringen

Over AB Zuid-Holland - Wateringen (hoofdkantoor)

Bij AB Zuid-Holland helpen we werkgevers aan personeel en werkzoekenden aan werkgevers. Met een nuchtere kijk op het werkveld brengen wij ondernemers en aanpakkers samen in iedere sector, met focus op de agrarische en aanverwante sector. Zo helpt AB Zuid-Holland mensen en bedrijven gezond groeien en kweken we natuurlijk werkgeluk. Van oorsprong is AB Zuid-Holland een coöperatie dat zorgt voor continuïteit binnen de agrarische bedrijfsvoering van haar leden. Daarnaast voorzien we de leden met aanvullende diensten.